براي يوزر هاي عادي تقريبا همينطوره .البته يك سري چيزها هم هست كه خودش رو نشون ميده مثل نويز در ايزو هاي بالا ولي تفاوت ها ناچيز است. K200D تو اين رده بهترين بدنه رو داره . باضافه فرمت DNG دكمه تبديل سريع به DNG قابليت استفاده از باطري قلمي و بدنه مقاوم در برابر آب و هوا...لنز كيتش هم كيفيتي كمي بالاتر از ساير 55-18 داره
یعنی از 1000d هم ضعیفتره !450D بدنه نسبتا ضعیفی داره.
30D آک دیگه پیدا نمی شه اگر هم باشه فکر نمی کنم کمتر از 700 باشه (زمانی که میخواستم دوربینم رو عوض کنم رفتم دنبال 20D که می گفتن اگه باشه حدود 700 )اگر 30D پیدا شد میتوانید کمتر از 650 هزار تومان تهیه کنید و 40D هم 800 هزار تومان
پس بهتره به فکر 40D باشید بخصوص اگه لنز هاتون از سری EF باشه که دیگه بهتر هزینه لنز هم نیاز نیست بدید !
فقط باید دنبال یه لنز مثل 17-85 کنون باشید .
در ضمن اگه جدای از مارک در نظر بگیریم فکر می کنم D90 نیکون هم خیلی عالی باشه البته قیمتش فکر کنم حدود 1.000.000 تومان باشه و لنز هم نیاز دارید که خیلی بالا میره !
پیشنهادم هم اینه که چون از کنون استفاده می کردید به فکر کنون باشید بهتره !
سلام
با عرض سلام و خسته نباشید :)
میخواستم یک دوربین SLR بخرم و میخواستم در حدود 700 تومان هزینه کنم
میزان آشنایی من با دوربین در حد صفر
و توی اینترنت با قیمتهایی که سرچ کردم و فکر کنم با جیب من متناسب باشه
Nikon D3000 - Nikon D5000 - Canon 1000D - Canon 450D هست
و الان بین این چند گزینه موندم
اگه راهنمایی کنید تا آخر هفته میخواستم خرید کنم و در ضمن گارانتی کدوم شرکت رو پیشنهاد میدید :)
سپاس
سلام
من شخصاً نيكون رو تست نكردم كه نظرمو در موردش بگم
ولي بنظرم 450 دي بهتر از 1000 دي هست و امكانات بهتري داره
وقميتش البته يه مقدار هم بالاتر هست
درسته شما آشنايي با عكاسي نداريد
ولي چون 1000 دي قديمي داره ميشه و 450 امكانات بهتري داره و اختلافش خيلي نيست از اول با دوربين نسبتاً خوبتر با اختلاف قيمت كمتر شروع كنيد بنظرم بهتره
باز اساتيد واردتر هستن ميتونن بهتر راهنمايي كنن
موفق باشيد
سلام.
در مورد سوال شما دو حالت وجود داره.
1- اطلاعاتتون از عکاسی هم به اندازه دوربین (طبق فرمایش خودتون) در حد صفر است و می خواهید ببینید عکاسی چه جوریه؟ خوشتون میاد یا نه؟!
در این صورت پیشنهاد من خرید یک دوربین کامپکت پیشرفته یا slr like است. اگر هم اصرار دارید slr را تجربه کنید، از یکی از دوستان یک دوربین کارکرده تمیز تهیه کنید. در کل زیاد هزینه نکنید.
2- با موبایل یا کامپکت عکاسی کرده اید و به عکاسی علاقه دارید و مطمئنا هدفتان پیشرفت در عکاسی است. در اینصورت یک slr ارزان قیمت مثل canon 1000D یا Nikon D3000 توصیه می شود.
موفق باشید.
با اجازه من کار کردم. هنوز 50D نتونسته جای D60 رو در قلبم بگیره. واقعاً عکاسی با نیکون لذت خودشو داره.
اگر من بخواهم انتخاب کنم، انتخاب اولم (با توجه به حضور 105-18) 3000D است.
با جناب حسینی خط رو خط شدم.
سلام
به نطر من اگه بودجه شما به nikon D5000 میرسه از سه دوربین دیگر برتری دارد!
حامد چرخ انداز
سلام
و تشکر :)
راستش من خودم هم D5000 رو خیلی بیشتر خوشم اومد :)
آیا لنزهای خاص خود رو داره؟
آیا هزینه تعمیرات نیکون بیشتر از کانون هست ؟
ممنون میشم استید عزیزراهنمایی دقیقتری کنند
از بین دو دوربین 450D - D5000 قطعا یکی رو خواهم خرید :)
و بعضی از دوستان هم علاقه خاصی به 1000D دارند . و من اگه 1000D رو بخرم میتونم لنز هم تا 18-200 و 200-300 هم بخرم :)
بین این انتخاب ها موندم چونکه واقعا بعضی از موارد تخصصی هست و کمک دوستان رو میطلبه
1- D5000
2- 450D
3- 1000D + lens
ممنون