سلام دوستان
والا من برای جنگ و دعوا با شما نیومدم عضو این سایت نشدم و قصد توهین و جسارتی هم به کسی ندارم
از مدیر محترم هم خواهش میکنم این پست منو به جای دیگه منتقل نکنند چون باید با دوستای گلم به نتیجه ی خوب و قابل قبولی برسیم
من خودم رشتم مکانیک خودرو هستش و در این ضمینه خیلی تحقیق و مطالعه میکنم
حالا برای تست محصولات با شما بحث نمیکنم اما این در صنعت خوردرو وجود داره که مثلا یه شرکت خودرو سازی تمام قطعات یا بخشی از قطعات خودرو که به نام شرکت خودش هستش رو تولید میکنه و میفرسته یه کشور دیگه تا اونهارو سر هم بکنند و بعد وارد بازار بکنند
مثلا اتاق سمند یکی از طراحی های شرکت فلوکس آلمان بوده
یا پژو 405یکی از محصولات فرانسه بوده که در آن زمان با سیستم سوخت رسانی کاربراتوری در خود فرانسه تولید میشد و بعد از مدتی ایران خودرو اومد تو ایران قطعات داخلی ماشین رو خودش میساخت ولی موتور و گیربکس رو از فرانسه میاوردن براش
یا همین 405 انژکتوری اصلا محصول فرانسه نیستش
اون زمان پژو پارس در فرانسه با موتور انژکتوری تولید شد که ایران با توجه به این که استخون بندی این خودرو با 405 یکی هستش موتور انژکتوری رو روی 405 سوار کرد و اونو روونه بازار کردش
بازم از مدیر محترم خواهش میکنم که این پستو حذف نکنه
خودمم میدونم اصلا مربوط به این سایت نمیشه و مربوط به این تایپیک هم نیستش
حالا راجب دوربین هم خیلی خیلی کم احتمال داره که مثلا سونی بیاد قطعات ردیف کنه و کنون بیاد اونارو سر هم کنه و به مارک کنون یا سونی به فروش برسه
من واسه این حرفم اصلا پافشاری نمیکنم و این بحث کنون و سونی هم خودم راه انداختم طبق گفته ی یه دوست
من با این شرکت یا کنونی های این سایت و یا دوستام اصلا کدورتی ندارم
اگر هم حرفای من باعث ناراحتیتون شد واقعا از شما معذرت میخوام
چون من این بحثو بر حس کنجکاویم راه انداختم
مدیر لطفا این پستو حذف نکن
موفق و پایدار باشید