بیشتر بحث بوکه ها برام مهمهسلام؛
اگر ماکروی 1:1 می خواهید پیشنهاد من با این بودجه Canon EF 100mm f/2.8 USM Macro است. توجه داشته باشید که با لنزهای زوم به بزرگنمایی 1:1 یا حتی نصف آن هم نمی رسید؛ همچنین از نظر کیفیت.
تو این زمینه چی پیشنهاد میدید؟
بیشتر بحث بوکه ها برام مهمهسلام؛
اگر ماکروی 1:1 می خواهید پیشنهاد من با این بودجه Canon EF 100mm f/2.8 USM Macro است. توجه داشته باشید که با لنزهای زوم به بزرگنمایی 1:1 یا حتی نصف آن هم نمی رسید؛ همچنین از نظر کیفیت.
تو این زمینه چی پیشنهاد میدید؟
بین لنز 22-10 کانن و 16-8 سیگما کدام رو انتخاب میکنید ؟
من شدیدا مردد هستم ! کدام رو انتخاب کنم ؟
Canon 60D EOS - EFS 18-55 IS - EFS 55-250 IS - Canon 50 F1.8 - Canon 8-15 Fisheye L USM
8-16 روی وایدترین فوکال و بازترین دیاف شارپنس بسیار کمی نسبت به کنون با همان شرایط دارد که زیاد قابل تشخیص نیست اما CA در سیگما بیشتر از 10-22 است در این فوکال
در همین فوکال با دیاف 8 CA سیگما وضعیت بهتری به خود میگیرد و در این دیاف CA کنون کمی بیشتر آزار دهنده ست
در فوکال 10م.م و دیاف 16 شارپنس ها تقریبا برابر اما همچنان CA در سیگما بهتر است
منبع : http://www.the-digital-picture.com تست شده بر روی 50دی
در هر صورت من هم قصد خرید اولترا واید دارم و بدون هیچ شک و گمانی 10-20 اف 4 - 5.6 سیگما رو انتخاب میکنم نظر دوستان کاملا متین هست اما به نظر من بهترین اولترا واید موجود با قیمتی بسیار خوب البته اگر مطمئن بشوید که سالم آن را خریداری کردید چون این لنز مشکلات زیادی داره اما اگه سالم باشه به اعتقاد من بهترین انتخاب میتونه باشه
قیمت کمتر با اختلاف حدود 300 تومن با 10-22 کنون
شارپنس بسیار خوب
استفاده از 3 عدسی آسفریکال و سه عدسی SLD و CA بسیار کم
همراه داشتن کیف و هود
امکان نصب فیلتر که در 8-16 ممکن نیست
چیزی که امروز داری فردا از رده خارج است
خودتان را برای برندها و محصولاتشان قیمه قیمه نکنید!/مهدی استیری/
تجهیزات
14-24 نیکون هم امکان نصب فیلتر نداره همینطور خیلی از لنزهای دیگه ..مثلا 17مم تیلت شیفت کنون...یا 28-16 توکینا...این دلیل نمیشه به نظر من.میشه از فیلتر هولدر هم استفاده کرد.اگر خود من بودم 16-8 رو میخریدم به خاطر کیفیت بالا و 2مم وایدتر بودن که به نظر من اولترا واید خریدن اصلا قابل گذشت نیست.
اما اگر لنز امتحان پس داده و مطمئن میخواستم و محدودیت بودجه هم نداشته باشم بدون شک 22-10 رو میخریدم.
گرچه از هردوی اینها گذشتم و فعلا قصد خرید لنز دیگری رو دارم![]()
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
این 2 مم تو کراپدار ( که دوربین منم هست ) اختلاف زیادی (نزدیک به 4 مم) ایجاد میکنه
به نظر شما این اختلاف به هود و فیلتر می ارزه ؟
سیگما 16-8 870 تومان
10-22 1 میلیون ( دست دو 750 )
Canon 60D EOS - EFS 18-55 IS - EFS 55-250 IS - Canon 50 F1.8 - Canon 8-15 Fisheye L USM
با ابتکار خیلی ساده میشه فیلتر هولدر درست کرد یا حتی خرید.جناب ناظم روعایا که البته استاد بنده هستن ولی من رنج وایدتر رو به این موضوع که غیر قابل حل شدن نیست ترجیح میدم.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام کسی از لنز جدید 70-200 سیگما خبری داره؟
قبل عید1600 میدادن
نسبت به قیمت و سرعت و شارپنس با 70-200 اف2.8 کنن چطوره؟
سایتهارو دیدم میخوام تجربه دوستان روبدونم
آیا ارزش داره اینو جای کنن بدون لرزشگیر بگیرم؟
با لنز اف4لرزشگیردار کنن نمیشه تئاتر یا زمین فوتبال عکاسی کرد؟
7d-15-85mm/50mm f/1.8