نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
مشکل اینجاست که آقای مهرزاد صدیقی با نام کاربری Persian Boy (بر عکس نظر شما گاهی باید دقیقا نام برده شود) وقت بسیاری از کاربران را با برداشت های اشتباهشان گرفتند و اعلام کردند که اگر اشتباهشان محرز شد پوزش خواهند خواست ولی نه تنها این کار را نکردند بلکه تا آخرین لحظه بر اشتباهشان پافشاری کردند.
نمی خواستم این را اینجا بگویم ولی متاسفانه به دلیل کم کاری دوستان مطلع و کارکشته فوروم روز به روز در تاپیک های مختلف به ویژه در تاپیک های راهنمایی خرید لنز و دوربین راهنمایی های اشتباه و توصیه های نابخردانه بیشتر نمود پیدا می کند تا جایی که مثلا به دوستی که قصد خرید دوربین کامپکت ساده ای مثلا برای عکسهای خانوادگی و روزمره دارد و نه اطلاعات عکاسی دارد و نه علاقمند به داشتن آن است گاه دوربین های DSLR و NEX و امثالهم توصیه می شود و .... مثالهای مشابه دیگر که جفا در حق کاربرانی است که به دنبال کمک افراد مطلع به اینجا آمده اند. من همین جا عاجزانه از همه ی دوستان خوبم خواهش می کنم اگر حرفی برای گفتن ندارند و اگر در موردی اطلاع دقیق و کامل ندارند لطفا سکوت کنند.
می دونید مشکل کجاست ؟ مشکل اینجاست که شما نام خانوادگی من رو نمی دونید ، شما حتی نام کوچک من رو هم نمی دونید . شما مدرک من رو نمی دونید . و شما نام محل تحصیل من رو هم نمی دونید . شما سن و سال من رو هم نمی دونید که بخواید چیزی رو رعایت کنید . جناب حسینی ، شما هیچ چیز از من نمی دونید . پس هر کسی که هستید و در هر جایگاهی که قرار دارید ، از من و از شخص من صحبت نکنید . نیازی نیست وقتی نمی تونید منطق فیزیک رو بپذیرید و می خواید تجربه رو عَلَم کنید ، به شخص بنده و به عنوان حقیقی من تعرض کنید . برای اثبات سخنتون ، راه هایی مثل همون تهدید و محرومیت (که چندین بار شامل حالم شده) کفایت می کنه . پذیرش این موضوع برای بنده که همیشه با آزادی بیان زندگی کردم و حق بیان دیگران رو هم محترم شمردم سخته . ولی اشکالی نداره ؛ به هر حال رسم تا بوده و نبوده ، همین بوده .
گرچه دانم که جایی نبرد راه غریب
من به بوی سر آن زلف پریشان بروم
چون صبا با تن بیمار و دل بی طاقت
به هواداری آن سرو خرامان بروم
تازیان را غم احوال گرانباران نیست
پارسایان مددی تا خوش و آسان بروم
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی