ای بابا دم شما گرم.
چقدر عکاسی داره واسم جالب میشه.
دوستان حالا واقا نویز کدوم دوربین کمتره ؟
7100 یا 70دی
برای عکاسی در شب و از آسمون و ستاره ؟
کسی از دوستان 70 نخریده ؟
و اینکه این لنز 18-135 با اون دهانه 3.5 همچین خروجی بهم میده ؟ باز بودنش دیاف این لنز رو میشه برای این کار استفاده کرد ؟
معلومه که خیلی حساس هستید حق هم دارید با این گرانی ها ......
عکس های 70D با لنز 135-18 را از اینجا ببینید قضاوت با خودتون گرچه فکر میکنم برگردید روی D7100 چون همان طور که یکی از دوستان گفت خروجی با 60D تفاوت نکرده
Canon EOS 70D Sample Images | PhotographyBLOG
خوشبحالت آق مهرداد که داری میخری :D
پیشاپیش هم مبارکت باشه
من به شخصه قصد خرید G16 دارم
تا بعد که دستم باز تر شد یه حرفه ای بخرم و درست مثل شما گزینه هام 70 و 7100 بودن
اما واسه قیمت 70
گرون نخر
من لینک گذاشتم تو یکی از تاپیک ها که الان هم چک کردم با قیمت 4600 و لنز 18-135 موجوده
اگه دوست داشتی یه سر بزنی بگو تا توی پیام خصوصی لینکش رو بهت بدم چون اینجا خلاف قوانین انجمنه
با توجه به قیمت جهانی فک کنم قیمتش از اینی که این سایت میده کمتر نشه!
یک موضوع که توی تاپیک هم ندیدم کسی از اساتید بهش اشاره کنه
این موضوع هست که 7100 توی خودش موتور فوکوس داره
با این قابلیت میتونید لنز های زیادی که فوکوس اتوماتیک ندارن ولی قیمت مناسب و خصوصیات اپتیکی خوبی دارن رو روش بذارید!
مثلا لنز های سامیانگ هم ارزونن و هم گویا از لحاظ اپتیکی خوبن اما موتور فوکوس ندارن
البته اطلاعات من میتونه غلط باشه ....
نه دوست عزیز لنزهای سامیانگ فوکوس دستی هستند و با هیچ دوربینی فوکوس اتوماتیک انجام نمی دهند.
لنزهایی که فوکوس اتوماتیک دارند ولی موتور داخلی ندارند ٬ مثل لنزهای سری D نیکون ٬ با دوربین d7100 می توانند فوکوس اتوماتیک داشته باشند. ولی امثال سامیانگ و زایس و ... نمی توانند.
ولی این موضع کلا هیچ برگ برنده ای برای d7100 نیست چون در کمپ کنون خیلی وقت هست که لنزها همگی موتور داخلی دارند و با هر دوربینی فوکوس اتوماتیک انجام می دهند. حتی لنزهای ارزان قیمت و قدیمی مثل 50mm f/1.8 ii هم موتور داخلی دارند.
برای اون سبک از عکاسی که نمونه عکس هاش رو گذاشتید برای ثبت نقطه ای ستاره ها ارزونترین لنز 14 سامیانگ به قیمت 1500 و برای ثبت اون اثر معماری حداقل 35 یا 50 میلیمتر با دیافراگم 1.8 که حداقل 1 میلیون قیمت دارن
مهدی
برای کسانی که بین این دو مدل دی۷۱۰۰ و ۷۰دی مردد هستند این ویدیوی مقایسهای را شدیدن پیشنهاد میکنم. مزایا و عیوب هر دو دوربین رو تا حد جامعی پوشش داده پس حتمن ببینید:
http://www.youtube.com/watch?v=bOM4r1gxsbs
نتیجهگیری نهاییاش هم همان جمله من در پست قبلیام :) برندهی فتوگرافی نیکون و ویدیوگرافی کنون.
محض اطلاع اون فروشگاه معروف پایتخت که اسمش رو نمیخوام ببرم قیمت 70D با 18-135 STM ش به 4990 یعنی همون 5 میلیون خودمون کاهش پیدا کرد.....
مهدی
بله. جایی دیگه هم تا 4.800 هم قیمت دادن.
باید هم حساس باشیم. به هر حال بعد از چند سال انتظار و سختی یه دوربین میخوام بخرم و اگه هم اشتباه بشه که دیگه هیچی.مجبوری بسازی باهاش...
حالا باز من از اینهمه مدل و دوربین به این دو مدل رسیدم .باز هم جای شکرش باقیه
دوست عزیز چرا g16 ? با قیمت g16 میتونی یدونه اس ال ار مدل پائین تر حتی بگیری. 1100d که میتونی بخری.
فکر میکنم برای کنون باید کمی صبر کرد تا این سنسور جدیدش کامل تست بشه و نتیجه بده.
70d فکر نکنم منیزومی باشه. هست ؟ جایی ندیدم
در اون ویدئو وای فای و ال سیدی لمسی و فوکوس بهتر و نویز کمتر در ایزو بالا و همچنین سرعت عکاسی کنون رو برتر دونسته.