"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA
فوکال 35 1/60 روی دست هم لرزش ندارید اگرم کمی لرزش باشه در این حد نیست
همونطور که دوستمون گفتن با لایو ویو امتحان بفرمایید
6D,70D,1100D
24-70mm f2.8L II, 400mm f5.6L, 70-200mm f4L, 50mm f1.8 STM, 55-250mm STM
ایراد معمولا از بدنه است. البته خرابی به حساب نمیاد در واقع یه نوع ریگلاژه. بدنه با لنز رو ببر برات تنظیم می کنند.
"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA
دوستان من قسم میخورم که این تست رو به عدل گرفتم و در حق هیچ لنزی کوتاهی نکردم
اول لنز 18-55 خودمو وصل کردم و به خاطر عملکرد ضعیفش توی نور کم مجبور شدم شاتراسپید رو بیارم روی 15، و فقط یک شات تکرار میکنم فقط یک شات زدم و بالافاصله لنز رو عوض کردم و 35 رو گذاشتم
با لنز 35 ، پنج شات به فاصله زمانی یک ثانیه ( با شاتر اسپید 100! ) گرفتم و بهترینشون رو انتخاب کردم برای مقایسه و میبینید که نتیجه چی شده
نسخه اصلی تصاویر رو میتونید ازینجا دانلود کنید vs
به کل از خرید پشیمون هستم و خواستار برگشت پولم می باشم :( :(( :((((( :((((
ویرایش توسط Aier : Thursday 25 August 2016 در ساعت 09:42
درود
این مطالب رو برای اطلاع خودم می پرسم
- این تست در فوکال یکسان دولنز (یعنی 35) انجام شده؟
- دیافراگم دو لنز یکی بود (مثلا حدود 5.6)؟
- با فکوس چارت تست کردید ببینید Back Focus یا Front Focus دارید یا نه؟
- Vr لنز 55-18 روشن بوده یا خاموش؟
- تعداد شاتی که زدید با چه فاصله زمانی بوده؟
- و در نهایت مدل دقیق هر دو لنز رو می شه لطف کنید و بفرمایید؟
-تست ها در شرایط یکسان اتصال به سه پایه و با ریموت یا بدون ریموت بوده؟
1- بله هردو در فوکال 35 (عکس های اورجینال در همون پست پیوست شده اند)
2- خیر، دیافراگم کیت 4.5 و دیافراگم پرایم 1.8 بود (البته من با دیافراگم مشابه هم تست های زیادی کردم نتیجه متفاوت نبوده)
3- خیر اطلاعی از فوکس چارت ندارم و نمیدونم چیه
4- لرزشگیر روشن بوده، اگه نبود همون تک شاتی که با شاتر 15 زدم انقدر واضح نمی افتاد!
5- کمتر از یکی دو دقیقه، تا تونستم به سرعت لنز رو عوض کردم
6-
کیت : Nikkor AF-P 18-55 VR DX
پرایم : Nikkor AF-S 35mm DX
7- تست ها در شرایط یکسان روی پایه و شات از طریق تایمر بوده چون ریموت ندارم
فکر میکنم نکته ای که هست اینه که این لنز جدید AF-P اونقدر شارپ و عالی هست که انتظار من رو بالا برده، یعنی 35 نسبت به لنز های AF-S شاید خیلی شارپ باشه، اما نسبت به AF-P حرفی برای گفتن نداره
این صحبتتون می تواند صحیح باشد. تکنولوژی جدید در لنز جدید بدون شک تاثیر بسزایی در کیفیت داره.
در واقع بهترین حالت مقایسه، مقایسه لنزهای یک رده و سال تولید هست.
دوست عزیز تفاوت بین شارپی دیاف F/1.8 و F/4.5 بسیار زیاده2- خیر، دیافراگم کیت 4.5 و دیافراگم پرایم 1.8 بود (البته من با دیافراگم مشابه هم تست های زیادی کردم نتیجه متفاوت نبوده)
اصولا لنزهای پرایم در 2 تا 3 استاپ دیاف بسته تر بهترین شارپنس را ارائه می دهند. از طرفی در نظر داشته باشید لنز 55-18 شما در بهترین حالت ممکن از F/3.5 شروع می شه که احتمالا در فوکال 35 به 4.5 می رسه. همین لنز 35 در فوکال 4.5 یا 5.6 نسبت به دیاف بازتر خودش به مراتب خروجی بهتری خواهد داشت.
این تغییر در شرایط یکسانسازی خواهد بود.4- لرزشگیر روشن بوده، اگه نبود همون تک شاتی که با شاتر 15 زدم انقدر واضح نمی افتاد!
بهتره لرزشگیر خاموش باشه و در شرایط یکسان (مثلا F/4.5 یا 5.6) و با بالابردن ISO و با کمک سه پایه و ریموت با فاصله زمانی در ثبت عکس اینکار را انجام دهید.
زمانی که شما بلافاصله و با عجله تعویض لنز انجام داده باشید بدون شک تنشهای ریز ناشی از تعویض در سه پایه وجود داره و ممکنه در خروجی تاثیر بگذاره.
یک نوع چارت خاص برای کنترل دقت فوکوس هست. از اینترنت قابل دانلوده. با کمک این چارت به راحتی می توانید میزان Back/Front Focus را برای لنز مشخص کنید و در پروفایل دوربین تعریف کنید که هر زمان دوربین با این لنز فعال شد از این اصلاح فوکوس استفاده کنه. در بادی های نیکون اسمش AF tune هست.3- خیر اطلاعی از فوکس چارت ندارم و نمیدونم چیه
همچنین اختلاف در تکنولوژی ساخت لنز و دوربین از نظر سال تولید احتمال وجود B/F Focus را بیش از پیش افزایش می ده.
این مسئله را شخصا برخورد داشتم. در تست دوربین قدیمی با بادی جدید، علی رغم استاندارد سازی فوکوس بادی، همچنان شاهد اختلاف B/F Focus بودم که بعد از پیگیری متوجه شدم بخاطر اختلاف در تکنولوژی هست و بدلیل نبود امکان ادجاست داخل دوربین فعلا مجبورم باهاش سر کنم.
و در نهایت اینکه انجام موارد بالا ممکنه موجب ایجاد نتیجه درخشان در خروجی نشود ولی در کل روش و اصول اینگونه خواهد بود. مضاف بر اینکه با کمک خیلی از سایت ها می توانید خروجی تصاویر را کنترل کنید بعد اقدام به خرید کنید.
ارادتمند