سلام دوست من
بنده شخصا فکر میکنم نیکون دی 70 به همراه لنز نیکور 18-200 وی آر2 انتخاب مناسبیه که با500 تومن الباقیشم یه لنز ماکرو یا اولترا واید بخری
.....
شاد باشید .
سلام دوست من
بنده شخصا فکر میکنم نیکون دی 70 به همراه لنز نیکور 18-200 وی آر2 انتخاب مناسبیه که با500 تومن الباقیشم یه لنز ماکرو یا اولترا واید بخری
.....
شاد باشید .
سلام دوستان
دوربين با قيمت حدود يك ميليون تومان (100 تومن بالا پايين) معرفي كنيد
كه بشه انواع و اقسام كارها رو باهاش كرد البته نه با همون لنز كيتي كه روشه
كلا ...
ولي با لنز كيت عكس هاي پرتره خوبي بشه گرفت و كمي هم بشه عكاسي ماكرو كرد
ديگه جونم براتون بگه
ديگه دوربين خوبي باشه ديگه ...
با سلام
نتیجه تمام جستجوهام و استفاده از راهنمائیهای دوستان خوب این شد که یا Canon powershot G12 رو به قیمت 645000 تومان بگیرم یا Nikon D3100 با لنز 18-105 رو با قیمت 920000 تومان ،(راستش دوربینی میخواستم مثل G12 که حداقل زوم 8 داشته باشه و حتی الامکان از برندهای نیکون یا کانن باشه ، که پیدا نکردم و مجبور شدم از تله صرف نظر کنم و البته کمی افسرده شدم!!) حال آخرین راهنمائی رو از دوستان میخوام :
با فرض اینکه تا یکسال آینده لنز دیگه ای تهیه نمیکنم و اینکه ادعای نیمه حرفه ای بودن دارم و دو سال دیگه دوربین رو عوض میکنم و 90% عکسهام رو در سفر میگیرم کدامیک ازین دو دوربین رو پیشنهاد میکنید ، به لحاظ قیمت ، کیفیت و کارایی که برای من داره .
امروز میخوام بخرم چون فردا میرم سفر اگه لطف کنید زودتر راهنمائیم کنید ممنون میشم.
سلام
دوست عزیز اگر تمابل دارید ار برندهای نیکون یا کنون بگیرید یه سری به سایت تجهیزات عکاسی بزنید تا هم با مدلها آشنا بشید و هم حدود قیمتها دستتون بیاد،البته قیمتهای این سایت به نسبت بازار کمی بالاتره اما یه دیدگاهی بهتون میده
www.ppec.ir
سلام به همه اساتید
من میخوام تا حدود 800-900 دوربین بگیرم حالا به قول دوستمون 100 بالا پایین فرقی نداره بد جوری گیر کردم ماخوام از نمایشگاه بگیرم کلا از برند نیکون بیشتر خوشم میاد از یه طرف دی90 رو میخوام بگیرم البته با یه مقدار قرض و قوله ولی میبینم هم قیمتش زیاده هم دوربین 3 سال پیش رو میگیرم منم که میخوام حد اقل 5 سالی نگه دارم . از طرف دیگه دی3100 ولی از صحبت دوستان در تاپیک ها اینجور برداشت کردم که خروجی دی 90 رو نداره و از طرف دیگه 550 دی کنون هم خود نمایی میکنه .
تا زمان نمایشگاه میخوام به نتیجه برسم ممنون میشم راهنماییم کنید .
زمینه های عکاسی بیشتر میخوام برم تو فاز طبیعت و تا حدودی ماکرو .
دوستان راهنمایی کنید لطفا اون یکی دوستمون رو راهنمایی کردید برای خرید دی90 ، آیا خریدش برای من که شاید تا 5 سال دیگه تعویض دوربین دیگه نداشته باشم مناسبه ؟ و مسئله مهم تر فکر میکنید قیمتش تو نمایشگاه اونقدی بیاد پایین که بشه خرید؟ چون من تو یکی از سایت های خارجی هم حدود 1200 دلار دیدم