البته باید به نکته دیگری اشاره کنم که شما لنز تله رو برای چه کاری میخواهید و بر اساس نیازتون باید پیگیری کنید بطور مثال اگر برای پرنده گرافی میخواهید باید بگم که لنزهای نامبرده لنز های کوتاهی هستند ...
با توجه به نیازتون پیگیری کنید البته من خودم بیشتر با توجه به بودجه ام پیگیری کردم و این کار هم تا حدودی اشتباه بود...ولی درکل با توجه به بودجه ام از خریدی که داشتم راضی هستم.
موفق باشید
سلام
من می خوام یه دوربین بگیرم حدود 1 تا 1.2
چند تا پیشنهاد بهم شده
ممنون میشم راهنماییم کنید
اول بحث همیشگی کانن یا نیکون!؟
نیکون بخوام بگیرم d90
کانن :
600d
550d
اول یکی از دوستان جدا از سلیقه و... بنده رو راهنمایی کنه اگر در آینده خواستم یه دوربین حرفه ای بگیرم در صورتی که این موضوع رو توجه کنیم که لنز هایی که تا اون زمان روی دستم می مونه! نیکون بگیرم بهتره یا کانن؟! (مثلا یکی دوسال دیگه خواستم 2 یا 3 میلیون خرج کنم و دوربین حرفه ای بگیرم ؟)
و بعد از این که نیکون یا کانن حالا از این سه گزینه ای که دارم کدومش توصیه میشه
هرچند الان لنز برام خیلی مهم نیست اما اگر d90 بگیرم با لنز 18-105
اگر 550d بگیرم احتمالا لنز سیگما 17-70
اگر هم 600d بگیرم احتمالا مجبور میشم تا یه مدتی با لنز 18-55 بسازم!
(لنز خیلی الان برام اولویت نداره اما گذری خواستم عرض کرده باشم!)
یه گزینه هم دارم 60d که الان کمی بیشتر از پول من هست! و اگر این رو بخوام بگیرم حتما باید 18-55 لنزش باشه که کمی کارکاتور هست! :biggrin:
ممنون میشم راهنمایی ام کنید هر چه سریع تر!
راستی نیکون گویا (من شیراز هستم) توی شیراز تجهیزات جانبیش و لنز هاش و... به سختی گیر میاد! (یکی از مشکلات خرید نیکون!)
اگر کامل راهنمایی ام کنید ممنون میشم
(بیشتر هم دوست دارم از طبیعت و آسمان شب عکس بگیرم)
سلام
اگه بعدا اقدام به خرید لنز خوب میکنید ، بدون شک 60D انتخاب خوبیه . در ضمن لنز 18-55 لنز بدی نیست و تا این حدی که شما گفتید ناامیدکننده نیست. عکسهای خوبی باهاشون خواهید گرفت.
من یکیو میشناسم که حدود 40ساله عکاس حرفه ایه و مقامهای زیادی توی جشنواره های خارجی کسب کرده و دوربینش 550 دی با لنز 18-55 ، عکاس که باشی همه چی درسته.
باسپاس
Canon 6D
100mm f/2.8L IS USM Macro
16-35mm f/4L
50f/1.4
سلام
دوست من ، با توجه به صحبت هایی که فرمودید ، لازمه درباره چند مسئله شما رو مطلع کنم
سعی می کنم پاسخ ها سوالاتون رو بدم
اگر بخواهید در آینده تجهیزات حرفه ای بخرید ، قطعا باید بیش از این مبلغ هزینه کنید ، پس با این پیش فرض تصمیم گیری نکنیداگر در آینده خواستم یه دوربین حرفه ای بگیرم ،مثلا یکی دوسال دیگه خواستم 2 یا 3 میلیون خرج کنم
ببینید اصولا یک دوربین(بدنه) معمولی همراه یک لنز خوب ،بر یک دوربین خوب همراه با لنز معمولی رجحان داره.هرچند الان لنز برام خیلی مهم نیست
مثلا یک 550 دی همراه با 15-85 ، علی القاعده از یک 60 دی با 18-55 بهتر است. ( بدون در نظر گرفتن شرایط خاص- مقایسه نسبی است )
بنابر این من به شما توصیه می کنم حالا که تا مدتی قصد ارتقای تجهیزات ندارید ، به سمت لنز بهتر متمایل بشید
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
از بین ترکیب هایی که به شما پیشنهاد شده ، من دی 90 با لنز 18-105 را نسبت به بقیه ترجیح میدهم
لنز 17-70 سیگما گرچه لنز بدی نیست ، اما با توجه به شرایط شما من آن را توصیه نمیکنم
ضمنا اگر به کنون تمایل دارید ، سعی کنید به سمت لنز 15-85 بروید (برای شروع) ، قیمت آن حدودا 750 است (البته از بودجه شما بالا می زند)
60 دی رو فعلا بی خیال میشم! (چون با بقیه تجهیزاتش بیشتر از پول خودم میشه !)
