ج.ابراهیمی
نظرتون در مورد لنز 35 و 85 میلیمتری سامیانگ چیه؟
منظور من از اینکه گفتم هیچ تغییری نمیکنه این بود که ساختار کلیش عوض نمیشه وگرنه حتما که کنترل دیافراگم و اوتو فوکوس قطع خواهد شد
در مورد لنز های سامیانگ هم چند نکته اضافه کنم
اصولا طراحی و ساخت لنز های عکاسی کار ساده ای نیست و نیاز به کارخانه ای تخصصی مجهز به انواع دستگاه های نادر، کارگران حرفه ای و مهندسین کارکشته و باتجربه داره،
سامیانگ عزیز یک تعدادی نقشه ساخت لنز از این ور اون ور جمع آوری کردند(شما بخون کش رفتن) که اکثرا متعلق به کارخانه های قدیمی و ورشکسته روسی ست و دارن به اصطلاح لنز میسازن
بارها اینجا از کیفیت لنز های سیگما(با اونهمه قدمت و کیفیت) شکایت کرده ایم حالا فکر میکنید واقعا سامیانگ لنزی باشه که بشه به کسی توصیه کرد؟
بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8
سلام به همه
نظرتون راجبه لنز 70-300 Tamoron چیه؟ اگه قرار باشه با 55-250 و 70-300 کانن مقایسه بشه واسه خرید...یه جورایی می خوام همه کاره باشه :دی
سواله دیگه هم، فرق بین نسخه ی 1 و 2 55-250 چیه؟ چطور می شه اینارو از هم تشخیص داد؟
سپاسگذارم...
پيشنهاد ميكنم اگر به لنز هاي سيگما علاقه داريد يه سري به اين سايت بزني :
www.sigmaphoto.com
كنار آرم بزرگ SIGMA سربرگهايي هست اولين اونها LENS FINDER رو انتخاب كن صفحه اي باز ميشه در رديف اول نوع مارك يا برند دوربين خودت را تيك بزن
بعد تيك بزن كه اندازه سنسور دوربينت فول فريم هست يا در اندازه aps-c
بعد بايد تيك بزني كه چگونه عكاسي ميكني : گاه گاهي عكسي ميگيري علاقه زياد به عكاسي داري بصورت پيشرفته عكاسي ميكنيد آخرين گزينه ، عكاس حرفه اي هستيد
در قسمت بعد ميتوانيد چندين گزينه را همزمان برگزينيد كه عبارتند از :
Landscape Wildlife Portrait Wedding Macro
Sports Photojournalism Tourist Family Photography Multipurpose
و در آخر هم تكنولوژي دوربين خودتان را تيك بزندي كه عبارتند ار :
Choose a Technology:
Apochromatic Aspherical Optical Stabilizer Function Hyper-Sonic Motor Rear Focus
Inner Focus APO Teleconverter EX EX Lens DG for Digital DC for Digital
حال دكمه سرچ را بفشاريد صبر كنيد تا از ميان گزينه هاي شما چند نمونه از لنزهاي سيگما كه بدردتان خواهد خورد پيشنهاد دهد .
ویرایش توسط M.Mobin : Sunday 24 June 2012 در ساعت 20:23 دلیل: اصلاح لینک
من یه لنز 18-55 دارم،می خوام یه تله بگیرم :) منظورم از همه کاره اینه که حرفه ای نیستم واسه کاربرد خاصی نمی خوامش :)
یه راهنمایی هم راجبه این 3 لنز بکنید ممنون می شم :) کلا نظرتون راجبه Tamron 70-300 چیه نسبت به 55-250 و 70-300 کانن!؟؟؟ چه تفاوتهایی دارن؟ قبلا دوستان راهنمایی کردن 55-250 نظرشون بوده اما امروز با یه گزینه دیگه که Tamron 70-300 باشه برخوردم! اینه که نمی دونم کدومو باید انتخاب کنم؟؟!!!
مرسی