سلام
دوست عزیز کار کردن لنز با فاصله کانونی 70-200 بدون لرزشگیر یعنی محدودیت سرعت در فواصل کانونی یادشده یعنی اگر شما یه فرد سالم معمولی هستید و دستتون نمیلرزه در شرایطی باید با این لنز عکاسی کنید که در فوکال 70 سرعت شاتر از 1/80 (چون سرعت 1/70 وجود ندارد) و در فوکال 200 سرعت شاتر از 1/200 کمتر نشود بنابر این کاربرد این لنز محدود میشود به شرایطی که کمبود نور وجود نداشته باشد در غیر اینصورت باید از سه پایه استفاده کرده و از سوژه هم بخواهید که ثابت بماند.
وجود لرزشگیر خیلی به شما کمک خواهد کرد که عکسهای شارپ تری بگیرید! شما باید ژانر مورد علاقه تونو پیدا کنید بعد اقدام به خرید کنید چون تنها هم قیمت بودن مهم نیست بلکه مهمتر اینه که بخواهید چه استفاده ای از این لنز بکنید! اگر از سه پایه استفاده نکنید عکسهاتون به احتمال زیاد واضح نخواهند بود که البته به میزان لرزش دست شما هم مرتبطه!
بنابراین بهتره با همین لنز که رنج متوسطی داره تمرین و عکاسی کنید که فکر کنم یکسالی طول بکشه تا ژانرتون مشخص بشه .
موفق باشید
6DII / Canon 24-70 F2.8 II L /16-35 F4 L / 100mm Macro F2.8 L IS / 190xpro4 + 498 RC2 / 270 EX
شکری
ژانر رو که عرض کردم، پرتره!
عکاسی با فلاش در استودیو خونگی و یا در محیط باز با نور خورشید و دیفیوزر! با این وجود فکر نکنم سرعت زیر 1/200 نیاز باشه، با این حساب لرزشگیر به کارم نمیاد زیاد...
لرزش دست بنده هم خدارو شکر کم...
به تازگی یه 70-300 کنون خریدم
و از قبل یه 18-135 اس تی ام هم داشتم
خواستم بدونم معقولانه تر نیس اگه 18-135 رو با 18-55 تعویض کنم ؟
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
سلام
دوست عزیز تجربه نشون داده که خرید لنز با چنین فاصله کانونی بدون لرزشگیر پشیمانی به همراه خواهد داشت مگر اینکه اطمینان قطعی داشته باشید که شرایط عکاسیتون هیچوقت شما را مجبور به استفاده از سرعتهایی که تو پست قبلی توضیح دادم نمیکنه.(این نکته یعنی اینکه در بیشتر شرایط شما از بازترین دیافراگم استفاده کنید که این مطلب یعنی عدم کنترل بر عمق میدان فوکوس, به نوعی شما اختیار استفاده از دیافراکم دلخواهتان را از دست خواهید داد.)
به نظرم خير. لنز 18-135 يك لنز Walk Around است كه در بيشتر مواقع جوابگوي نيازهاي روزمره شماست و مي توانيد بدون اينكه نيازي به تعويض لنز داشته باشيد در سفر و امور روزمره از آن استفاده كنيد ولي لنز 18-55 اين قابليت را ندارد و شما مجبور خواهيد بود هميشه لنز 70-300 را همراه داشته باشيد و لنزها را تعويض كنيد كه هم باعث غبار گرفتگي سنسور مي شود و هم سرعت عمل شما را در عكاسي كم مي كند.