احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.
سلام به همگی
پیرو همین پست خودم و بعد از کلی تحقیق روی NIKON 16-85 متوقف شدم و به نظر انتخاب مناسبی میتونه باشه. منتها از آنجایی که من در حال حاضر NIKON 18-200 رو دارم آیا کسانی که تجربه هر دو لنز رو دارند میتونند بگن که اختلاف وضوح تصویرشون اونقدری هست که من 200-18 رو بفروشم و 85-16 رو بخرم، با در نظر گرفتن این که 300-70 رو دارم.
در این لینک زیر که ظاهرا اختلاف کیفیت 200-18 و 85-16 خیلی زیاد به نظر میرسه.
Nikon 16-85mm f/3.5-5.6G AF-S VR DX Nikkor Lens Image Quality
ممنون
ویرایش توسط M.Mobin : Thursday 5 May 2016 در ساعت 00:17 دلیل: اصلاح فونت.
من تقريباً اکثر لنز های کنون رو دست 2 گرفتم
اول مانت لنز رو چک کنيد ، از خط های روی کانکتور ها معلوم ميشه چقدر لنز باز و بسته شده
سريال لنز رو چک کنيد ببينيد مال چند سال پيشه
رينگ های زوم و فکوس رو بچرخونيد اگر خيلی نرم و بدون مقاومت باشه لنز زياد کار کرده
رينگ ها رو در جا تکون بديد ببينيد چقدر لقی داره (لنز زياد کار کنه واشر های دور پيچ ها خرده ميشه و هم مقاومت در مقابل چرخش کم ميشه هم اينکه لنز لق ميشه)
با نور موبايل از طرف مخالف داخل لنز رو روشن کنيد ببينيد چقدر غبار و گرد داخلش هست ، اگر قارچ يا آب ديديد کلاً بيخيال بشيد فقط مراقب باشين از گوشه های لنز داخل رو نگاه کنيد اگر مستقيم از وسط لنز به چراغ پيشتش نگاه کنيد نور خيلی شديدی به خاطر عدسی ها به چشمتون ميخوره
بعد چند تا تست شات با ديافراگم های مختلف بگيريد (گاهی ديافراگم لنز ها روی ديافراگم های بسته گير ميکنه)
چند بار وقتی لنز روی دوربينه زوم کنيد و ديافراگم رو کم و زياد کنيد و عکس بگيريد (اينجوری از سالم بودم کابل داخلی مطمئن ميشيد)
اخرين مرحله هم چند تا عکس با ديافراگم باز رو روی مانيتور چک کنيد اگر لنز ضربه خورده باشه ممکنه يک طرف شارپ باشه يکطرف نباشه (24-70 کنون زياد اين مشکل براش پيش مياد )
اگر 400 تومن روی 50 1.8 باشه 100% اگر روی 85 1.2 باشه نه
من معمولاً 30% زير قيمت باشه ميگيرم
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
ممنون آقا مجید ، لنز مذکور 17-40 F4 canon هست که به گفته فروشنده خیلی کم کار کرده و ۴۰۰ هزار تومان زیر قیمت نو میدن ( ۲،۴۰۰،۰۰۰ قیمت آکبند )
توصیه های شما رو انجام میدم فقط اطمینان از سالم بودن کابل داخلی رو متوجه نشدم ! . منظورتون اینه که دوربین رو در مود TV بزارم و درحالت زوم با دیافراگم های متفاوت تست بگیرم ؟
علایم خرابی کابل داخلی چیه ؟
ممنون از وقتتون
خواهش ميکنم
اگر قيمت بازار 2400 باشه و لنز خيلی تميز باشه خوبه اما اگر زياد کار کرده بود نه . من باشم با اين قيمت زير سريال uz باشه نميگيرم (uz ua ub uc خوبه)
بعضی از لنز ها مثل 24-105 28-135 17-70 کابل داخليشون که ديافراگم رو به برد پشت مانت وصل ميکنه ضعيفه و زود خراب ميشه (البته درست کردنش هم 15 دقيقه بيشتر وقت نميگيره)
وقتی لنز تو حالت جمع شده باشه همه چيز درسته اما وقتی زوم ميکنيد و لنز کشيده ميشه به بيرون اون قسمت که قطعی داره کشيده ميشه و ديافراگم کار نميکنه و دوربين يک ارور ميده
تا وقتی که ديافراگم بسته نشده باشه (دکمه شاتر رو فشار نداديم ) هرچی جلو عقب کنيد طبيعی به نظر مياد اما وقتی با ديافراگم بسته ميخواهيد عکس بگيريد ارور ميده
17-40 زوم داخلی داره و مشکلی از اين نظر نداره فقط ممکنه براش مشکل فکوس پيش بياد
توی نور زياد به سوژه های خيلی دور مثل کوه يا ابر فکوس کنيد ببينيد راحت فکوس ميکنه يا گيج ميشه (من 3 تا 17-40 خريدم آخری گاهی اذيت ميکنه و کمی تحقيق کردم ديدم اين مشکل برای 17-40 زياد پيش مياد)
Canon 6D2/5D3
Majid
Lens-Date-Code.jpg
سريال لنز تاريخ ساخت رو نشون ميده که از لينک زير ميتونيد چک کنيد
حتی اگر لنز نو هم باشه اما سريال قديمی باشه يعنی مدت زيادی توی انبار مونده و احتمال داشتن قارچ زياد ميشه
z a b c d
بود بگيريد
z يعنی لنز سال 2011 توليد شده
ليست کامل اينجا هست
Determining the Age of a Canon Lens Using Serial Numbers and Date Codes
Canon 6D2/5D3
Majid