بله شما درست می گید تنوعشون بیشتر از اونیه که من فکر می کردم ولی بعضی از دوستان در بعضی تایپیک ها ایرادهای عجیبی از لنزهای فوجی گرفتن مثلا رینگ فوکوسش هرزگردی داره و نمیشه درست فوکوس دستی کرد(البته اینو از سایت معتبری نخوندم)و توی بعضی از ریویو ها هم دیدم می گفتن لنزهای فوجی گرونن و تنوع کمی دارن
فقط دو سوال برای من موند:
این که برندهای دیگه سازنده لنز خبری نیست که لنزی برای این مونت بسازن ؟ لنزهای زایس رو در جریانشون بودم(فکر کنم فقط یک 12 f 2.8 داره و 32 f1.8 که درسته کیفیت خیلی خوبی احتمالا دارن ولی قیمتاشون دور و بر 3.5 و 4 ملیون تومنه و گرونه)
غیر از زایس و فوجی فیلم ؟ ...مثل لنزهایی که سیگما برای سونی E و میکرو چهار سوم ها تولید می کنه
و خبری نیست که لنز جدید ماکرویی غیر از اون 60مم برای این ماونت ساخته بشه ؟
خب به سلامتي آقاي عكاس ( اسكات كلبي ) هم پس از سالها نيكوني بودن به جمع كانني ها پيوست ا
http://www.canonrumors.com/2014/01/w...ched-to-canon/
- اين فوجي كه زمانيكه X100 را معرفي مي كرد فكر نمي كرد بيشتر از 100 تا دونه فروش داشته باشه، ولي بعدا كشف كرد مشتري هاش آدمهايي هستند كه كاپريس مدل 1977 را به جنسيس 2014 ترجيح مي دهند. براي همين يكهو افتاد تو ظرف عسل و علاوه بر X-pro1، شش تا مدل ديگه هم معرفي كرد تا بتونه زروكي چند تا سگمنت براي خودش توي بازار ايجاد كنه: يه مدل ارزونتر، يه مدل گرونتر، يه مدل با گريپ، يه مدل با چرم بز، يه مدل با رنگ متاليك، يه مدل با كيف قهوه اي.... 6تا شد ديگه!
- اين كنون كه يك سنسور كراپ بيشتر نداره و تا الان 6 مدل دوربين با همون يك سنسور معرفي كرده است. مشتريهاي از همه جا بي خبر هم فكر مي كنند سنسور 700d در مقايسه با 600d، همچون گوهري است درون صدف!
- اين سوني كه 4 سال روي برند NEX خودشو خفه كرد ولي بعدش به اين نتيجه رسيد همون Alpha بهتره!
- اين اليمپوس كه بعد از معرفيOM-D EM-5 و ديدن نظر منتقدين فكر كرد همه ي حرفه اي ها عاشق سنسور نخوديM4/3 شده اند. اما خبر نداره كه اين شادي ديري نمي پايد بعد از معرفي E-M1 همون حرفه اي ها كم كم داره دوزاريشون مي افته كه اصلا چرا بايد سمت سيستمي رفت كه نه ازdslr ها سبك تره و نه از اونها ارزونتر فقط سنسورش آب رفته!
- اين نيكون كه نصف دوربيناي جديدش روغن ريزي داره و بايد واشر كارترشونو قبل كيلومتر 4500 عوض كرد. البته راه ديگه اينه كه جايي كه روغن ميچكه را يك روز در ميان با تي تميز كني.
- اين فيلترفروش معروف كه فكر ميكنه آسمون باز شده و افتاده پايين و توي منطقه ي خاور ميانه رقيبي نداره. ولي خبر نداره كه عكاسا حاضرند پولشونو آتيش بزنند و از صحنه ي آتش كشيدنشون يه عكس فاين آرت در بيارند ولي حاضر نيستند پول زور براي خريد فيلتر هاي نيمه تقلبي بدن.
- اين شركت سيگما كورپوريشن كه از فرداي روزي كه موسسش دار فاني را وداع گفت، هرچي لنز معرفي كرده بهترين لنز دنيا شده!
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
اينا بيشتر از اينکه از روی علاقه شخصی چيزی رو انتخاب کنند از روی اسپانسرشون اين کار رو ميکنن
خيلی وقتا ها توی صحبت هاشون ميبينيد نصف بچه های اينجا هم تو مشخصات دوربين ريز نشدن و هرچی دستشون باشه باهاش عکس ميگيرن و بيشتر براشون نقش ابزار رو داره تا مثل ما که 2000 ساعت وقت ميزاريم يکSD بخريم
در حال حاضر لنزها تنوع خوبی دارند و مشکل خاصی احساس نمیشود! بعلاوه فوجی برنامه خوبی برای لنزهای بهتر در آینده نزدیک دارد.
X Mount Lens Roadmap | Fujifilm Global
درضمن فراموش نکنید این دوربین برای جایگزینی اس ال آر ها طراحی نشده و اصول این طراحی های کوچک با لنزهای بزرگ و حرفهای جور در نمیآید.
خداوند همه را به راه راست هدایت کنند انشا الله!
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
چند پتنت لنز براي مانت EF-M كنون مشاهده شده است:
EF-M 18-40 f/3.5-5.6 (كه اين لنز ظاهرا پنكيك هست!)
9-18mm f/4-5.6
10-20mm f/4-5.6
به نظر مي آيد همچنان مي توان آينده اي براي اين مانت در ذهن داشت. در روياي كنوني ها بدنه اي با ويوفايندر اپتيكال ديده مي شود.
http://www.imaging-resource.com/news...ke-zoom-lenses
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
سلام
با توجه به مشابه بودن دامنه فواصل كانوني و همچنين يكسان بودن اپرچر دو لنز 9-18 و 10-20، دليل توليد هم زمان اين دو لنز به نظر شما چيست و اين دو لنز از نظر خروجي چه تفاوت هايي با هم دارند؟ در دياگرامي كه ارائه شده، عدسي هاي گروه LR در 9-18 قدري كوچكترهستند و يك المان اپتيكي اضافه هم دارد. اين تفاوت ها چه اثري در خروجي لنز دارند؟
سلام
عکس های X-T1 فوجی هم لو رفت !
بر اساس شایعات منتشر شده ، حداکثر رنج ایزو 51200 و فوکوس خودکار این بدنه سریع ترین نوع در جهان خواهد بود.
احتمالا تا یک ماه آینده و با قیمت 1300 دلار شاهد ظهور این دوربین جذاب خواهیم بود.
با توجه به معرفی تجهیزات جدید با کیفیت ارائه شده از سوی شرکت هایی نظیر فوجی ، سیگما و تامرون و سیاست قیمت گذاری آنها ، تصور می کنم اگر نیکون و کانن فکری جدی به حال خود نکنند ، به زودی بخش زیادی از سهم بازار خود را از دست خواهند داد.