پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
درود
بینید موضوع تاپیک مقایسه قیمتی لنز های کنون و نیکون نیست ! اگر نه هر چند که تکرار مکررات میبود اما لنز های برتر نیکون رو که از نظر قیمتی هم برتری بر معادل کنون خود دارند برای شما لیست میکردم ، اما مطرح شدن چند باره اینها اگر قرار بود نتیجه ای بدهد قبلا داده بود ، این موضوعات در تاپیک های اصلی خودشان کم مطرح نشده اند .
موفق باشید
دوست عزیز تشکر از راهنماییتون
در خصوص اختلاف ویزور ها من نمیدونم که چه تاثیری دارن هرکدوم و چه فرقی با هم میکنن؟ یعنی پنتمیرور بودن اون ویزور چه مزیتی داره؟
در مورد فیلمبرداری تا جایی که من پرسیدم بهم گفتن 2گیگ یا 5دقیقه... و صحبتی از 20 دقیقه نبوده
و چیز جدید تر اینکه گویا فوکوس نیکون در فیلمبرداری ممتد نیست!!! این که خیلی بده! (البته برای من چون شاید برای خیلی کاربرا اصلا امکان فیلبرداری این دوربین مهم نباشه کلا)
و مورد دیگه اینکه گویا صدای حاصل از زوم اپتیکال در فیلم ضبط شده شنیده میشه!!؟
و نهایتا در خصوص صحبت آخرتون که فرمودین برای مودها و افکتها که اعمال کردن اونها با نرم افزار نتیجه به مراتب بهتری نسبت به خروجی خود دوربین با اون فیلترها و افکتها داره حرفتون رو کاملا میپذیرم و قبول میکنم حق باشماست ممنون از این بابت
ممنون از لطف شما
دوست عزیز من متاسفانه هنوز متوجه منظورتون در خصوص قسمت اول صحبتتون نشدم
میشه بفرمایید امکانات بیشتری که ویزور الکترونیک داره چیه؟ و چرا برای عده ای کار کردن با همچین ویزوری سخته؟
محدودیتی که در مود لایو ویو نیکون هست چطور؟ منظورتون چه محدودیت هایی است که در SLT سونی نیست؟
و سوال آخر اینکه فیلمبرداری نیکون دارای فوکوس پیوسته نیست؟؟
درود بر شما...
درود برشما
ببینید اشکال کار من اینجاست که عده ایی عکاس حرفه ایی همچون شما به من مشاوره میدن و ناخودآگاه از دید خودشون به قضیه نگاه میکنن و این در مشورتشون بی تاثیر نیست
ببینید دوست عزیز و بزرگوار
من کاملا واقفم که آنچه که در کیفیت خروجی به مراتب تاثیرگذارتره لنز هست و نه بدنه
اما وقتی صحبت من در پست اول اینگونه بوده که بین این دو مدل دودل هستم مسلما هر کدوم رو که بخوام خرید کنم با لنز کیت 55-18 خودشون میخرم پس شرایط لنز کاملا مشخصه
اگه من از شما میپرسم کدوم مدل منظورم با این لنز هست چون من نه تخصصی میخوام عکس بگیرم که دنبال لنز حرفه ای و خاصی باشم و نه سر درمیارم و نه بودجه دارم شاید نهایتا یه لنز 200-55 بتونم اضافه کنم ولاغیر!!
پس لنزها برای هرکدوم از انتخابها مشخص و تغیر نکردنیه
پس اینو در نظر بگیرید من هیچگونه تجهیزاتی اعم از فلاش و لنز و... اضافه نمیکنم (مگر بعدها لنز 200-55 بگیرم) پس خواهشا با این شرایط راهنمایی بفرمایید (هر دوربینی رو مدنظر دارید با لنز کیتش 55-18 در نظر بگیرید و پیشنهاد بدین)
و همونطور که شما فرمودین منم میدونم که سرعت عکاسی پی درپی و کیفیت صفحه شونصد به قول خودتون تاثیری در خروجی نداره (کاملا بدیهیه) اما طبق صحبت خودتون این امکانات باعث رفاه و ..... که منم قصدم همین رفاه و.... بوده که در پست یک ذکر کردم اما گویا مدنظر قرار ندادید
در پایان صحبتتون کاملا صحیح هستش که میفرمایید جنس نیاز کاربر تعیین کنندس و کاملا موافقم و خواهشم اینه با توجه به همین فرمایش راهنماییم کنید
سپاس از توجه شما...
فرق ویزور دیجیتال و ویزورهای منشوری مثل پنتا پریسم و پنتا میرور خیلی فرقه در واقع در مدل های منشوری تصویر حقیقی که در جلوی لنز میبینید در ویزور مشاهده می کنید با استفاده از بازتابش نور و تشکیل تصویر در اینه البته به زبون خیلی ساده یعنی شما یک تصویر با عمق و وضوح رنگهای حقیقی پوشش خوب و......دارید در حالی که در دیجیتالی از اسمش هم معلومه دیگه تصویر به صورت مجازی دیده میشه که خب البته در دوربین های رده بالا به نسبت دوربین های معمولی بهتر هست ولی دقت و عمق اینه ای رو ندارد و در پنتا پریسم از منشور 5 وجهی استفاده میشه در حالی که در میرور از اینه 5 وجهی که عموما از پلاستیک ساخته میشن
در مورد 20 دقیقه فیلم برداری من مطمین هستم اصلا نگران نباشید
ولی اگه شما یک دوربین در سطح خانواده می خوایند که با 18 55 در سفر و.... عکاسی کنید زیاد درگیر این مشخصات نشید برید بیرون و هر دو دوربین رو از نزدیک لمس کنید مثلا من خودم وقتی از نزدیک دوربین d7000 رو دیدم فوق العاده مجذوبش شدم ......شما هم بهتره برید و ببینید به نطر من خود دوربین هم مهمه در انتخاب شما با دوربینتون اگه ارتباط برقرار نکنید هیچوقت نمی رید سمتش که باهاش عکاسی کنید
ویرایش توسط Moty : Thursday 28 February 2013 در ساعت 13:24
با احترام فراوان مرتضی صادقیان
http://instagram.com/Morteza__sadeghian
http://instagram.com/man.sa_photography
ویرایش توسط Moty : Thursday 28 February 2013 در ساعت 13:09
با احترام فراوان مرتضی صادقیان
http://instagram.com/Morteza__sadeghian
http://instagram.com/man.sa_photography