صفحه 197 از 433 نخستنخست ... 97 147 187 193 194 195 196 197 198 199 200 201 207 247 297 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 1,961 تا 1,970 , از مجموع 4323
Like Tree5932تشکر

موضوع: راهنمایی برای خرید لنز

كاربر ويژه msh2200 آواتار ها
    تشکر کرده
    4653

نقل قول نوشته اصلی توسط pershiaa نمایش پست ها
    ممنون farshad.s من هم برای این مشکل لنز 18-200 رو ابتدا میخواستم
    لنزبا طیف گسترده مثل همین لنز موجود داریم با قیمت مناسب و کیفیت مطلوب!!؟؟
    دوست عزیز شما لنز 200-18 را برای کار حرفه ای نمی توانید استفاده کنید!
    درسته که رنج وسیعی از بازه فاصله کانونی برای کار خبرنگاری مورد نیازه ولی کیفیت لنز و عکس نهایی هم مهمه!!!
    اگر بنا باشه این کار را بکنید خوب لنز 300-18 تامرون را بخرید!
    اصولا با افزایش میزان فاصله کانونی در یک لنز هم کیفیت اپتیک افت می کنه و هم تصویر خروجی و البته در کنار این موارد، دیافراگم لنز هم بسته می شود!
    کلا هرچه المانهای مورد استفاده جلوی لنز کمتر باشه افت کیفیت کمتر خواهد بود!
    پس اگر قصد دارید حرفه ای کار کنید باید پول خرج کنید و در این حالت باید یک لنزF/2.8 200-70 (حالا کنون نه تامرون) بخرید.
    برای واید هم باید به فکر لنزی باشید که واید خوبی داشته باشه!
    این حرف را کسی بهتون داره می زنه که روزی طرفدار دو آتیشه لنز های سوپر زوم بود ولی الان تازه داره لنزهای تخصصی جدا می خره!!!
    حالا انتخاب با شماست شما هم می توانید لنز 200-18 را با شارپی کمتر و CA بیشتر نسبت به 300-70 تهیه بفرمایید.

اما در مورد 300-70 اگر یک روز قصد کردید تهیه کنید، مهمترین موردی که ممکنه باهاش برخورد کنید، در محیط های کم نوری هست که معمولا در سالن های کنفرانس و همایشها ممکنه پیش بیاد!
    در این حالت استفاده از فلاش بدلیل وجود پرده رفلکتور روی سن باعث اذیت شدن چشم تمام حاضرین می شود و در نتیجه همین منجر به ایجاد مشکلاتی برای می شود.
    پس بنابراین در صورت تهیه این لنز باید با iso بالا در محیط های کم نور عکاسی بفرمایید.
    SHOK53، ata_m3، Dariush Chegini و 3 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    باتوجه به تعطیلی فروم در تلگرام پاسخگوی دوستان هستم:Telegram:@msh2200
    تولید کیف سه پایه
    تجهیزات

كاربر فعال ehsan1 آواتار ها
    تشکر کرده
    1182

نقل قول نوشته اصلی توسط msh2200 نمایش پست ها
    لنز فعلی شما چیه؟
    اگر لنز 55-18 دارید باید کاربردتون را مشخص کنید
    هر دو لنز جزو لنزهای خوب هستند
    اگر برای فیلم برداری از دوربین استفاده می کنید بهتره 135-18 را تهیه بفرمایید.
    اگر به حیات وحش علاقه دارید بهتره به فکر تهیه 300-70 تامرون باشید. لنز 55-18 را بعدا بفروشید و با پرداخت هزینه اضافی لنز 135-18 را تهیه بفرمایید.
    شاد باشید!
    ممنون عرض کردم خدمتتون تازه میخوام فقط بادی بخرم و لنز جدا تهیه کنم و هیچ لنز ندارم
    بین دو لنزی که عرض کردم نمیدانم کدام بهتر هستش و بکارم میاد
    msh2200 و iardavan تشکر می‌کنند.

