حق با شماست
البته من هم عرض کردم به این زودی ها قصد خرید ندارم صرفا میخوام انتخابم رو بکنم تا طبق اون برنامه ریزی کنم برای تامین بودجه
خدا رو شکر از دوربینم کاملا راضی هستم و به هیچ وجه حاضر نیستم دوربینم رو بفروشم تا عوضش کنم
با درایت و تامل این دوربین رو خریدم اگرچه همه 550 رو بهم معرفی کردند اما همین دوربین کاملا جوابگوی من هست
چند تا عکس هم پرینت گرفتم و زدم به دیوار اتاقم با همین لنز 18-55 که تحسین همه رو برانگیخته. نمیدونم چرا یه عده این لنز رو در حد لنز دوربین یک موبایل میدونند و هرچه دلشون میخواد به این لنز بیچاره میگن.کاش ماها یاد میگرفتیم اول عکاسی یاد بیریم بعد ادای عکاس ها رو دربیاریم که فقط یاد گرفتیم پز داشتم لوازم چند میلیونیمونو بدیم
درسته که نسبت به خیلی از لنزها کیفیت پایین تری داره اما به اعتقاد من هنر عکاس به همینه که با بدترین لوازم و شرایط بتونه عکس خوبی بگیره(البته جثارت نباشه به اساتید گرامی من خودم رو عکاس نمیدونم صرفا علاقه مند به عکاسی میدونم)
فعلا قصد دارم با همین 18-55 کار کنم تا کمی راه بیفتم تا بعد ...
اما چیزی که مسلمه اینه که باید لنز تهیه کنم حالا زود یا دیر
من هم خودم به 15-85 خیلی علاقه دارم اما قیمتش خیلی بالاست و مجبورم حالا حالاها صبر کنم فکر کنم حدود 700-800 تومن بود اگه اشتباه نکنم
نظر بقیه دوستان چیه؟
آیا لنزی کمی ارزانتر اما با خروجی خوب مشابه 15-85 وجود داره با همین حدود رنج از اولترا واید تا تله متوسط؟