ویرایش توسط Hamid-P : Friday 19 February 2010 در ساعت 21:45 دلیل: پ.ن.
د۵۰۰ کانن رو خریدم با گارنتی ایدهال ۸۳۰ تومان اینم اولین عکسش با ایزو ۴۰۰ و اسپید ۱/۲۰۰ و f۶.۳ برای آزمایش
سلام ببخشید وقت گرانقدر اساتید رو میگیرم و مزاحم میشم
من حدود 800 هزار تومن دارم به نظر شما چه دروبینی مناسبه
برای عکاسی طبیعت و چهره
ممنون میشم راهنمای کنید
ضمنا کلا دوربین رو برای عکاسی شخصی می خوام
ممنون میشم محبت کنید پاسخ بدبد
اين دو موضوع خيلي با هم فرق دارند و تجهيزات متفاوتي رو طلب مي کنند.برای عکاسی طبیعت و چهره
به هر حال:
کاش مي فرموديد چقدر در عکاسي سررشته داريد و آيا قصد داريد بعداً هم هزينه کنيد يا خير.
با اين مبلغ مي تونيد يه دوربين SLR ارزان با لنز کيت و يه فلاش معمولي بخريد و بعداً با توجه به نيازتون لنز جديد تهيه کنيد. که البته اگه تجربه عکاسي نداريد شايد SLR براتون آزار دهنده باشه و نتونيد از همه امکانات دوربينتون استفاده کنيد.
اگر در عکاسي سررشته نداريد و قصد هم نداريد که بعداً هزينه کنيد به نظر من يه SLR Like با قيمت حدود 400 تومن مي تونه نياز شما رو مرتفع کنه و به راحتي حداقل 2-3 سال باهاش کار کنيد و ياد بگيريد و اون موقع اگه صلاح دونستيد به SLR کوچ کنيد.
موفق باشيد
سلام ضمن خسته نباشید خدمت اساتید
راستش من میخوام یک دوربین بخرم بیشتر برای عکس گرفتن از خانواده و مسافرت و طبیعت یعنی دنبال حرفه ی عکاسی نیستم
اینجا رو که من میخوندم همه عاشق کنون و نایکون هستند .. راستش من توی سایت
http://www.eisa.eu/awards/photo
که رفتم دو مدل پاناسونیک چشم من رو گرفت
مدل اولش panasonic Lumix DMC-GH1
بود
مدل دوم Olympus E-P1
بود
راستش بیشتر از Olympus E-P1 خوشم اومده بخاطر این که هم شکل اش قشنگه ( چون مثل دوربین قدیمی ها میمونه که آدم احساس میکنه میشه راحت باهاش عکس انداخت)
بعدش کوچیکه میشه توی جیب گذاشت ... و با توجه به تکنولوژی که داره نیازی به فلش نیست ( شاید خیلی کم )
قابلیت تعویض لنز هم داره
توی اون سایتی هم که دادم به عنوان بهترین در نوع خودش انتخاب شده
حالا میخواستم نظر شما رو بدونم
البته مدل lumix gh1 خیلی بهتره ولی قیمت ازش ندارم .. و از قیافه اش هم خوشم نمیاد ...
حالا شما نظرتون چیه .. هم قیمت اینها چیز بهتری هست ؟؟؟ بخرم ؟؟ اگر اره از کجا بگیرم ؟؟ گارانتی خوب پاناسونیک چیه ؟؟
راستی اگر نظرتون در رابطه با Olympus E-P1 مساعد هست .. چندین کیت براش مثل اینکه گذاشتند کودومش بهتره .. و مثلا .. چه تاثیری داره .. چون من زیاد وارد نیستم
( مثلا نمیدونم لنزو عوض میکنند این کیفیت که به مگا پیکسل هم میگن زیاد میشه ؟؟ یا اصلا یگ چیز دیگه عوض میشه )
ممنونم
راستی من این سایت رو پیدا کردم که این مدل از دوربین هارو گارانتی میکنه
ببینید چطوره
http://www.nixanasia.com/fa_Home.aspx
بعدش اینم یک سری لنزه که فکر کنم میتونم روی E-P1 بندازم
الان با دیدن این عکس ها فکر کنم لنز ها فقط به درد فاصله های دور و نزدیک میخورن .. و در کیفیت تاثیری ندارند درسته ؟؟
http://www.nixanasia.com/48cf883b-d6...bf4cce00b.aspx
سلام
اينقدر تعداد سوالاتتون زياده كه هر كي بخونه hang ميكونه ;) ولي اينا رو در نظر بگيرين:
1- gh1 دوربين كم نويز بسيار خوب و فول آپشنيه ولي......گرونه و اگه گير بياري تو مايه هاي يكو دويست بايد براش در نظر بگيري!
