سلام
تا اینجا بحث رو دنبال کرده ام .مثل همیشه بحث جالبیه گرچه اکثر این صحبتها قبلا" گفته شده و توی تایپک های مختلف میشه اونها رو خواند ولی این 3-4 پست اخر مسائل خوبی مطرح شد که میتونه توی انتخاب دوربین به همه کمک کنه مخصوصا" اگه هر کسی که میخواهد دوربین انتخاب کنه به این سوالاتی که شد جواب بده فکر نمیکنم دیگه مشکلی داشته باشه .
جواب این سوالها رو هم براحتی میشه توی فروم در مورد هر دوربین پیدا کرد .اما یک نکته :
در اخر این احتیاجات ماست که حرف اخر رو میزنه مثلا" خود من دقیقا" بین همین دو دوربین شک داشتم و مردد بودم
و وقتی به این سوالها توی ذهن خودم پاسخ دادم انتخابم قطعا" D200 بود ولی من بیشتر عکاسیم توی تئاتر هست و به این شاخه علاقه بیشتری دارم و بخاطر استفاده از ایزوهای بالای 1000 توی نورکم تئاتر و نویز کمتر 30d با وجود دلبستگی به برند نیکون و D200 رفتم و یک 30d خریدم ...
پس این احتیاجات ماست که معلوم میکنه که کدام ویزگی و برتری این دو دوربین برامون مهم تره ؟؟؟
الان واسه من کم نویزی کنون مهمتره ولی اگه روزی نخواهم عکاسی تئاتر کنم قطعا" یه D400 یا D600 نیکون(ورژن پیشرفته D200 با همان برتریها ) خواهم خرید ولی اکنون از خریدم بسیار راضی هستم...