بهترین لنز تو رنج قیمت 1 تومن برای d5100 چی هست؟
مد نظر خودم 55-300 هستش
بیشتر برای عکاسی منظره و گاهی اوقات حیات وحش و پرنده
بهترین لنز تو رنج قیمت 1 تومن برای d5100 چی هست؟
مد نظر خودم 55-300 هستش
بیشتر برای عکاسی منظره و گاهی اوقات حیات وحش و پرنده
دوست عزیز 300-55 برای منظره مناسب نیست ضمن اینکه این لنز در فواصل 200 تا 300 افت شارپنس داره. من براتون دو تا گزینه دارم.
1. اگه هدفتون بیشتر منظره هست و کمتر قراره از سوژه های دور عکاسی کنید و در ضمن کیفیت هم براتون مهمه لنز 105-18 مناسب شماست.
2. اگه هدفتون هم منظره هست هم سوژه های دور اونوقت من ترکیب 55-18 و 200-55 رو توصیه می کنم که کیفیت خوبی دارند و جوابگوی نیازهاتون هستند.
اما کیفیت 105-18 از 55-18 بیشتر هست.
یک مورد طنز به طنز های فروشنده ها اضافه شد
بابا بارها گفته شده کلا وقتی مشاوره گرفتید و رفتید برای خرید گوشاتون رو چوب پنبه بگذارید
چند وقت پیش زنگ زدم یکی از نمایندگی ها و پرسیدم در سری جدید vibration بیشتر شده (سه پایه) با کمال غرور فرمودن بله افزایش داشته و خیال شما راحت باشه
من هم کاملا متوجه شدم با کی دارم حرف میزن و با کمال احترام خداحافظی کردم
لنز جدید ممکنه قابلیت های دوربین های جدید رو طلب کنه ولی با مدل های قدیمی کاملا سازگاره
ویرایش توسط siosha : Saturday 23 August 2014 در ساعت 22:32
استفاده از لنز جدید با اپتیک بهتر و موتور کم صداتر از مزایای استفاده از این لنز است بنابراین اتلاف هزینه ای اتفاق نمی افتد ولی
حرف شما صحیح است اگر بخواهیم از فکوس ممتد استفاده کنیم سنسور هیبریدی دوربین های جدید لازم است و در کنار این سنسورها موتور stm با فکوس ممتد بی صدا به حداکثر کارایی میرسد ولی بازم دلیل نمیشود فروشنده بگوید شما نمیتوانید از تکنولوژی stm استفاده کنید
ضمنا اگر مدل جدید خریداری شود فریم ویر هم باید بروز شود تا پروفایل های لنز جدید توسط دوربین قابل شناسایی باشد
تنها یک نکته باقی می ماند و آن عدم حضور میکروادجاست بر روی 60D است که در صورت استفاده از لنز پرایم در آینده باید دوربین را برای تنظیم به تعمیرگاه برود
لینک کنون آمریکا در مورد استفاده از این لنز و کنون 60D
لینک آمازون درمورد نظر کاربران برای استفاده از این لنز و 60D
ویرایش توسط siosha : Saturday 23 August 2014 در ساعت 23:08
سلام
ممنون ، یعنی باید روی دوربین 60 دی تغییراتی اعمال بشه تا لنز STM کارامد باشه؟ بخاطر عدم وجود میکروادجاست؟
حالا تنظیمات چی هست دقیقا؟
در این لینک
http://forums.usa.canon.com/t5/Lense...60D/td-p/36906
ایجاد کنند تایپیک دقیقا همین مورد را پرسید :
Very new to Canon DSLR's, have a new 60D body and was going to buy STM 18-55
lense but camera store guy said it doesn't work with 60D. Which lenses are okay for camera. I want to start with 18-55 until I figure things out. I've worked docs with big HD cameras but I haven't touched an SLR nor DSLR for years.
گفته برای خرید لنز جدید SMT اقدام کرده اما فروشنده بهش گفته STM برای 60 دی کار نمیکند :D
حالا دارم نظراتو بررسی می کنم ببینم چی شد نتیجش
داستانی شده... :D
با اجازه اساتید و دوستان کنونی،
دوست گرامی طی تحقیقات کوچکی که بنده انجام دادم، لنز STM بر روی بدنه 60D کار خواهد کرد اما:
1. شما با استفاده از این لنز روی این بدنه، فوکوس بی صدا و سریع لنزهای STM رو خواهید داشت( حین عکاسی )
2. شما با استفاده از این لنز روی این بدنه، فوکوس ممتد حین فیلمبرداری رو نخواهید داشت.
در واقع از نصف قابلیتهای اون سود می برید و اگر کارتون فقط عکاسی هست و کمتر قراره فیلمبرداری کنید، این لنز مناسب شماست.