و نکته جالب اینجاست که خروجی شارپنس یک لنز، روی دو بدنه که حتی تعداد پیکسل و سایز سنسور اونها برابره (مثل نیکون D800 , D810) متفاوته:
لینک:
https://www.dpreview.com/reviews/len...&fl2=24&av2=11
و نکته جالب اینجاست که خروجی شارپنس یک لنز، روی دو بدنه که حتی تعداد پیکسل و سایز سنسور اونها برابره (مثل نیکون D800 , D810) متفاوته:
لینک:
https://www.dpreview.com/reviews/len...&fl2=24&av2=11
دوست گرامی ، اینها نتیجه تست در شرایط آزمایشگاهیه و این تفاوتها در عمل حتی در کراپ 100 در 100 قابل تشخیص نیست
سلام
اگر بخوام لنز 24-120 فول فریم رو جایگزین 18-140 کنم ( که در این صورت فوکال 36-180 خواهم داشت ) پیشنهادتون برای لنزی دیگر برای پوشش رنج زیر 36 چه لنزی هست ؟
هدف بهبود کلی کیفیت عکس هاست
Sent from my SM-G800H using Tapatalk
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
دوستان لازم دونستم تجربیاتی که ازون موقع تاحالا رو بدست آوردم در اختیار دوستان قرار بدم البته قصد ادامه ی بحث قبلی رو ندارم فقط یه سری موارد بود گفتم شاید نیاز باشه اعلام کنم
1- مشکل بک فوکس دوربین رو برطرف کردم و مجددا به لنز 35 م م هجوم آوردم، اما مشکل اصلی به قوّت خود باقیست! یعنی اولین شاتی که میزنه کاملا فوکسش پرته، دومین شات نزدیک تر میشه و سومین و چهارمین شات هستن که عالی ثبت میشن
2- دوستی پیدا کردم که یه D3200 داره، البته این دوربین دومش بود و نیازش نداشت و دوربین یک مدته دست منه، از همه چی جالب تر که D3200 با لنز 35mm همه چیش عالیه! مشکل فوکس خیلی خیلی خیلی کم مشاهده میشه که همونم فکر کنم به خاطر حرکت دستم باشه و تاحالا فوکس پرت ازش ندیدم! خیلی برام عجیبه که d3200 انقدر با این لنز خوبه و d3300 نیست ؟ نمیدونم، شاید مشکل فقط مربوط به بادی من باشه، شاید هم کلا d3300 چون انقدر جدیده با 35mm سازگار نباشه ... والا هنوز نفهمیدم داستان چیه
3- قصد خرید لنز 50mm رو دارم، احتمال میدم که دوربینم با این لنز مشکلی نداشته باشه، اما نمیخوام دوباره روی این لنز هم ضرر کنم... پیشنهاد دوستان چیه ؟
4- سوال) خرید لنز های دوربینای فول فریم مثل 24-85، و استفاده ازشون روی دوربین کراپ، چه مشکلاتی رو میتونه بوجود بیاره که همه ی سایت ها گفتن ازینکار اجتناب کنید ؟ آخه 24-85 دقیقا فوکال هایی هستن که من دوسشون دارم...
درود
خوب بنده هم خدمتتون گفتم از اول روی بادی دیگه تست بگیرید!
ممکنه حدستون درست باشه و بادی شما نتونه از نظر فوکوس با این لنز منطبق بشه. روی فوکوس دستی سعی نکردید تست بزنید؟
اگر قابلیت Adjust در دوربین نیست، شاید تنها راهش تعویض بدنه یا لنز باشه!
با فروشنده صحبت کنید و لنز رو همونجا تست بگیرید. یعنی قبل از خرید از سلامتش و کارایی درستش روی بدنه خودتون مطمئن بشید.3- قصد خرید لنز 50mm رو دارم، احتمال میدم که دوربینم با این لنز مشکلی نداشته باشه، اما نمیخوام دوباره روی این لنز هم ضرر کنم... پیشنهاد دوستان چیه ؟
این که لنز مورد نظر شما دقیقا چه مشکلی بوجود میاره را دوستان نیکونی پاسخ می دن!4- سوال) خرید لنز های دوربینای فول فریم مثل 24-85، و استفاده ازشون روی دوربین کراپ، چه مشکلاتی رو میتونه بوجود بیاره که همه ی سایت ها گفتن ازینکار اجتناب کنید ؟ آخه 24-85 دقیقا فوکال هایی هستن که من دوسشون دارم...
اما من یک سوال دیگه دارم!
بادی شما الان در بدترین حالت ممکن بصورت کار کرده فکر نمی کنم کمتر از 700 یا 800 قیمتش باشه! از طرفی یک لنز جدید هم مثل 50 قیمتش کمتر از 500 نیست!
با ترکیب این دو مورد بادی رو به D7100 یا D7000 یا در بدترین شرایط به D90 ارتقا بدید بنظرم خیلی با ارزش تر از تعویض لنز خواهد بود.
بادی که به یک رده بالا ارتقاع پیدا کنه خود به خود هم خیلی از مشکلات فعلی شما حل می شه و هم امکان استفاده از لنزهای دیگه براتون بیشتر می شه.
ارادتمند
سلام
مشكل فوكوس ممكن است از بدنه يا از لنز باشد. به نظر مي رسد براي دوربين شما مربوط به بدنه است. با مراجعه به تعميرگاهي كه نمايندگي رسمي تعميرات نيكون باشد و نرم افزار و سخت افزارهاي مخصوص را داشته باشد مي توان مشكل فوكوس بدنه را رفع كرد.
تا جائي كه مي دانم، در سيستم فوكوس فازي (سيستمي كه وقتي از ويزور دوربين استفاده مي كنيد فوكوس را تنظيم مي كند) هر نقطه ي فوكوس دو سنسور چپ و راست دارد كه هر كدام يك منحني سيگنال توليد مي كنند. وقتي سيستم فوكوس سالم باشد و سوژه در فوكوس باشد، اين دو منحني منطبق مي شوند و فوكوس تائيد و عكس ثبت مي شود. اگر سيستم فوكوس بدنه مشكل داشته باشد در تطابق دو منحني خطا رخ مي دهد و عكس با مشكل فوكوس ثبت مي شود. يكي از دلايلي بروز خطا در سيستم فوكوس بدنه، بالا رفتن دماي داخلي دوربين است.
ارادت
سلام دوستان عزیز
بنده یه دوربین کنون d650 دارم و میخوام براش یه لنز 85 میلیمتری با اف 1.8 بخرم . لنز EF 85mm F1.8 usm به قیمت 1310 تومن مخصوص دوربین های فول فریم تو سایتهای مختلف برای فروش مجوده .
حالا سوالی که برام پیش اومده اینه که لنزی وجود داره که با همین مشخصات و مخصوص دوربین های کراپ باشه ؟ چون تو یه مقاله خوندم لنزهای فول فریم گرونتر هستن و قسمتی از نور رو روی سنسور بازتاب نمیدن .