نوشته اصلی توسط
Nami BH
خلاصه بگم برای جانشین دی700 که احتمالا در حدود 3 میلیون تومن و یا بیشتر در بدو ورود قیمت خواهد داشت و چندین ماه انتظار (که شاید به بیش از یک سال درازا بکشه) و خصوصیتهای برجسته دی700 رو به میراث خواهد برد و شاید ارتقا خواهد داد که اتوفکوس پیشرفته و سریع از شاخص ترینهای اون خواهد بود آیا انتخاب مناسبی برای یک عکاس منظره است؟ به نظر من با توجه به رقیب موجود در بازار (5دی مارک2) نه، آیا این به معنی اینه که این دوربین (جانشین دی700) برای منظره نامناسبه ؟ مطلقا خیر، البته که مناسبه ولی با توجه به یه زمان نامشخص صبر، ویه قیمت نسبا زیاد ( تا یه مدت که توبازار زیاد بشه) ؛ انتخاب اولویت داری نیست.
میماند خود دی700 که پیشنهاد شما هم هست و از هر لحاظ همزمان و هم قیمت 5دی مارک2 میباشد، شما در شرایطی که یه عکاس منظره تصمیم به هزینه کردن مبلغ نسبتا زیادی برای رسیدن به کیفیت بالا تر (هرچند خیلی هم این اختلاف زیاد نباشد و بعضی از دوستان هم موافق یک همچین حرکتی نبودند و آن رو زیر سول بردند) میباشد، بین این دو دوربین اون رو انتخاب میکنید که قهرمان فکوس سریع و کیفیت بالا در حساسیت های بالا است، یا اونی که در زمینه قدرت تفکیک جزعیات مدال طلا گرفته؟!
نوشته اصلی توسط
A_Maddah
سلام
در خصوص مگاپیکسل بیشتر ,من نمی دانم بردیای عزیز تا چه سایزی می خواهد عکس هایش را چاپ کند ولی مطمئن هستم که از نظر سایز بزرگ چاپ ان هم برای منظره کم نمی اورد.اگر دوستان راهنمایی می کنند که منتظر جانشین D700باشید چون ورود جانشین D700را نزدیک می ببیند مگر نه D700را اگر به من بدهندویا اگر بردیا خان این بدنه را خریداری کند فکر کنم تا چندین سال آینده احساس نیاز به بدنه جدید پیدا نکنیم .
سلام
چندین بار تصمیم گرفتم که دیگه در بحث های فنی دخالت نکنم و فقط عکس بگیرم وعکس بگیرم وعکس بگیرم وبس .چون واقعا اطلاعات لازم برای این بحث ها را ندارم ولی این فضولی مگه اجازه می ده.
ایمان عزیز شما پست من را بخوبی متوجه نشدید بنده هیچگاه D700را برای بردیای عزیز پیشنهاد ندادم .نوشتم اگر این بدنه دوربین را به من بدهند یا اگر بردیا این دوربین را خریداری کند(این اگر ش رو متوجه نشدید) این دوربین کم نمیاره.اما در خصوص جانشین D700
ایمان خان عزیز, شما همانطور که حدس می زنید بدنه جدیدخصوصیات برجسته بدنه قدیم (D700) را به ارث خواهد برد وشایدتیکون این خصوصیات برجسته راارتقاء دهد چرا حدس نمی زنید که در بدنه جدید نیکون , بقول شما , قدرت تفکیک جزئیات (که جای بحث داره)به این بدنه افزوده شود؟در ضمن (این شاید را اگر در جمله نمی گذاشتید D700با جانشینش هیچ فرقی نداشت)
شخصا اگر عکاس طبیعت بودم معیار داینامیک رنج بدنه , در اولویت اولم بود.
در خصوص تعویض برند.
در این فروم بحمدلله به اندازه کافی در خصوص تغییر برند و عواقب ان بحث شده است و همه ما از جمله خود شما به این مزایا و معایب آگاهید.
در این چند سال که عضو سایت بوده ام و مرتب اطلاعات راجع به بدنه ها را بررسی می کردم, دریافتم که این دو کمپانی معظم هیچگاه نمی گذارند از همدیگر عقب بمانند. امروز NIKON یک بدنه بیرون می هد با مشخصات عالی .فردا CANON........
در خصوص این جمله شما
کد:
دوم: ببین بین این دوربینا کدوم بین عکاسهای منظره محبوب تره.
فکر کنم این راهنمایی مناسبی نیست.
پایدار باشید
یا حق