من احتمال اضافه شدن يك دوربين به فول فريم هاي پايين رده ي كنون را مي دهم. چيزي شبيه كاري كه نيكون كرده است. اصولا كنون از نظر تنوع محصول و ارايه محصول در طبقات متعدد از نيكون كمي جلو تر بوده است.
بنابراين ممكن است ارزانترين فول فريم كنون از قيمت زمان معرفي 6d نيز پايينتر باشد. و دوربين ديگري هم رده با d750 در يك سري بالاتر معرفي گردد.
در مورد مشخصات سنسور جديد به نظرم از نظر قيمت هزينه اي بر دوش كنون گذاشته نشده است ولي اينكه استراتژي هاي استفاده از سنسور با تكنولوژي جديد و همچنين استراتژي هاي قيمت گذاري كنون چگونه باشد كه محصولات قبلي هم به خوبي فروش بروند جاي سوال دارد.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
دیشب پست زدم ارسال نشده گویا
به نظرم نیازی به معرفی رده جدید توسط کنون نیست . اگر هم بنا باشد رده جدیدی معرفی کند مجبور است امکانات 6دی مارک 2 را به رده 5دی خیلی نزدیک کند. الان در کل روند تولیدات به این سمت می رود که سری 5Ds در مقابل سری 800 ، 5D mk در مقابل سری 700 ، و سری 6 دی در برابر سری 600 قرار بگیرند. البته فکر میکنم تا چند سال آینده کلا بساط کراپ دار ها جمع خواهد شد و فقط یک رده کراپ تخصصی و گران قیمت خاص عکاسان وحش و ... تولید خواهد شد. و آن زمان باید منتظر تولید فول فریمی با امکانات پایه ای تر از 6دی باشیم.
5دی مارک 3 از دی750 بالاتر و 6دی از اون پایین تره و هم رده سری 600 نیکون هست...به نظرم کار نیکون عجیبه که دو دوربین با فاصله کم از هم تولید میکنه.انتظاری که من از کنون دارم اینه که 6دی مارک دو چیز ی باشه نزدیک به دی750 و با هر دو مقابله بکنه.شاید در این صورت نیکون هم از خر شیطون پایین بیاد و اون دو رده رو ادغام بکنه.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
درود
به نظر بنده بعید است این اتفاق رخ دهد ، بخش اعظم بازار دست کراپدار ها است(سود سرشار از لنزهای متعدد سری DX , EF-S رو هم در نظر بگیرید) ، باور کنید حتی خیلی از یوزر هایی که DSLR استفاده میکنند تفاوت بین کرپدار و فول فریم را نمیدانند که اتفاقا بخش اعظمی از خزیدار ها رو هم در بر میگیرند !
حود کمپانی ها هم معمولا سبد فروش کالایشان را محدود نمیکنند . مگر چند % در دنیا عکاس حرفه ای اند ؟ بادی های کراپدار گاو شیر ده هستند ، جدا از آن این همه لنز مخصوص این نوع بادی ها تولید میشود . فکر میکنم تا ابد الدهر تولید فول فریم ها و aps-c ها ادامه خواهد داشت
"آیدین گیویلی"
www.idingivili.ir
Canon 70D + 100mm macro L , 50mm F1.4 , 10-18mm , Speedlite 600ex-rt
خب پیشرفت تکنولوژی یعنی همین ! در سالهای آینده که تولید سنسور های فول فریم اقتصادی تر شود (تاجایی که هزینه تولید سنسور فول فریم و کراپ به یک حد خواهد رسید) یقین بدانید این اتفاق خواهد افتاد. اساسا هم سنسور استاندارد، 35 میلی متری است و دوربین های کراپ بدلیل محدودیت اقتصادی فراگیر هستند. همین حالا اگر تکنولوژی ساخت سنسور دوربین به جایی برسد که یک دوربین فول فریم هم قیمت دی 3200 تولید بشود شما حاضرید دوربین کراپ تهیه کنید؟
در مورد لنز البته حق با شماست ولی همان اتفاقی که هنگام معرفی شدن مانت EF بجای FD در کنون افتاد در اینجا هم نامحتمل نیست .
پ.ن: خاطرم هست اوایل که دوربین های دیجیتال معرفی و عرضه شدند هزینه هایشان از دوربین های فیلمی بسیار بیشتر بود ولی کم کم با پیشرفت تکنولوژی موضوع تقریبا برعکس شد. تکنولوژی سنسور های دوربین نیز به همین سمت پیش خواهد رفت.
سلام
فقط دوربین نیست
فکر لنز را هم باید کرد.
دوربین های فول فریم لنزهای گرانتری هم لازم دارند.
خیالتان راحت باشد هاف فریم ها بازار را ترک نخواهند کرد.
بابک برهانیhttp://sibsabz.persiangig.com
نكته جالب اينه كه فقط رقابت بين كنون و نيكون نيست. الان سوني هم با دوبينهاي فول فريمي كه قيمتشون تا نزديكهاي 1000 دلار رسيده است و قابليت استفاده از لنزهاي برندهايي همچون كنون را دارند، رقيب بزرگي براي برندهاي نيكون و كنون خواهند شد. اين جا هست كه بايد استراتژي هاي كنون و نيكون را مشاهده كرد!
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
فعلا خیر اما کم کم این اتفاق خواهد افتاد.
بدنهای کامپکت را در نظر بگیرید، زمانی سنسورهاس 1/1.6 سایز خیلی بزرگی به حساب میامدند و لی الان استاندارد به سمت سنسورهای 1 اینچی تغییر سایز داده است. همین اتفاق همزمان برای سنسورهای کراپ هم افتاده است. در مورد لنز نظر من این است که لنزهای فول فریم گرانتر هستند چون انها را گرانتر میفروشند با رقابت بیشتر به زودی لنزهای فول فریم با قیمت لنزهای کراپ امروز در دسترسی خواهد بود. به نظر من به زودی بازار به سمت حذف تنوع در کراپها و بیشتر شدن تنوع در سمت فول فریمها پیش خواهد رفت.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.