سلام.
به نظرم از کراپ دار به کراپ دار بهتر رفتن کار چندان جالبی نیست، وقتی بودجه براتون مهیاست بهتره واس همیشه به فول فریم کوچ کنید اما در مورد لنز: برخلاف دوستان 70-200 تمرون نسخه جدید عالیست، طبق چارت ها و ریویوها و طبق تجربه. برای دیدن کیفیت عکس هاش رجوع کنید به سایت های چون فلیکر و 500اکس. به نظرم 24-120 درسته که رنج خوبی به شما می ده اما حیف پوله که حدود 4 میلیون بدید برای اون لنز. این نظر منه، تا نظر دوستان دیگرمون چی باشه.
من پیشنهاد می کنم بجای 140-18 به فکر تهیه 105-18 باشید.
اگر هم f/2.8 براتون مهمه می توانید به فکر تهیه 16-11 tokina و 50-17 tamron باشید که هر دو دارای f/2.8 داره!
به نظر من ترکیب این لنز ها با همین 200-70 که فرمودید خیلی عالی خواهد بود! البته اگر مثل من براتون third party بودن لنز ها مهم نباشه! وگرنه همان موردی که در بالا گفتم را انجام دهید نتیجه بهتری خواهید داشت.
در مورد انتخاب بادی هم بنده چون درآمدی از عکاسی ندارم و نمی توانم بیشتر از حد فعلی هزینه کنم (معادل یک لنز برای کراپدار هزینه تهیه لنز برای فول فریم کنم) ترجیح می دهم بدنه کراپدار تهیه کنم!
ولی اگر شرایط مالی فعلیم خوب باشه خوب کیه که از فول فریم بدش بیاد؟!؟!!
سلام و ارادت
دوستان می شه خوا هش کنم اگر جایی سراغ دارید (در تهران) لنز 16-11 توکینا مانت کنن برای فروش موجوده برام تو پیام خصوصی ارسال کنید. تو ناصرحسرو گشتم نبود!!!
نمایندگی اش هم نداشت!! غجب نماینده ای!!!
دارم به این فکر میکنم که یه همچین ترکیبی داشته باشم
D610+50mm F1.8+35mm 1.8+Tamron 70-200 2.8
50mm رو که دارم 35 هم که مجبورم برای عکسهای قدی استفاده کنم .
فقط فکر کنم این تعوض لنزها کلافم کنه
اگه کسی همه نوع عکس بخواد 3 تا لنز باید تعویض کنم دیگه
سلام
بنده بيشتر به عكاسي از طبيعت و منظره علاقمند هستم و اماكن تاريخي و خيلي كم اتفاق ميفته كه عكاسي پرتره انجام بدم
با توجه به توضيحاتي كه دوستان فرمودند آيا انتخاب اين لنز عاقلانه تر مي بأشد يا ٥٠ mm ورژن g (با توجه به شارپنس و بوكه پايين تري كه نسبت به ٥٠ ميلي متر ورژن g )
چون با توجه به مقاييسه اي كه بين اين دو لنز تو سايت هاي مختلف ديدم اختلاف قابل تاملي از نظر شارپنس و بوكه بين اين دو لنز وجود دارد .
با توجه به ژانر مورد علاقه بنده دوستان به جاي بنده بود ند چه انتخابي ميكردند ؟
ممنون
دوست عزیز در اینکه لنز 50مم بهتر از 35 هست هیچ شکی نیست. اما شما با هیچ کدوم از اینها نمی تونید عکاسی منظره و طبیعت و همچنین عکاسی از بناهای تاریخی رو انجام بدید.
شما احتیاج به لنز واید یا شاید هم اولترا واید خواهید داشت. لطفا سقف بودجه مورد نظرتون رو بفرمایید تا بشه بهتر راهنمایی کرد.