با سلام...
دوستان لطفا یک لنز واید با شارپنس فوق العاده و عالی برای عکاسی منظره معرفی بفرمایید.. الان 15-85 دارم که دیگه راضیم نمیکنه.. یه لنز شارپتر میخوام.. بودجه هم نهایتا 3 تومن..
دوربینم 60 دی و 7 دی کانن هست..
و یه سئوال دیگه که البته جاش اینجا نیست ولی واسه تجمیع بهتر نظرات میپرسم... بنظرتون برای رسیدن به حداکثر شارپنس و بالاترین کیفیت در عکسهام بخصوص عکسهای منظره واجبه که بدنه رو هم تغییر بدم و به فول فریم ها کوچ کنم؟؟؟
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید..
مبر ز موی سپیدم گمان به عمر دراز
جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی ...
"حامد "
حامد جان اولترا واید برای کراپدارهای کنون شارپتر از 16-8 سیگما نداریم.منتها اون داستان فیلتر نخوردنش کماکان پا برجاست.اگر فیلتر گذاری براتون مهم نیست گزینه بسیار مناسبی است با فاصله کانونی بسیار جذاب.ضمن اینکه وایدترین هم هست.اپتیکش از هر جهت بسیار خوبه.
بعد از اون 16-11 جدید توکینا هم شارپنس خیلی خوبی داره.اف 2.8 هم داره که اگر استفاده داشته باشید در دسترس خواهد بود.منتها 3مم از سمت واید برای خودم قابل گذشت نیست.با احتساب کراپ حدود 5مم میشه که تفاوت کمی نیست.
10-22 کنون هم که نیاز به معرفی نداره.18-10 کنون هم اقتصادی ترین گزینه است با اپتیک خیلی خوب.
در مورد اون سوالتون هم باید بگم فول فریمها سنسورهای خیلی بهتری دارند.از هر جهت که نگاه بکنید کیفیت فول فریمها،خصوصا فول فریم های فعلی کنون از دوربینهایی که دارید بالاتره.همینطور لنزهای بهتری هم در این رده موجوده.منتها مستلزم صرف هزینه خیلی بیشتری است.
ویرایش توسط lamagra : Thursday 16 October 2014 در ساعت 02:33
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
بسیار ممنونم از پاسخهاتون....ماشالله چه سریع !! فکر نمیکردم این موقع شب جوابم رو بگیرم !!
پس بهترینش شد همون سیگما... بعدش توکینا... در مورد اون 10-22 کانن که فرمودید نیاز به معرفی نداره منظورتون این بود که امتحانش رو پس داده و لنز مقبولیست ؟؟
"حامد "
خواهش میکنم.
آره منظورم همین بود.لنز بسیار خوبی است و امتحان خودش رو پس داده.شارپنس خوب.کنترل اعوجاج خوب کیفیت ساخت مناسب از مشخصه های این لنز ارزشمنده.نا گفته نماند 16-8 سیگما هم کیفیت ساخت خیلی خوب و محکمی داره.در تاپیک خودش در موردش نوشتم.اگر اف 2.8 براتون مهم نیست به نظرم نسبت به 16-11 گزینه بهتری است.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
بسیار ممنونم از پاسخهاتون....ماشالله چه سریع !! فکر نمیکردم این موقع شب جوابم رو بگیرم !!
پس بهترینش شد همون سیگما... بعدش توکینا... در مورد اون 10-22 کانن که فرمودید نیاز به معرفی نداره منظورتون این بود که امتحانش رو پس داده و لنز مقبولیست ؟؟
بازم دوبار ارسال شده !!! نمیدونم مشکل از موبایلمه یا دلیل دیگه ای داره... مدیران لطفا پست مشابه رو پاک کنن... ممنون
ویرایش توسط Hamed Ziyaei : Thursday 16 October 2014 در ساعت 03:01
"حامد "
درود،
در تکمیل فرمایش دوستان،
توکینا تو نمایشگاه فتوکینای امسال یه لنز 20-11 معرفی کرده. هنوز ریویوهای قابل استنادی در دسترس نیست اما به احتمال خیلی قوی اون مشکل فلر باید حل شده باشه.
به نظر من کمی صبر کنید بعد اقدام یه خرید کنید.
با سلام!
میخواست در مورد تعویض لنز یه راهنمایی بگیرم:
من دیروز بطور امانی یک 15-85 از یکی از فروشندگان که از آشنایان هست گرفتم تا باهاش چنتا شات بزنم که بلکه با 18-135 خودم معاوضه کنم و احتمالا حدود 1 تومن باید روش بزارم ولی هنو موفق به این تست نشدم (امروز یا فردا) , در مورد شارپنس در فوکالهای مختلف در 15-85 ممکنه تجربه تونو در اختیارم بگذارید که آیا ارزش شو داره 50 م م تله رو از دست بدم و بجاش شارپنس بهتری بدست بیارم ؟ کمی واید بیشتر (15 بجای 18) واسم مهم نیست چون اولترا واید دارم,نیم نگاهی به 40-17 هم دارم ولی نبود لرزه گیر واسم مهمه چون کمی لرزش دست دارم و مرددم کرده, ضمن اینکه بنظرم 18-135 یه ته رنگ زرد توی عکسام میندازه (مخصوصا چون فلاش هنو نگرفتم در عکسهای داخل خونه با فلاش سر خود , عکسهام رضایتبخش نیست. )
ممنون
ویرایش توسط SHOK53 : Thursday 16 October 2014 در ساعت 09:41 دلیل: 15 بجای 18
6DII / Canon 24-70 F2.8 II L /16-35 F4 L / 100mm Macro F2.8 L IS / 190xpro4 + 498 RC2 / 270 EX
شکری
با سلام
اینجور که تو تجهیزاتتون اوردین لنز واید خوبی دارین ونیازی به واید ندارین در مورد شارپنس و... هم به نظر من تفاوت خیلی زیاد نیست که انقلابی در کیفیت عکساتون رخ بده
و 50مم تله بیشتر واز دست بدین و هم فیلماتون سر وصدای لنز بگیره و در اخر هم یه تومانو میتونین خرج فلاش کنین.