تشکر کرده
    4653

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1 نمایش پست ها
    ممنون عرض کردم خدمتتون تازه میخوام فقط بادی بخرم و لنز جدا تهیه کنم و هیچ لنز ندارم
    بین دو لنزی که عرض کردم نمیدانم کدام بهتر هستش و بکارم میاد
    ببخشید توجه نکرده بودم!
    با توجه به اینکه تازه دارید بادی می خرید بهتره یک لنز 135-18 بخصوص از سری STM تهیه بفرمایید! و بعد برای خرید یک لنز 300-70 سرمایه گذاری کنید!
    SHOK53، Dariush Chegini، ehsan1 و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    تولید کیف سه پایه
    تجهیزات

كاربر جديد
    تشکر کرده
    13

نقل قول نوشته اصلی توسط RGB COLOR نمایش پست ها
    تا اونجایی که من میدونم 15-85 واسه کانن هست
    من که 16-85 رو دی 90 دارم
    برای فول فریم d610 چه فکری کنم ؟

كاربر همراه
    تشکر کرده
    459

نقل قول نوشته اصلی توسط RGB COLOR نمایش پست ها
    من که 16-85 رو دی 90 دارم
    برای فول فریم d610 چه فکری کنم ؟
    اگه در همون رنج کانونی قبل مصرفتونه و اگه اوضاع مالی رو براهه در درجه اول Nikon AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8G ED که دومی نداره و در درجه دوم Nikon AF-S NIKKOR 24-120mm f/4G ED VR البته اگه با f ثابتش مشکل ندارید.
    RGB COLOR و iardavan تشکر می‌کنند.

كاربر آشنا ximballchin آواتار ها
    تشکر کرده
    137

نقل قول نوشته اصلی توسط farshad.s نمایش پست ها
    شما در عکاسی خبری نیاز به دامنه وسیعی داری٬ هم واید و هم تله.اگر دیده باشید معمولا عکاسان خبری ۲ تا دوربین همراهشون دارن چون فرصت تعویض لنز رو ندارید و بهتره در کنار ۷۰-۳۰۰ یک لنز واید روی یک بدنه دیکه داشته باشید چون این لنز به تنهایی شمارو دچار مشکل میکنه.

در مورد اینکه در چه جاهایی ممکنه در زمینه عکاسی خبری با لنز به مشکل بخورید باید بگم در فوکال های بالا ( تله ) نیاز به لنزی سریع دارید ( دارای دیاف باز مثل ۲.۸ و … ) و همچنین لرزشگیر لنز تا بتونید با سرعت های بالا عکاسی کنید.

موفق باشید
    دوست عزیز هزینه دوستمون در نظر بگیر و همچنین لنز 70-300 لرزشگیر 4 استپه داره مشکلش دیاف بستشه که معمولا تو سمینارها خدشونو نشون میده که با یکی دو استپ iso مشکل حله اما درمرد لنز واید باید هزینه کنه - معمولا یه 15-85 کارشو ردیف میکنه فقط مشکل تعویض لنز اکه اگه خدا بخواهد که بادی دیگه میگیره
    farshad.s و iardavan تشکر می‌کنند.
    60d +400d+tamron 17-50 f2.8 vc +tamron 70-300 f4.-5.6 +50 f1.8II

كاربر فعال ehsan1 آواتار ها
    تشکر کرده
    1182

سلام
    لنز Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 از نوع STM از کجا میشه تهیه کرد تو بازار فقط IS موجوده ظاهرا
    من بین Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS و Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM و Tamron SP 70-300mm f/4-5.6 Di VC USD for Canon
    نمی دونم کدومو انتخاب کنم دوربینی که میخوام تهیه کتم 60D بادی هستش و هیچ لنز هنوز ندارم بین این 3 لنز مردد هستم کدام یک را انتخاب کنم
    اکر 18-200 STM در بازار موجود باشه فکر کنم گزینه خوبیه
    همچنین تفارت دقیق STM با is در چیست؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    كاربر فعال S_Mahdi آواتار ها
    تشکر کرده
    3466

سلام
    لنز Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 از نوع STM از کجا میشه تهیه کرد تو بازار فقط IS موجوده ظاهرا
    من بین Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS و Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM و Tamron SP 70-300mm f/4-5.6 Di VC USD for Canon
    نمی دونم کدومو انتخاب کنم دوربینی که میخوام تهیه کتم 60D بادی هستش و هیچ لنز هنوز ندارم بین این 3 لنز مردد هستم کدام یک را انتخاب کنم

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    1. لنز Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 تا جائی که اطلاع دارم فقط در مدل IS موجود است و نسخه ی STM آن تولید نشده.
    2. انتخاب لنز به نیاز و کاربرد عکاس بستگی دارد. برند، روزنه دیافراگم و سرعت لنز، جنس ساخت و سیلینگ و... از همه مهمتر فاصله کانونی آن است. مثال های شما شباهتی در فواصل کانونی ندارند(70-300)
    3. از بین EF-S های کنون و در بازه واید تا تله( همه کاره یا بقول دوستان هیچ کاره) بهترین گزینه ها 15-85 معروف و 18-135 STM میباشد. که شخصا نظرم بر دومی بدلیل قیمت ارزانتر، فاصله کانونی بیشتر، STM بودن و همچنین کیفیت قابل قبول در مقام مقایسه آن است.
    4. لنز های STM از موتور فکوس جدید کنون(stepper motors) بجای اولترا سونیک بهره میبرند و باعث ایجاد فکوسی نرم و کم صدا میگردد. قابل ذکر اینکه در بدنه های جدید با سنسور هیبریدی یا دوئال پیکسل، فکوس در مد تصویر زنده، بسیار سریع و کم صدا و با امکان تعقیب سوژه حین فیلمبرداری خواهد بود.
    ارادتمند
    msh2200، SHOK53، ata_m3 و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر همراه hanif azizzadeh آواتار ها
    تشکر کرده
    557

