سلام دوستان به نظرتون برای یه تازه کار بهتری با لنز کیت خرید کنه یا کیت 18-55 رو ورندارم به جاش بیام 18*140 ممنون
سلام دوستان به نظرتون برای یه تازه کار بهتری با لنز کیت خرید کنه یا کیت 18-55 رو ورندارم به جاش بیام 18*140 ممنون
با سلام
واسه مایی که دلمون میخواد فوکال بالای 400 داشته باشیم (بدون در نطر گرفتن ضریب کراپ) و بودجه زیادی هم نداریم چه راهی هست؟
الان 55-250 دارم و با توجه به اون، میدونم مثلا 70-300 هم جوابگو نیست.
بیشتر واسه پرنده گرافی
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
دوستان من میخوام لنز پرایم 35mm رو بخرم اما تنها چیزی که منو به شک میندازه VR هست
میدونم که الان به نوبت میگین که چون اپرچر بازی داره شاتر اسپید رو میتونی بالا ببری و مشکلی پیدا نمیکنی ، با این جواب تا مدتی قانع شده بودم
اما چیزی که هست روش عکاسی بنده یکم متفاوته، یعنی الان من با لنز 18-55 که دارم، حتی عکس هایی که توی نصف شب از جمع ها میگیرم با ISO 800 میگیرم روی شاتراسپید 20
چون دستم لرزش نداره خیلی خوب میتونم روی شاتر اسپید های 20-40 خوب عکس ثبت کنم و از ISO پایین تر استفاده کنم تا عکس های شفافی داشته باشم
یه مدت یه لنز 18-55 ED دستم رسید حتی توی روز روشن روی شاتر اسپید 100 هم نصف عکسام خراب میشد و مجبور میشدم تا 200 شاتر اسپید رو ببرم بالا که یادمه حتی تو فضای آزاد مجبور شدم ISO 400 و 200 استفاده کنم (اضافه کنم که تست هام روی فول زوم نبود اصلا و بین همون 18-30 کار میکردم و باز هم عکسا انقدر تار میشدن)
اون موقع بود که فهمیدم توی شب قراره چه افتضاحی درست بکنه این فقدان VR
حالا میترسم که این لنز 35mm هم همینگونه باشه...
از دوستانی که این لنز رو دارن میشه راهنمایی کنن ببینن حین راه رفتن، حرکت، نشستن توی اتومبیل، و غیره تا چه شاتراسپیدی میشه پایین اومد؟
آخه مگه VR چقدر هزینه به لنز اضافه میکنه که اونو از لنز های پرایم دریغ میکنن
درود بر شما
من دقیقا نمیدونم کدوم ۳۵ میلیمتر مد نظر شماست ولی من با سامیانگ عکاسی کردم و هیچ مشکلی نداشتم.حتی با ۸۵ سامیانگ بدون لرزشگیر و البته با فوکوس دستی روی دست عکاسی کردم بدون هیچ مشکلی که البته همون طور که خودتون اشاره کردید بستگی به لرزش دست و غیره داره...ولی فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد با لنزهای سریع.
جهت افزایش اعتماد به نفس شما بگم که من با لنز ۸۰۰ میلیمتر منوال هم روی دست عکاسی میکنم