نکته ارزشمند این دروبینها به نسبت دوربینهای کامپکت این است که در یک دوربین کامپکت (دارای لنز ثابت ) شما از واید تا تله را در یک لنز دارید و این موضوع معمولا به قیمت از دست دادن کیفیت اپتیک در فواصل انتهایی میشود .
بنابراین تعویض لنز در چنین دوربین های باعث تمرکز روی فاصله کانونی خاص میشه ... مثلا فرض کنید 300mm f2.8 نتیجه این سیستم احتمالا با دوربینهای دیگر قابل قیاس نباشد اما امکان داشتن کیفیت مناسب در رده کامپکت را فراهم میکنه ...
با این فرمایشات شما موافقم عزیزان.ولی مخاطب این رده چه کسانی خواهند بود؟! هیچ کدام از خود شما دوستان حاضرید صدها دلار خرج این تجهیزات بکنید؟
وقتی کامپکتهای با کیفیتی مثل جی 12 و رقباش وجود دارن تعویض لنز روی این رده بیشتر شبیه به یک ژست هست!
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سعید شاهدی
canon 450D + 18-55 ( برای خودم نیست )
این چه فرمایشی است که دوستان می فرمایند؟
اصولا این رده از دوربین ها نیامده اند که جای کامپک ها را بگیرند.اگر کسی دنبال یک دوربین کوچک با لنزی که شونصد ایکس زوم داشته باشد و فاصله کانونی اش بین 1 میلیمتر تا 1 میلیارد متر باشد اصولا نمی رود دنبال اینچنین ابزاری....
داشتن سنسور بزرگ یکی از اهداف اولیه این ابزار ها بوده و هست و تا به حال بهترین اش را از سونی دیده ایم و بعد هم از سیستم 3/4 میکرو.
سیستم 3/4 که بسیار عالی و کم نقص است.حتی بسیاری سنسور های کراپ 2 را هم بسیار کوچک می دانند.چه برسد به یک سنسور فسقلی!
در حال حاضر شایعاتی است مبنی بر ارائه فول فریم NEX یعنی سونی به خوبی نیاز عکاسان حرفه ای را متوجه شده و به دنیال رفع آن است.
این وسیله ها که اسباب بازی نیستند !
اگر نیکون بر روی سنسور کوچک سرمایه گذاری کند یقینا باید از حالا فاتحه اش را برای رقابت در این سیستم با سونی و الیمپوس و پاناسونیک و سامسونگ( و در آینده شاید کانن ) بخواند.
و مورد بعدی اینکه یکی دیگر از موضوعات استفاده از لنز ها و ابزار های موجود ( لنز ها و فلاش ها فول فریم و کراپ دار ) در آن سیستم بر روی این ابزار ها است.یقینا اگر قصد داشته باشید یک لنز 14-24 نیکون را بر روی این سیستم داشته باشید به یک فاصله کانونی 70 تا 80 میلیمتری می رسید.شاید با یک لنز 200 میلیمتری بتوانید حفره های کره ماه را رصد کنید ( شوخی )
به هیچ وجه موافق یک دوربین بدون آینه و با قابلیت تعویض لنز آن هم با یک سنسور فسقلی نیستم و آن را یک حرکت کاملا احمقانه و شاید یک دیوانگی می دانم.
ریکو هم نتوانست با آن سیستم من در آوردی اش به جایی برسد.حالا هم نیکون یقینا همان مسیر را طی خواهد کرد.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
برای من کماکان سوال هست که چرا نیکون باید راه بی بازگشتی رو که سایرین قبلا رفتن رو الان بره؟ ایا این یک عقب گرد نیست؟ ایا شاهد یک حقه بازاری هستیم برای جلب نظر ها به سوی یک شایعه و معرفی چیزی خلاف اون در اینده؟
رامتین
خب یکی از دلایلی که g12 افسانه ای نشد و مثلا 10 برابر الان فروش نداره همین دامنه فاصله کانونی محدود است دیگر.
به نظرم وقتی به قیمت رسید مخاطب هاش اونایی اند که مثلا الان hs20 , fz100 , hx100 و امثالهم میخرند.
دوستمون مثال خوبی زد:
ژست هم که باشد ، از نوع خوبشه:)... مثلا فرض کنید 300mm f2.8 نتیجه این سیستم احتمالا با دوربینهای دیگر قابل قیاس نباشد
خیلی ها مثل شما فکر نمیکنند و 700 تومن رو یکجا میدند fz100 . این طور نیست؟
FD master
جناب قبادی
یعنی واقعا فکر میکنید که شرکت نیکون با آن همه سابقه و رقابت برای در دست گرفتن بازار دوربین های دیجیتال ( و قبل از اون آنالوگ ) و موفقیت نسبی در این زمینه که حتی توانسته بالاتر از سونی و دوشادوش کنون به این مهم دست پیدا کنه , و با وجود این همه بازار یاب حرفه ای که بر خلاف من و شما , کوچکترین تغییرات بازار رو رصد میکنن و بر مبنای اون کلی تجزیه و تحلیل انجام میدن و بعد از کلی نظر سنجی و زمینه چینی اقدام به تولید و عرضه یک محصول میکنند , اندازه من و شما نمیدانند که چه امری به مصلحت اون ها است و چه چیزی نیست؟
و فکر میکنید که مثلا سرشان را در برف کرده اند و متوجه دوربینی مثل نکس سونی نیستند یا اصلا این دوربین رو ندیدند؟
و فکر میکنید فقط سونی متوجه نیاز عکاسان حرفه ای شده ؟
شما قبل از این هم در مورد فیلم برداری دوربین های DSLR مطالب زیادی در مورد خنده دار بودن و بچه گانه بودن و ... مینوشتید
با عرض معدرت من فکر میکنم این ها کمی دور از منطق هستند
و به دوستان هم توصیه میکنم قبل از اینکه خواستگاه و هدف این دوربین ها مشخص بشه , چنین تجزیه و تحلیلی رو انجام ندن و اجازه بدن ببینیم آیا این دوربین ها از سوی شرکتی مثل نیکون ( که دومین شرکت مطرح بازار بعد از کنون است ) اصلا به تولید میرسند یا نه و تازه به چه قیمتی. شرکت هایی مثل کنون و نیکون تقریبا سهم کلی در بازار دوربین های دیجیتال دارند و حرکت اون ها معمولا حساب شده تر از دیگر شرکت ها مثل پنتاکس و ... است .
در میان پست های دوستان , پست آقای شاهین اکبری و ارائه یک سیستم همه گیر به نظر منطقی تر میاد
با این حال بهتره صبر کنیم و ببینیم و قصاص قبل از گناه نکنیم