سوال من این هست که برای ادامه (به فرض! ) نیکون بهتره هست یا کانن؟!
و شیراز کلا کانن تو بورس هست !
کم کم به 2 انتخاب دارم می رسم!
یکی 600 دی با لنز 18-55 که باید با لنزه فعلا بسازم!
و دیگری 550 دی با 17-70 سیگما (امکانش هست که بفرمایید چرا با شرایط بنده توصیه نمی کنید؟ و لنز پیشنهادیتون چی هست البته 15-85 برای من گرون هست!)
خیلی ممنونم
سلام
والا این برای ادامه یه مقدار نا مفهوم است برای من. هر دو برند کنون و نیکون لنز ها و بدنه های بسیار عالی دارند و لنز های با قیمت مناسب دارند و لنز های معمولی دارند و لنز های بد و ارزان دارند . باید دقیقا نیاز های خودتون رو بشناسید و این ممکن نیست مگر اینکه مدتی عکاسی کنید ، لنز ها و دوربین ها رو بشناسید و دقیقا انتظاری که از یک دوربین و لنز دارید رو درک کنید.
17-70 لنز بدی نیست ، اما اولا اختلاف کیفیت اپتیکی آن با لنزی مثل 18-55 لرزه گیر آنقدر فاحش نیست ، ثانیا کنون لنزی مثل 17-85 دارد که اگر اشتباه نکنم از لحاظ قیمتی هم رده آن است ( اگر اشتباه گفتم دوستان اصلاح می کنند)
ثالثا ، شما اگر بخواهید 17-70 بخرید ، باید لنز کیت را بفروشید که از شما خیلی ارزان تر از قیمت واقعی می خرند و ضرر می کنید ( در تهران 550 دی و 600 دی را من ندیده ام یصورت بدنه بفروشند) و (شنیدم از دوستی لنز کیت نو را خریدند 50 هزار تومان !)
در فورم دوستان بسیار عزیز شیرازی هستند که نیکون دارند و می توانند درباره خدمات فروش و پس از فروش نیکون شما را راهنمایی کنند.
اگر هم در جمع بندی نهایی به کنون رسیدید لنز پیشنهادی من فعلا همان 18- 55 لرزه گیر کیت است ، البته میتوانید به عنوان مکمل 50 اف 1.8 یا 55-250 هم بخرید.بعدا که ان شاالله وسعتی حاصل شد ، با فراغ بال و خاطر مبسوط یک لنز فوق العاده تهیه کنید.
در هر صورت ، هر ترکیبی را که بخرید قطعا پشیمان نخواهید شد و ان شاالله بعدا که کاملا بر حیطه شناخت تجهیزات احاطه پیدا کردید ، متوجه می شوید که زیاد نباید سخت گرفت . ما هم اول نمی دانستیم ، بعدا فهمیدیم ( دوستان قدیمی به این مسئله گواهی می دهند)
خیلی متشکرم
اوکی
یه بنده خدایی به من توصیه کرد که اگر بخوای عکاسی رو حرفه ای ادامه بدی توی قیمت های بالای بنده کانن خیلی قوی نیست و مجبور میشی بیایید نیکون! چقدر این حرف صحت داره؟!
یه سوال دیگر آیا تفاوت 550 با 600 انقدر قابل توجه هست که 600 دی رو ترجیح بدهم؟ یا نه خیلی با هم تفاوت ندارند و اختلاف قیمتش به خاطر عرضه جدید تر هست و ارزشش رو نداره؟
(شرمنده بنده کلا آماتور هم محسوب نمیشم می بخشید.)
سلام
با اجازتون میخوام نیکون d5100 بهتون پیشنهاد بدم که برای شما که یکی از علاقه هاتون عکاسی در فضای کم نور رفتار نویزی قابل قبولی داره و از سنسور d7000 استفاده میکنه حدود قیمت 1میلیون است.در تاپیک D90 یا D5100 این دوربین با d90 هست.
اینجا هم مقایسه 600d و این دوربین Canon EOS 600D یا Nikon D5100
امیدوارم به دردتون بخوره.
d5100+18-105 nikon+sb800+190xprob+804rc2