60d +400d+tamron 17-50 f2.8 vc +tamron 70-300 f4.-5.6 +50 f1.8II
سلام
بنده قصد خرید بادی 60D دارم و میخوام یک لنز هم بگیرم ولی بین Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM وTamron SP 70-300mm f/4-5.6 Di VC USD نمیدونم کدام بهتر و مناسب تر هستش
ممنون میشم راهنمایی کنید مرسی
لنز فعلی شما چیه؟
اگر لنز 55-18 دارید باید کاربردتون را مشخص کنید
هر دو لنز جزو لنزهای خوب هستند
اگر برای فیلم برداری از دوربین استفاده می کنید بهتره 135-18 را تهیه بفرمایید.
اگر به حیات وحش علاقه دارید بهتره به فکر تهیه 300-70 تامرون باشید. لنز 55-18 را بعدا بفروشید و با پرداخت هزینه اضافی لنز 135-18 را تهیه بفرمایید.
شاد باشید!
ximballchin و msh2200 عزیز ممنون از هردوی شما
شما فروشنده قابل اعتماد و اینکه لنز سالم گیرم بیا رو میشناسین؟؟
پس در هر صورت 70-300 برتری داره !!!
من همیشه فکر میکردم شارپنس خوبی نداره این لنز
ممنون و بقیه اساتید همچنان منتظر نظراتم کمکم کنید تا بهترین نتیجه رو بگیرم
در راستای سوال قبلم در مورد لنز برای خبرنگاری لنز 70-300 تامرون در چ زمینه هایی و کجا امکانش هست منو اذیت کنه و در چ جاهایی معمولا ضعیفه؟)عکاسی خبری(
کلا میخوام بدونم به منظور استفاده خبری از این لنز چ عملکردی میتونه داشته باشه و عمده نقاط ضعفش کجاشه!؟؟
شما در عکاسی خبری نیاز به دامنه وسیعی داری٬ هم واید و هم تله.اگر دیده باشید معمولا عکاسان خبری ۲ تا دوربین همراهشون دارن چون فرصت تعویض لنز رو ندارید و بهتره در کنار ۷۰-۳۰۰ یک لنز واید روی یک بدنه دیکه داشته باشید چون این لنز به تنهایی شمارو دچار مشکل میکنه.
در مورد اینکه در چه جاهایی ممکنه در زمینه عکاسی خبری با لنز به مشکل بخورید باید بگم در فوکال های بالا ( تله ) نیاز به لنزی سریع دارید ( دارای دیاف باز مثل ۲.۸ و … ) و همچنین لرزشگیر لنز تا بتونید با سرعت های بالا عکاسی کنید.
موفق باشید
ممنون farshad.s من هم برای این مشکل لنز 18-200 رو ابتدا میخواستم
لنزبا طیف گسترده مثل همین لنز موجود داریم با قیمت مناسب و کیفیت مطلوب!!؟؟
دوستانی ک تجربه استفاده از این لنز دارن خواهش میکنم راهنمایی کنن