..این تاپیک را حدود هفت ماه پیش باز کرده بودم و تاپیک پرباری بود بیشتر دوستان نظر دادند و راهنتمایی کردند که نتیجه آن شد که تا معرفی فول فریم جدید نیکون صبر کنم
اکنون پس از گذشت هفت ماه(هر چند که بنده پیش از آن منتظر معرفی فول فریم جدید نیکون بودم) نه تنها خبری از معرفی بدنه جدید نشده ,بلکه در طی این مدت قیمتها نیز به طور نامعقولی افزایش یافته
به عنوام مثال حدود یک ماه قبل به هنگام خرید Nikon 14-24mm f/2.8G IF-ED AF-S قیمت بدنه D3s از همان فروشگاهی که لنز خریدم 5/300/000 بود که حتی در آنزمان میخواستم قید انتظار بدنه جدید را بزنم و D3s را هم بخرم فروشنده هم پیشنهاد کرد که همین کار را بکنم ولی یه جورایی منصرف شدم الان بعد از گذشت کمتر از دو ماه امروز که تصمیم به خرید آن گرفتم در کمال ناباوری به ندرت در بازار پیدا میشود و کمتریت قیمتی که امروز گرفتم 6/400/000 تومان است ,لنزهای حرفه ای نیکون نیز شدیدا کمیاب شده به طوری که لنز:
Nikon PC-E Nikkor 24mm f/3.5D ED از چندین فروشگاهی که سوال کردم نداشتند یا اصلا نمیدانستند که چی هست!
دوستان کاننی باز وضعیت بهتری دارند زیرا که تنها مشکلشان صعود قیمتهاست ولی بیچاره نیک.نی ها علاوه بر این باید با مشکل دیگری با عنوان کمبود اجناس هم...
خلاصه اینکه الان علی مانده و حوضش ,حوضی که هیچ ماهی هم نداره
از دوستان میخوام یک بار دیگر در بحث شرکت کنند و نظرات و راهنماییهای خودشان را دریغ نکنند
واقعا برای برون رفت از این معظل یا برخورد با آن چه تدبیری باید اندیشید و آیا اصلا راهی وجود دارد؟