با توجه به ژانر انتخابی شما 50مم که به هیچ وجه مناسب نیست. تازه زاویه دید محدود تری هم خواهید داشت. 35 مم هم همانط.ر که اشاره داشتید از کیفیت اپتیکی چندان مطلوبی بهره نمیبرد.
الان قیمت 50 مم چیزی حدود 800 تا 850 هست.
من برای شما لنز 105-18 رو پیشنهاد می کنم که خیلی بیشتر از دو لنز دیگر به دردتون خواهد خورد. قیمت این لنز هم کمتر از یک میلیون تومان و حول و حوش 800 تا 900 می باشد و تقریبا هم قیمت با 50 مم.
شما با خرید 50 مم یا 35 مم به اهدافتان نخواهید رسید و متحمل ضرر و زیان میشید.
لنز 105-18 لنز خوبیه و کیفیت اپتیکی خوبی هم داره و مشکلات اپتیکی 35 رو هم نداره. حداقل با این لنز، 18 میلیمتر واید رو خواهید داشت که عمده کار شما هم با همین فوکال می باشد.
ممنون دوست عزيز
از دوستان ديگه كسي نظره ديگه اي در اين مورد نداره؟ مخصوصا دوستاني كه تجربه كار با اين لنز رو داشته اند
منظورم بيشتر اين هستش كه ميشه گفت اين لنز در مورد عكاسي لند اسكيپ لنز جالبي نيست( طبق صحبتهاي دوست عزيزمون كه فرمودند كه با خريد اين لنز محتمل ضرر و زيان خواهم شد ،چون خودم لنز كيت دارم ١٨-١٠٥ ) ؟
پس آيا ميشه نتيجه گرفت با داشتن ١٨-١٠٥ خريد اين لنز كار اشتباهي هستش ؟
چون وقتي سايت هاي مختلف رو بررسي ميكنم بعضي نظري متفاوت در اين مورد دارند
دوست عزیز راه حل بسیار ساده هست.
یک بار همین لنز 105-18 خودتون رو در فوکال 35 قرار بدید و از ژانرهای مورد نظرتون عکاسی کنید.
یک بار هم فوکال رو در 75مم قرار بدید و عکاسی کنید ببینید آیا نتیجه مورد نظر رو کسب می کنید یا خیر.
اگر در 35 مم از نتیجه راضی بودید به دلیل اینکه این لنز ca زیادی دارد بنده آن را توصیه نمیکنم.
اگر در 75 مم از نتیجه راضی بودید اقدام به خرید 50mm f/1.8G کنید که کیفیت و شارپنسش غیر قابل مقایسه با 105-18 هست.
ببینید نمیشه گفت که با داشتن لنز 105-18 خرید این لنز اشتباهه. این کاربرد لنز هست که عکاس رو مجاب به خرید اون می کنه. مثلا کسی که اصلا علاقه ای به عکاسی از حیوانات نداره چه لزومی داره لنز تله بخره؟ آیا به دردش خواهد خورد؟پس آيا ميشه نتيجه گرفت با داشتن ١٨-١٠٥ خريد اين لنز كار اشتباهي هستش ؟
شما باید نیازهاتون رو مشخص کنید که این کار رو انجام دادید و خواستتون رو از لنز میدونید. منتها همونطوری که عرض کردم این دو لنز مناسب عکاسی منظره و بناهای تاریخی نیستند. شما با لنز 50مم قادر نخواهید بود تا کل یک بنا رو در کادرتون داشته باشید. یا زاویه دید وسیعی از یک چشم انداز یا منظره داشته باشید. با این لنز می تونید پرتره های خوبی بگیرید که عنوان فرمودید علاقه ای به پرتره ندارید.
یا با 35مم هم همینطور. درسته که زاویه دید بیشتری نسبت به 50مم خواهید داشت اما:
1. این لنز ca زیادی داره.
2. این لنز جوابگوی نیازهای شما نخواهد بود و بیشتر برای عکاسی پرتره های قدی یا عکاسی خیابانی و روزمره مورد استفاده قرار میگیره.
پس به این نکته توجه داشته باشید که قبل از اقدام برای هرگونه خریدی در مورد لنز اول نیازهاتون مشخص کنید. بعد با توجه به بودجتون لنزهای موجود در بازار رو در نظر داشته باشید. سپس با بررسی فاکتور های مختلف یک لنز مثل شارپنس، ca و ... و سایر موارد که ممکنه برای شما دارای اهمیت باشه (مثلا اعوجاج در وایدترین حالت برای یک لنز واید) انتخابیتون رو نهایی کنید.
در پایان باز هم تاکید می کنم که بهترین گزینه برای شما با توجه به ژانرهایی که کار میکنید همین لنز 105-18 خودتون هست.
ویرایش توسط ximballchin : Friday 15 August 2014 در ساعت 14:26
60d +400d+tamron 17-50 f2.8 vc +tamron 70-300 f4.-5.6 +50 f1.8II
با سلام خدمت دوستان می خواستم بپرسم کسی از تبدیل اپتیکال برای لنزهای ویواتار و مینولتا به نیکون اطلاعی داره یا نه یه تبدیل خودم براشون ساختم که طبیعتا فوکوس بی نهایت نمی ده اگر کسی از این تبدیل اطلاع داره لطفا راهنمایی کنه.
ممنون
اردشیری
در مورد لنز 35 من این لنز را چند سال داشتم و به نظرم به نسبت قیمت لنز بسیار خوبی است. شارپنس خیلی خوب و امکان استفاده به عنوان تک لنز چون بازه به نسبت مناسبی را پوشش میده. در مورد CA هم مثل بیشتر لنزهای فیکس با دیافراگم باز است. رویوها و نمونه عکسهای زیادی از این لنز میشه پیدا کرد. طبیعی است که با توجه به وایدتر بودن نسبت به لنز 50 عکس ها عمق میدان بیشتری دارند. از نظر شارپنس بعید میدونم در عمل شارپنس کمتری داشته باشه.