دوستان لطفا ویدیو رو ببینید بمن بگید طبیعی هست این صدا و زبری یا نه
انگار روغن میخاد :/
دوستان لطفا ویدیو رو ببینید بمن بگید طبیعی هست این صدا و زبری یا نه
انگار روغن میخاد :/
دوستان این مشکلی هست که با این لنز دارم که گمونم زیاد به لرزشگیر اصلا مربوط نباشه !
دوربین روی پایه سه عکس با فاصله زمانی یک ثانیه با شاتراسپید 200 گرفتم که فکر نکنم دیگه شاتر اسپید 200 روی پایه عکساش تار بشن
اما چهار عکس اول مثل سمت چپ، و عکس آخر بالاخره عکس سمت راست شد ، زوم صد درصد هست
سلام
لنز مناسب برای بوکه های خوب چیه؟
دوربین من nikon d5300 هست.
یه پیشنهاد،
چنتا عکس مختلف با فکوس لایو ویو بگیرید بعد ببینید کیفیت عکسها چطور خواهد بود شاید مشکل از ....
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
الان اینکارو میکنم و نتیجه رو در همین پست میگم ، اما چیز جالبی که فهمیدم، وقتی چند تا شات پشت هم میزنم، شات اول بد ترین شارپنس رو داره
ده بار این مورد رو تست کردم و هر ده مورد صدق کرد یه هاله سبزی داره عکس اول که مات کرده همه چیو
آپدیت : لایو ویوو تست شد، لایو ویوو مشکلی نداره!
جل الخالق
ویرایش توسط Aier : Wednesday 24 August 2016 در ساعت 19:37
منظور از فوکال فاصله کانونیه نه اپرچر(دیاف) ودر ضمن طبق اطلاعات EXIF سرعت شاتر شما 1/60 است نه 1/200 الیته همین سرعت هم کافیه.
با این دو تصویر تقریبا میشه مطمئن بود مشکل فوکوس دارید. با liveview فوکوس کنید و با عکس گرفته شده از طریق چشمی مقایسه کنید(آقای دانش پایه هم بهش اشاره کردند). واقعیت اینه که مشکل فوکوس با 18-55 به خاطر DOF بیشتر خودش رو خیلی کمتر نشون می ده.
"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA
والا لنز 35 هست و ثابته اگه هم منظورتون فاصله سوژس که حدود سه متره
اون مغایرت شاتر هم احتمالا به خاطر عکس مادری باشه که تو فوتوشاپ استفاده شده و سیو شده
اخه وقتی دوربین رو پایه و تایمر میذارم و بدون هیچ لرزشی عکس میگیره و اون مشکل نور سبز و تار شدن رو داره که دیگه ربطی نباید به فوکس داشته باشه
و هنوز در تعجبم که چرا نیکون رو این دوربین VR رو نذاشته، بودن و نبودن VR روی لنز ها نهایت ده دلار تفاوت قیمت ایجاد کرده