این یک لینک از مقایسه side by side این دو از یک سایت معتبر:
ضمن اینکه پیشنهاد میکنم reviw هر دو رو تو این سایت مطالعه کنید.
به خصوص صفحاتی که Compared to هستند در این مقالات به شما خیلی کمک میکنند.
این یک لینک از مقایسه side by side این دو از یک سایت معتبر:
ضمن اینکه پیشنهاد میکنم reviw هر دو رو تو این سایت مطالعه کنید.
به خصوص صفحاتی که Compared to هستند در این مقالات به شما خیلی کمک میکنند.
اگر عکاسی طبیعت می کنید می توانید به پنتاکس هم فکر کنید. بدنه مقاوم در مقابل باران و گرد و خاک + کیفیت بهتر لنز کیت قیمت مناسب تر نسبت به هم رده ها و کمی هم امکانات بیشتر در حال حاظر Pentax K20D قیمتش حدود 950 است که اگر امکانات و قیمت را با 50دی کنون و دی 90 مقایسه کنید متوجه ارزشش خواهید شد.با سلام و خسته نباشید به عزیزان و اساتید محترم.
میخواستم بپرسم با بوجه 1000000 تومان بهترین بدنه ای (slr)که می شه خرید چیه.بدنه رو برای عکاسی از طبیعت و غیره استفاده خواهم کرد.یعنی تو هوای باز.عکاس حرفه ای هم نیستم.ولی خیلی علاقه مندم .مرسی.
یادآوری : لطفا لینک ها را در کد قرار دهید.
بله..داره خوبم داره.
عرض شود كه d90 دوربين جدي تري نسبت به d5000 هست و اگه دنبال توجيهي براي اضافه قيمت پرداختي براي بدنه D90 هستيد مواردي كه به ذهنم مياد ايناست:
1- چشمي بسيار بهتر ( از نوع pantaprism )
2- lcd با رزولوشن بسيار بالاتر
3- داشتن موتور فوكوس داخلي
4- بدنه خوشدست تر ( ابعاد بزرگتر)
5- قابليت كامندر شدن فلاش براي wireless
6-داشتن دكمه عمق ميدان
7-پنل lcd بالاي بدنه
...
اين نكته رو هم اضافه كنم كه اين پارامتر ها ممكنه براي كسي كه تازه كاره چندان جدي نباشه ;)
سلام
پیشنهاد بنده 450D + لنز 17-70 سیگما (یکم از قیمت شما بالاتره، حدوده 40 تومان. اگر بگردید شاید پایینتر پیدا کنید.)
در مورد 450D و لنز 17-70 بسیار صحبت شده، بررسی کنید؛ مخصوصاً درباره لنز 17-70.
در مورد D90 با لنز 18-105 اگر بتوانید بودجه را افزایش دهید به نظرم ترکیب خوبی است.
در خرید عجله نکنید و خوب درباره ترکیبهایی که پیشنهاد میشود جستجو کنید تا پیش از خرید از تمام ویژگیها و کاستیهای احتمالی [به ویژه لنز] مطلع باشید.
پیروز باشید
.
پیشنهاد خوبیه !پیشنهاد بنده 450D + لنز 17-70
D90 با لنز 18-105
علی اسلامیان
با سلام .در ابتدا از تمامی دوستانی که راهنماییم کردن ممنونم.و معذرت می خوام اگه زیادی سوال می کنم.در مقایسه دو دوربین D90 &CANON 500D دیدم که سنسور نیکون 23.6*15.8 اینچ و سنسور کنون 14.9*22.3 اینچ هست.حالا این بزرگتر بودن سنسور نیکون در مقایسه با دوربینهای کنون چقدر می تونه تاثیر داشته باشه.و اصلا این دوربینها از لحاظ نویز و خروجی (تا اونجا که به بدنه ربط داشته باشه)با هم تفاوت دارند؟و یه سوال دیگه اینکه لنز 55-18 کنون از لحاظ کیفیت و شارپنس در چه وضعیتی قرار داره.بازم از همتون تشکر می کنم.
1- بحث اندازه سنسور و چگالی پیکسل و ... بحث مفصلی است. ولی به طور خلاصه و در رابطه با مواردی که شما گفتید، خیر. اندازه سنسور در حد دهم میلیمتر تاثیر قابل مشاهده ای ندارد.
2-البته نمی توان با درصد و رقم، کیفیت لنزها را تعیین و مقایسه کرد. ولی 55-18 (ورژن IS) نسبت به قیمت آن کیفیت قابل قبولی دارد (اگر انتظار خیلی بالایی از کیفیت خروجی نداشته باشید.)
دوست عزیز تمام حساسیتهای شما در مورد بدنه را میفهمم اما باور کنید در دوربینهای تو این کلاس از لحاظ تفاوت سنسور و ... چیز خاصی بیرون نمیاد. به نظرم اینکه با کدوم راحتتر هستید نسبت به بقیه موارد ارجح است.
ببینید موقعی که بنده میخواستم دوربین بگیرم تمام پولم را برای بدنه 30D پرداختم. (حدود 1.400) :biggrin: خنده دار بود که میبایست با لنز 18-55 (آن هم نسخه قدیمی) سر کنم و از یکی از دوستانم لنزهایش را امانت بگیرم... خلاصه یکی دو ماهی که از خریدتون بگذره خیلی از پارامترها براتون دیگر اهمیت پیش از خرید را نخواهد داشت. (در مورد بدنه عرض میکنم)
لنز 18-55 هم برای شروع خوب است و تا مدتی شما را راضی نگه میدارد، اما امان به وقتی که بزرگنمایی و f باز و شارپنس و بوکه و... برای شما کم کم جذاب بشه!!!!
.
سلام.من یه دوربین میخوام که برا من که تازه میخوام با slr کار کنم خوب باشه.من چون نقاش هستم هم به درد طرحهای نقاشیم میخوره هم برای نمایشگاه عکس و نقاشی.
چند سوال داشتم.خودم بین a200 & a230 موندم
-این دو دوربین لنز خودشون مناسبه ؟
-بودجم تا 600
-ایا لنز DT 30mm F2.8 MACRO برای عکس نزدیک از اجسام خوبه؟چون قیمتش هم برای من مناسبه.
ممنون