سلام دوست عزیز
من خودم تازه کارم اما با توجه به چیزایی که تا الان یاد گرفتم بهتره پیش از اینکه فکر دوربین باشی لنز مناسب با کارت رو پیدا کنی به نظر من عکس هایی که با دوربین های نیکون گرفته میشه در مقایسه با رقبای هم قیمتشون شارپ تره! درسته D7000 جدیدتره اما به نظر من خرید D5000 معقولتره!
اینم یادت باشه بهترین رو وضعیت ما مشخص میکنه الزاما هر چیزی که گرونتره بهتر نیست!
بدنه ای با حدود قیمت 800-900 بگیرید + لنزهایی که با توجه به نیازتون ممکنه متفاوت باشه
من دی 90 نیکون و 550 دی کانن رو پیشنهاد میکنم
با سلام
ميخوستم ببينم با بودجيه حد اکثر 600 تومان ميشه دوربين slr گرفت(فعلا
بدون لنز) که فيلمبرداری هم بکنه ؟
500D کنن بصورت بادی حدود 600 و خرده ای میشه .
اما توصیه میکنم در صورتیکه در آینده هم با بودجه های محدود قصد عکاسی دارید و هدف فعلی هم فیلمبرداری هستش ، سراغ DSLR نیاید که هم به مقصودتون نمی رسید و هم هزینه های بیهوده ای براتون ایجاد میکنه . شما می تونید از یک سوپر زوم با فیلمبرداری مناسب فول اچ دی استفاده کنید .
موفق باشید دوست من .
علامه
" Canon XXD + Some Stuffs "
سلام دوست گرامی منم با حرف دوستمون موافقم اگر بودجه شما محدوده می توانید از سوپر زوم های استفاده بهینه ای ببرید که در صورت کمبود بودجه هم اصلا با مشکل بر نمی خورید.از میان سوپر زوم ها هم
کانن SX30
نیکون P100
فوجی HS10
گزینه های خوبی هستند.با تشکر
Nikon D3100 kit 18-55
سلام دوستان عزیز
یکی از دوستان قصد خرید دوربین عکاسی و سایر ملزوماتش رو داره. ایشون قصد دارن تا عکاسی معماری انجام بدن و البته در کنار اون عکاسی از طبیعت سایر موضوعات به صورت تفریحی انجام بده. البته ایشون عکاس حرفه ای نیستن. بودجه ای هم که در نظر گرفتند 1/5 هست.
من فکر میکنم یکی از این انتخاب ها براشون مناسب باشه، شما چی فکر میکنید؟ نظر شما چی هست؟ کدام یکی از این انتخاب ها؟ پیشنهاد شما چی هست؟ ممنون
Canon 60D - Canon 500D - Canon 550D - Nikon D90 - Nikon D3100
18-55 - 55-250 - 18-200 - 18-135
البته اگر بخوان 60D بگیرن با توجه به بودجه باید از لنزهای ارزونی مثل 18-55 و 55-250 استفاده کنن
به نظر من ترکیب 60d و 85-15 ترکیب خوبی دارن ولی قیمت یه خورده بالاتر میره ... ولی اگر بقیه موارد تفریحی براشون مهم نیست لنز 22-10 هم برای معماری و هم برای منظره لنز فوق العاده مناسبی هستش ...