نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
من چون در سفر هستم فقط شب ها فوروم را کامل چک می کنم و در طول روز فقط یکی دوبار با تلفن همراه و به سرعت یک نظری می اندازم که مشکلی نباشد برای همین الان مجبور شدم بحث پیش آمده را از ابتدا تا انتها بخوانم (الان از بی خوابی زیر پلک هایم مثل پلنگ صورتی علامت $ دیده می شود!) و در نتیجه مثل دوستانی که لحظه به لحظه تاپیک را دنبال کرده اند بعضی چیزهای ابتدای بحث را فراموش نکرده ام. مشکل اینجاست که آقای مهرزاد صدیقی با نام کاربری Persian Boy (بر عکس نظر شما گاهی باید دقیقا نام برده شود) وقت بسیاری از کاربران را با برداشت های اشتباهشان گرفتند و اعلام کردند که اگر اشتباهشان محرز شد پوزش خواهند خواست ولی نه تنها این کار را نکردند بلکه تا آخرین لحظه بر اشتباهشان پافشاری کردند.
مشکل از آنجایی آغاز می شود که دوستان تیوری (همزه ندارم) های محض (در اینجا فیزیک) را بدون داشتن تجربه استفاده از ابزار واقعی به کار می گیرند و یک تنه به قاضی می روند و نظریه ارایه می دهند قافل از اینکه در هر رشته ای معانی و مفاهیم و تعاریف مشخصی وجود دارد. نکته ای که ایشان در اینجا متوجه نشده بودند و باعث گمراهی خودشان و بحث شده است این است که تمام تعاریف بر مبنای تصویر ثبت شده ی فوکوس و واضح داده می شود. بله ممکن است با یک تله فوتو بتوان تصویر ۱:۱ یا مکرو داشت ولی بدون وضوح تصویر. همانطور که تصاویر آرش به درستی و به شکل عملی نشان داد چون عنصر محدود کننده ای به اسم می نیمم فاصله فوکوس در هر لنز وجود دارد با هر لنزی نمی توان تصویر ۱:۱ فوکوس شده ساخت (مگر با کراپ تصویر).
من فکر می کنم اگر ایشان یک بار سعی کرده بودند که یک لنز تله را در دست بگیرند و کمی با آن به قول خودمان ور رفته بودند (به جای استناد به تصاویر موجود در اینترنت) چنین برداشت اشتباهی را مرتکب نمی شدند و دوستان خود را دچار سر در گمی و خستگی نمی کردند. نمی خواستم این را اینجا بگویم ولی متاسفانه به دلیل کم کاری دوستان مطلع و کارکشته فوروم روز به روز در تاپیک های مختلف به ویژه در تاپیک های راهنمایی خرید لنز و دوربین راهنمایی های اشتباه و توصیه های نابخردانه بیشتر نمود پیدا می کند تا جایی که مثلا به دوستی که قصد خرید دوربین کامپکت ساده ای مثلا برای عکسهای خانوادگی و روزمره دارد و نه اطلاعات عکاسی دارد و نه علاقمند به داشتن آن است گاه دوربین های DSLR و NEX و امثالهم توصیه می شود و .... مثالهای مشابه دیگر که جفا در حق کاربرانی است که به دنبال کمک افراد مطلع به اینجا آمده اند. من همین جا عاجزانه از همه ی دوستان خوبم خواهش می کنم اگر حرفی برای گفتن ندارند و اگر در موردی اطلاع دقیق و کامل ندارند لطفا سکوت کنند.