والله منم با اینکه خوشه ی 3 هستیم:biggrin: دیگه با چه مصیبتی پول فراهم کردم برایCanon 500D. سفارش دادم و امروز میارمش. با همون لنز 18-55 که خیلیها کلی بد و بیراه بهش گفتند قراره تمرینهامو شروع کنم
والله منم با اینکه خوشه ی 3 هستیم:biggrin: دیگه با چه مصیبتی پول فراهم کردم برایCanon 500D. سفارش دادم و امروز میارمش. با همون لنز 18-55 که خیلیها کلی بد و بیراه بهش گفتند قراره تمرینهامو شروع کنم
سلام به همه دوستان
من واقعا از همه دوستان كه اينقدر نسبت به دوربين D5000 لطف داشتن تشكر ويژه اي ميكنم.والا من حدود 2 ماهي مي شه اين دوربين خريدم و بعد از كلي عكاسي هيچگونه مشكلي در اين دوربين يافت نكردم.البته قبلا با slr آنالوگ كار مي كردم وشايد سطح توقعم پايين ولي اين دوربين از نظر بنده آماتور بسيار عاليست.در مقايسه با d90 هم درسته كه موتوره داخلي نداره ولي بقيه عيب هايه گرفته شده مانند عدم قابليت استفاده همزمان از چند فلاش (كه مي شه با 40 يا 50 تومان حلش كرد)و... كاملا درست است ولي چندان بزرگ نيست.البته خيلي رويه لنز كيت 18-55 حساب نكن و بايد به فكر خريد يه لنز مثل 18-105 بود كه حتي با اين وجود باز هم خريد d5000 به نظر بنده قابل توجيه است.
سلام
پس هنوز برای خرید نرفتی
نظر شخصی من گرفتن دوربین با گارانتی ایده ال و بیمه هست..در مورد بدنه من نظر خاصی ندارم
لنز 55-18 رو هم اگر من بودم نمیگرفتم و ترجیحا با105-18شروع میکردم
زیاد هم به فکر 10 یا 20 تومن بالا یا پایین نباش به نظر من سعی کن از جایی که معتبر تره خرید کنی
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
درود
دوستان یک اشتباهی که میکنند اینه که میخواهند در خارج از تاپیک دوربین های یاد شده ( که همه مشخصات این دوربین ها چندین بار قید شده ) مشخصات این دوربین ها رو جویا شوند. و هر کدام از دوستان هم به بخشی اشاره میکند . از نقطه نظر خود. در کل هر کدام از این بدنه ها را در تاپیک خودش بررسی کنید.
یادتان باشد ترتیب بدنه های نیکون:
Entry Level یا مقدماتی
D60 که بجای آن D3000 ساخته شده
D5000 که ساخته شد تا خلاء بین D60 و D90 را پرکند. در واقع ورژن خلاصه شده D90 است.
رده نیمه حرفه ای:
D90
D300 که D300s هم جانشین آنست فقط فیلم برداری به آن اضافه شده.
سری حرفه ای و فول فریم:
D700
D3
D3s
D3X
موفق باشید
انوش
سلام
آيا كسي هست كه جواب بدهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
d5000 با كدام گارانتي آري وكدام نه؟
آيا كيت d5000+18-105 هم موجوده؟
درود بر تو
كيت 55-200 مگه داريم؟لنز دومشه؟چنده؟
يعني گارانتي بيخيال!بيمه چي؟اصل وبدل كه نداره؟
درود
این نتیجه ای هست که شما به آن رسیده اید حال آنکه نتیجه درستی برای خود شما باشد یا خیر جای خود ، اما توصیه آن بدون دانستن مشخصات و جزئیات آن تجربه کار با آن ومطالعه نتایج تست ها و ریویو های آن، به دیگران کار صحیحی نیست.
خود 18-55 به عنوان لنز کیت یک گزینه موقتی و رفع ناچاریست حال یکی لنگه دوم خودش هم به آن اضافه گردد؟!!
و قیمتی مشابه D90 با لنز Nikkor 18-105 پیدا کند !!، اما با فرسنگها اختلاف کیفیت در لنز و اختلاف کارایی در بدنه!
حال این مورد جای خود. اما در موارد دیگر توصیه هایی که میبینم منطقی پشت انها نیست :confused:
انوش