درود
همانطور که دوستان فرموند اگر مشکل بودجه ندارید می توانید به فکر تهی لنزهای زیر بجای 135-18 باشید
1- 17-55 F/2.8 کنون
2- 150-50 F/2.8 سیگما
این ترکیب اگر قابل تهیه برای شما باشه بسیار عالیه
بخصوص لنز 55-17 کنون که جزو لنزهای شارپ هست. البته اگر قصد کاهش هزینه را دارید می توانید به فکر تهیه 50-17 سیگما F/2.8 باشید
ارادتمند
یه نکته ای که من تو این چند وقت بهش رسیدم اینه که نه اینجا بلکه تو فروم های به زبان انگلیسی ملاک سر شارپ بودن اون تحقیقات سنگینی هست که رو فلان گوشه ی فلان منظره تاریک داغون نچسب انجام میشه .. وگرنه سر اینکه سیگما عکسهای جالب تری میده یا کانن کسی بحثی نمیکنه... مثلا من خودم اینو ببینید
https://pixelpeeper.com/lenses/?lens=13315
عکسهاش بنظرتون بده؟ حالا بنظرتون کانن چی میخواد اضافه کنه رو این عکس؟ بنظرم ما خیلی وسواس داریم تو انتخابامون.. ممنون
سلام . برادر اینا هر کدوم یه لنز خاص میخواد . لنداسکیپ و عکاسی از کهکشان ها معمولا واید نیاز داره مثل 11-16 توکینا و 10-22 کانن و لنز جدید قیمت مناسب 10-18 اس تی ام کانن . برای عکاسی از مثلا ماه شما به لنز تله احتیاج داری. برای پرتره هم فوکال های معمولا بلندتر از 50 میلی متر و ترجیحا حدود 85دوستان عزیز
میخواستم نظراتتونو جویا شم جهت اینکه این روزها که نزدیک کریسمس هستیم و جنس ها تخفیف خوبی دارند پیشنهادتون برای خرید لنز خوب و دارای ارزش چیه؟ مورد استفاده هم لندسکیپ و عکاسی نجومی و پرتره هستش.. دوربینمم canon 70 D .. ممنون
رضا آدینه
ممنون دوست عزیز... یعنی این نقصه ها.. من خودم سر انتخاب لنز میام عکسها رو میبینم... میگم من اگه اینو داشته باشم میمونه مهارت... حالا دیگه این منم که باید خودمو به این عکسها برسونم چون چیزیه که صورت گرفته... بنظرم دوستان تو این بلبشویه اقتصادی باید cost_benefit انجام بدن. بنظرم این دوران هم سر میرسه و بعد ها میشه یه لنز خوب با قیمت بالا رو خرید. اما اینکه خودمونو محروم کنیم که پولامونو جمع کنیم تا حتما همون لنز رو بخریم بنظرم خودمونو از پیشرفت محروم کردیم. ببخشید زیاد حرف زدم
ممنون دوست خوبم... حرفتون صحیحه و اینها انتخاب های خودمم هستن اما منظورم از طرح این سوال برای اینه که یه سری از لنزها الان بیشتر تخفیف خوردن و ارزش هم دارن. یا یه سری وسایل جانبی.. منظورم این قسمته. بعنوان مثال میخواستم لنز 85 کانن رو از اونور بگم بخرن برام اما دیدم تو ایران دقیقا ارزونترم در میاد.
درود
صحبت سر کیفیت خروجی لنز در تهیه لنز در شرایط مالی یکسان و عملکرد فوکوس هست!
بله همانطور که شما هم اشاره کردید بدون شک کسی سر کنون یا Third Partyخریدن وقتی محدودیت بودجه نیست صحبتی نداره!
ولی زمانی که قراره با محدودیت بودجه اقدام به خرید کنید و در این بین چاره ای جز انتخاب از بین لنزهای Third Party ندارید بحث متفاوته!
اینکه بین این سری لنزها کدام ارزش تهیه دارند بحثی غیر قابل اجتناب هست که بخشی از آن بر می گرده به شارپی لنز و بخشهای مهمتر شامل کیفیت بدنه، کیفیت اپتیک و سیستم فوکوس هست که قابل گذشت نیستند.
شما ممکنه از لنزی که از طرف همه رد بشه خروجی کیفیت بالایی بگیرید و این مسئله با Post Proccessing شدنی هست ولی باید توجه داشت آیا با همین هزینه چیز بهتری می شد تهیه کرد یا نه؟
این مسئله هم شامل من و شماست که شاید از عکاسی درامد نداشته باشیم و به همین خاطر رقیبی سر راه خودمون نمی بینیمممنون دوست عزیز... یعنی این نقصه ها.. من خودم سر انتخاب لنز میام عکسها رو میبینم... میگم من اگه اینو داشته باشم میمونه مهارت... حالا دیگه این منم که باید خودمو به این عکسها برسونم چون چیزیه که صورت گرفته... بنظرم دوستان تو این بلبشویه اقتصادی باید cost_benefit انجام بدن. بنظرم این دوران هم سر میرسه و بعد ها میشه یه لنز خوب با قیمت بالا رو خرید. اما اینکه خودمونو محروم کنیم که پولامونو جمع کنیم تا حتما همون لنز رو بخریم بنظرم خودمونو از پیشرفت محروم کردیم. ببخشید زیاد حرف زدم
ولی دوستانی که دارند از این راه نان می خورند و یا آتلیه دارند بحثشون متفاوته!
این دوستان مجبور هستند علی رغم گرانی ها برای رسیدن به کیفیت مطلوب اقدام به تهیه لنزهای گرانقیمت کنند که شاید به قول شما در این وضعیت بازار خیلی هم سخت باشه.
ارادتمند