اتفاقا یکی از اعضا دی90 رو تو همین هفته به این قیمت خریده.میتونید تو پستهای 2-3روز پیش بگردید و محل خرید رو جویا بشید.
اتفاقا یکی از اعضا دی90 رو تو همین هفته به این قیمت خریده.میتونید تو پستهای 2-3روز پیش بگردید و محل خرید رو جویا بشید.
میلاد احمدی
Nikon D750+Samyang 14 f2.8+Nikkore 50 f1.8 G
Canon eos m+22 f2
آخه من مشکلم اینه که اصلا دی90 بگیرم یا نه من میخوام 4-5 سالی دوربین بروزی برام باشه دی 90 هم 3 ساله از تولیدش گذشته و قیمتش خیلی خیلی بالاست ، از یه طرف از کاراییه بالاش نمیتونم بگذرم . برای خرید هم میخوام برم نمایشگاه.
خب این که شد 1.6م تومن ؟ تازه شما در نظر گرفتید که باید حداقل 100 تومن واسه لوازم جانبی کنار بذارن ؟البته بدون لنزشو خریدم800 تومن ویه 18-200 نیکور هم خریدم اونم 800 تومن
دوستمون هم گفتن با یک میلیون تومن 100 تومن کمتر بیشتر!!!!
مجبوره مگه حتما لنز 18-200 بخره!!!
بدنه خالیشو 800 بگیره و با 300 تومن کلی حق انتخاب لنز دارن!!!
لنز خود کیتش هم مناسبه که کلش میشه1.150
درود
شما اگر یک دوربین تهیه کنید که همین الان کمپانی نیکون یا کنون معرفی کرده باشند هم نهایتا مهمون 3 سال شما بیشتر نخواهد بود
چون با عرضه نسل جدید دوربین ها که مسلما از نظر تکنولوژی پیشرفتهای قابل توجهی خواهند کرد با نسل قبلی متفاوت خواهند شد.
پس اگر حتی یک بدنه چند میلیونی هم بخرید ماندگار نخواهد بود ، اما در عوض یک لنز خوب روی بدنه های آیندتون هم بخوبی کار میکنه در واقع بعد از انتخاب بدنه شما میتوانید کم کم لنز های مناسبتون رو با توجه به جنس و ژانر عکاسی که مورد نظر دارید تهیه کنید و این لنز ها رو روی بدنه های بعدی نیز استفاده کنید.
این لنز ها هستند که میمانند نه بدنه ها
موفق باشید
انوش
سلام
با 750 چه دوربنب بگیرم؟ تا حالا DSLR نداشتم و مبتدی هستم. ترجیحا کیفیت فیلمبرداریش هم خوب باشه. برای مراسم خانوادگی و گشت و گذار در طبیعت میخوام. به دو دوربین pentax k-x و nikon d5000 رسیدم. نظر شما چیه؟
ممنون