2- e-p1 دوربين خوب و زيبا و جمع و جوريه ولي تصور اينكه بذاريد تو جيبتون رو از سرتون بيرون كنيد.
3- e-p1 چون ويو فايندر نداره و شما هم براي عكاسي در طبيعت ميخواين احتمالا در نور خورشيد آزارتون ميده
ضمنا منظورتون از جمله " با توجه به تکنولوژی که داره نیازی به فلش نیست " در مورد e-p1 چيه؟
سلام مرسی از پاسخت
ویو فایندر چی هست ؟؟ منظور همون قسمتی هست که دوربین های قدیمی داشتن و از توش میشد نگاه کرد و عکس گرفت ؟؟ اگر بله .. چون ال سی دی به کار رفته اولترا برایته توی توضیحاتش خوندم که توی نور خورشید هم هیچ مشکلی نداره
در مورد نور فلش هم .. با توجه به چیزایی که من فهمیدم این دوربین فقط توی نوری خیلی خیلی کم شاید مشکل عکس انداختن پیدا کنه که در اون صورت میشه بهش یک فلش وصل کرد که زیاد هم گرون نیست
حالا به نظرتون خوبه .. چیزی توی همین مدل هست که بهتر باشه ؟؟؟ میخوام راحت تو جیب جا بشه ..
حوصله کیف چرخوندن ندارم ... مرسی
البته اينو دوستانه درنظر بگيريد، با توجه به نوع سوالاتتون توصيه ميكنم حتما در مورد حوزه استحفاظي دوربيناي مختلف بيشتر مطالعه كنيد تا سرنخها دستتون بياد و مثلا بدونيد كه slrها چي هستند و كامپكتها كجان و چه كاربردهايي دارند و از اين دست...تو همين فروم قسمت دوربين و تجهيزات رو اگه با حوصله بخونين در مدت زمان كمي صاحب نظر ميشين و اونوقت خواهيد دونست كه e-p1 با قيمت تقريبي 800 تومان رسته نسبتا جديدي از دوربينهاي با سنسور بزرگ هستند كه ضمن داشتن قابليت تعويض لنز با حذف مكانيزمهاي داخلي و يكسري تغييرات ديگه خودشونو از SLR هاي معمولا بزرگ جدا كردند و با شكل جمع و جور تري عرضه ميشن...اما اين بدان معني نيست كه تو جيب براحتي جا ميشن...ویو فایندر چی هست ؟؟ منظور همون قسمتی هست که دوربین های قدیمی داشتن و از توش میشد نگاه کرد و عکس گرفت ؟؟ اگر بله .. چون ال سی دی به کار رفته اولترا برایته توی توضیحاتش خوندم که توی نور خورشید هم هیچ مشکلی نداره
ويو فايندر همون چشمي هستش كه در تمام دوربينهاي جديد و جدي وجود داره و عليرغم ظهور LCD هاي با كيفيت عالي ( مثلا در نيكون D90 ,D300 ...) همچنان جايگاه خودشونو حفظ كردن و اون بحث اولترا برايت رو زياد جدي نگيريد.
شما بايستي در بين دوربينهاي كامپكت بگرديد تا چيزي پيدا كنيد كه زياد براتون دست و پا گير نباشه.حالا به نظرتون خوبه .. چیزی توی همین مدل هست که بهتر باشه ؟؟؟ میخوام راحت تو جیب جا بشه ..
حوصله کیف چرخوندن ندارم ... مرسی