آقا مگه D5 و D500! معرفی شدن که براشون تاپیک هوا میکنید؟ نکنید اینکارو
nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105
A high-resolution 3.2-in., approx. 2,359k-dot touch screen LCD monitor
Adoption of a touch screen for the display monitor enables nimble confirmation and high-speed navigation of a large number of images using a frame advance bar, and supports an efficient workflow with text input and the like. The large 3.2-inch, approximately 2,359k-dot high-resolution monitor enables extremely clear display with live view photography, even when the display is enlarged, for fast focus confirmation.
مهدی
حساسيت سنسور فوكوس:
(EV -4 for central point,
EV -3 for peripheral points.
Both are improved 1 stop from D4)
1331990516.jpg
قابليت SnapBridge كه با (BLE (Bluetooth Low Energy كار ميكنه هم در d500 جديد هست.
dsc_0163__largest-no-more-than-580x630.jpg
نيكون تحول اساسي پيدا كرده! هيجان را به بازار برگردوند....
ویرایش توسط Nima Sadigh : Wednesday 6 January 2016 در ساعت 01:06
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
دی500 نیکون با سنسور 20.9 مگاپیکسلی طراحی جدید فقط ننوشته بود که فیلتر AA دارد یا نه
و
ال سی دی لمسی و چرخان (لولا مشابه دی750 )
و با لنز کیت 80-16 جدید
ویرایش توسط M.Nouri : Wednesday 6 January 2016 در ساعت 00:50
Fujifilm X-E3, 18-55mm F2.8-4
نيكوني ها امشب بايد جشن بگيرند همه....
d300 اصلي سال 2007 معرفي شده بوده!
D500 is announced(!!), might be most long-awaited camera in Nikon’s history
به نظر مياد از نظر نويزي هم پيشرفت چشمگير باشد. من كه نتونستم تعداد صفرهاي ماكزيمم ايزو را بشمارم!
به نظرم این دلیلی که دیجیتال پیکچر اعلام کرده بیشتر شباهت به قضیه کج بودن زمین و ... داره.
دقیقا زمانی که اولین بار بحث فیلمبرداری در دوربین های DSLR مطرح بود خیلی ها این مسئله رو خنده دار می دونستند . کدوم عکاس حرفه ای با DSLR فیلمبرداری میکنه .... ، کسی که بخواد فیلمبرداری حرفه ای بکنه دوربین مخصوصش رو میخره و .... از این دست استدلال ها بودند ....
ضمن اینکه صفحه تاچ فقط برای تغییر تنظیمات و مرور عکس نیست. امکان فوکوس بوسیله تاچ بر روی صفحه ، فعال کردن شاتر بوسیله لمس ، تنظیم اینتروال ها و گروه فلاش ها (اگر دوربین این قابلیت رو داشته باشد) حتی شاید در نسل های بعدی نوشتن بر روی عکس از طریق صفحه دوربین امکاناتی هستند که یقینا برای یک عکاس حرفه ای بسیار کاربردی هستند.
اگر چنین چیزی صحت داشته باشد به نظرم نوید بخش پیشرفت های جدی در آینده خواهد بود .
ارادت
پ.ن : تا من پستم را بنویسم معرفی شد مبارک نیکونی ها باشد ....
ویرایش توسط DELL : Wednesday 6 January 2016 در ساعت 01:14
درسته ظاهرا در مدل d5500 در هنگام عكاسي با ويوفايندر مي توانستيد با لمس انگشت روي تاچ اسكرين نقطه فوكوس را جا به جا كرد ولي ظاهرا اين قابليت روي اين دو دوربين جديد حذف شده اند(البته اين خبر قطعي نيست).
نيكون فراتر از معرفي هاي عادي چند وقت اخير ظاهر شده و تحولات جديدي در عكاسي در نور كم و با سرعت بالا ايجاد كرده است. پيشبيني من هم كه كاملا برعكس از آب در اومد و الان هم يك جورايي شوك زده شدم از ديدن اعداد و ارقام و قابليت ها!