درود
    دوستان من تازه به جمع شما اومدم خیلی از این سایت مطالب خوبی یاد گرفتم از همه تشکر میکنم
    یه مدته به فکر تهیه لنز Tamron 150-600mm برای عکاسیه حیات وحش هستم دوستان تجربه ای در این مورد دارن یا با این رنج قیمت لنزی رو پیشنهاد میکنن ؟؟
    این لنز حدود 1000 دلار قیمت داره ولی در ایران حدود 4 میلیون یا بیشتر فروخته میشه برای همین لطفا راهنمایی بفرمایید آیا با این هزینه انتخاب بهتر یا مشابهی دارم
    متشکرم
    iardavan تشکر می‌کند.

تشکر کرده
    4653

نقل قول نوشته اصلی توسط hanif azizzadeh نمایش پست ها
    درود
    دوستان من تازه به جمع شما اومدم خیلی از این سایت مطالب خوبی یاد گرفتم از همه تشکر میکنم
    یه مدته به فکر تهیه لنز Tamron 150-600mm برای عکاسیه حیات وحش هستم دوستان تجربه ای در این مورد دارن یا با این رنج قیمت لنزی رو پیشنهاد میکنن ؟؟
    این لنز حدود 1000 دلار قیمت داره ولی در ایران حدود 4 میلیون یا بیشتر فروخته میشه برای همین لطفا راهنمایی بفرمایید آیا با این هزینه انتخاب بهتر یا مشابهی دارم
    متشکرم
    سلام
    این لنز براساس review های انجام شده در سایت های معتبر لنز خوبیه و بنده هم دنبالشم ولی نه به این قیمت!
    بنظرم یکی از فروشگاه ها داخل نت یک لنز 400-100 کنون داشت به قیمت 4.200 که بنظرم قیمت خوبیه! (البته باید لنز را از نزدیک دید!)
    ولی شخصا لنز تامرون را بیشتر می پسندم!
    در این رنج هم تقریبا چیزی جز این لنز مناسب نیست!
    رقبای این لنز شامل
    100-400 کنون
    150-500 سیگما هستند
    که اولی قیمت نو در بازارش حدود 5 میلیون تومانه و دومی هم علی رغم قیمت 3.600 اصلا کیفیت خوبی نداره!

سلام
    در مورد تفاوت STM دوستمون خدمتتون فرمودن و همچنین جناب چگینی هم قبلا توضیحات کاملی در تاپیک سیستم فوکوس لنز ها (اگر اشتباه نکنم) فرموده بودند!
    اما در مورد لنز، اگر دنبال خرید یک سوپر زوم از سری مثل 200-18 هستید، بهتره یک دوربین بریج مثل SX50 جدا بخرید و یک دوربین مثل 650D با لنز معمولی جدا!
    شما با خرید یکی سوپر زوم (البته در حال حاضر! از آینده کسی خبر نداره!) در واقع کیفیت دوربین و سنسور 60D را فدای لنز می کنید!
    بنظر من اگر مشکل هزینه دارید بهتره یک بدنه ارزانتر مثل 700D به همراه لنز 135-18 STM تهیه کنید!
    اگر هم احساس می کنید به لنز تله نیاز دارید می توانید یک 650D با لنز 55-18 و یک لنز 300-70 تامرون تهیه بفرمایید!
    اما توجه داشته باشید که یک لنز مثل 300-70 به تنهایی کارتون را راه نمی اندازد و با توجه به اینکه تازه شروع به کار با بادی SLR می کنید خیلی زود دلزده می شوید!
    حالا باز هم انتخاب با خودتونه
    هر سه لنزی که گفتید در بین سری خودشون جزو بهترین ها هستند! ولی بنظر من بهتره فاصله کانونی لنزهاتون را در یک لنز خلاصه نکنید!
    SHOK53، Dariush Chegini، ximballchin و 3 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    تولید کیف سه پایه
    تجهیزات