اگه روی اتوفکوس این فوکوس رو لنز انجام داده باشه پس اصلا 5 تومن نمی ارزه که. من بیشتر از شارپنس نگران اتوفوکوس دقیقم که برای من از همه چی مهم تره.
به طور کلی اتوفوکوسش چطوره؟ همیشه اینجوری فوکوس میکنه؟! در مقایسه با کنون چجوره؟
باید که جمله جان شوی، تا لایق جانان شویسید مهدی تقوی
گر سوی مستان میروی، مستانه شو،مستانه شو
اينو همينجوری رو دست گرفتم زياد دقت نکردم ، چند تا عکس جديد ميگيرم باهاش واستون ميزارم
قديمی هاش خيلی شارپ نيستن
چون ديافراگم رو 2.8 بود بايد خيلی دقت کرد که روی 200 جابجا نشه
امروز توی خونه با 3 پايه چند تا ميگيرم
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
اينا رو روی 3 سايه گرفتم بدون فيلتر روی ديافراگم های 2.8 و 4
Canon 6D2/5D3
Majid
اون رو با فکوس مرکزی گرفته بودم بعد تنظيم کردم دقيق نبود فقط ميخواستم ببينم سرعت فکوس چطوره واسه پرنده ها
اين عکس های بالا بدون حرکته و دقيق تره
مال من لرزشگير نداره لرزشگيرش با کنون اختلاف قيمت انچنانی نداره اما اين واسه من حدود 320 يورو تموم شده واسه همين دلم نمياد بفروشمش (قيمت نرمالش حدود 450 يورو)
Canon 6D2/5D3
Majid
میخواستم بدونم 80-400 جدید با دی800 ار همه لخاط در فواصله کانونی مختلف ازنظر کیفیت چه جوری می توانه باشه
سلام
80-400 جديد با توجه به نمونه هايي كه من از آن ديده ام لنز بسيار خوبي است و همچنين D800 هم بدنه اي بسيار خوب اما هنوز نمونه اي از عملكرد اين لنز بر روي D800 نديده ام. ولي مي توان پيش بيني كرد كه عملكرد اين لنز بر روي D800 مطلوب باشد. اي تركيب را براي چه كاري مي خواهيد؟ چون هم تركيب گراني است و هم سنگين. اگر براي عكاسي از پرندگان مي خواهيد تركيب كوتاهي است. اگر به عنوان يك لنز تله براي استفاده هاي عمومي بر روي D800 مي خواهيد استفاده كنيد، گزينه هاي به مراتب جذابتري مثل 70-200 يا با هزينه كمتر 80-200 داريد كه هم وزن كمتر، هم اندازه به نسبت جمع و جور تر و هم ديافراگم بازتري را خواهيد داشت.
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star