ممنونم
این یک استاپ یعنی 2 برابر؟؟ISO ها بصورت 800 400 200 100 هستند و هر کدام با قبلی یک stop فاصله دارند
می خوام میزان حساسیت نسبت به حساسیت قبلی رو بدونم
نداره؟؟خیر Aperture ارتباطی با سایز سنسور نداره
لطف کنید توضیح دهید
من سوالم این نبود که ارتباط دارند یا خیر
از اونها استفاده می کنممیتونید از Adobe Camera Raw و Adobe Lightroom استفاده کنید .
فکر کردم شاید نرم افزار خاصی به صورت تخصصی تر به این موضوع پرداخته باشه و از نرم افزار های مذکور بهتر عمل کرده باشه توی این موضوع
Nikon D5100 + AF-S Nikkor 18-105mm 1:3.5-5.6 G ED + AF-S Nikkor 50mm 1:1.8 G + 8mm + Nissin Di622 M2 + Vanguard Alta 233 AP
سلام
لطفا کمی دقیق تر سئوال خود را مطرح میکنید؟ من متوجه نشدم چه عاملی باعث شده به این نتیجه برسید که نور رسیده به سنسور در دوربین فول فریم نسبت به یک دوربین کراپدار (در یک دیافراگم ثابت ) ممکن است فرق کند.
دیافراگم روزنه ای درون لنز است که اجازه میدهد نور از آن رد شود و باز و بسته شدن این روزنه میزان نور وارد شده را کنترل میکند.
قطر این روزنه بر اساس فاصله کانونی و F-Stop یا همان 1.8,2.0,2.8,4.0,5.6,.... تعیین میشود.
f = فاصله کانونی
D = قطر دیافراگم
N= عدد دیافراگم
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/F-numberکد:http://en.wikipedia.org/wiki/Aperture
سلام جناب حسینیان
عرض ارادت
والا توضیح دادن سوالم خیلی سخته ، نوشتنش خیلی سخت تر
تلاش خودم رو میکنم
ممنون بابت توجهتان
شما اگر یک صفحه با اندازه ی مشخص (سنسور) داشته باشید و از یک روزنه با اندازه ی ثابت (دیافراگم) در لحظه ، نوری به آن برسانید
نور بیشتری نسبت به صفحه ی کوچکتری، که در مقابل همان روزنه قرار داده شده جذب کرده اید (در شرایط نوری ثابت)
نوشته ی بالا درست هست؟
اگر بله
که یعنی نور بیشتری در لحظه در دیافراگم ثابت به سنسور فول فریم نسبت به کراپدار میرسه
اگر خیر
پس من کلا از موضوع پرتم
سپاس فراوان
Nikon D5100 + AF-S Nikkor 18-105mm 1:3.5-5.6 G ED + AF-S Nikkor 50mm 1:1.8 G + 8mm + Nissin Di622 M2 + Vanguard Alta 233 AP
خیر درست نیست.
لنزها یک دایره تصویر ایجاد میکنند. همان Image Circle
سنسور کراپدار میتواند یک مستطیل کوچک از بخش مرکزی آن را ببنید (که همان Crop Factor است.) در صورتی که سنسور فول فریم میتواند مستطیلی به انداز 24*36 را ببنید. در یک دیافراگم ثابت و یک سرعت شاتر برابر به هر دو به یک میزان نور میرسد.
من فکر می کنم یک بحث شدت نوره و یه بحث میزان نور (شدت نور ضرب در مساحتی که نور بهش اعمال میشه ) !
مثل ولتاژ و توان در الکتریسیته یا فشار و نیرو در هیدرولیک ! که البته به نظر میاد تو بحث سنسورها بیشتر شدت نور مطرحه نه میزان نور
درضمن جناب Navid7h توجه شما رو به تاپیک زیر جلب می کنم
http://forum.akkasee.com/showthread.php?t=16213
[
با سلام
:اختلاف مابین دیافراگم 1.2 و 1 دو درجه میباشد //( 1.1 و 1 )
همانطور که میدانید دو روش برای کار با دوربینها وجود (1-روش دستی یا همان manual ) و (2 -روش اتوماتیک یا همان program ) دارد
1-روش دستی ( در این روش شها باید بتوانید با استفاده از اطلاعات خود دوربین راکنترل نمانید یعنی اینکه باید تشخیص دهید به فرض در هوای
تاریک ویا درهوای افتابی چه سرعت وچه دیافراگمی رالحاظ نمانید )
2-روش اتوماتیک (در این روش شما میتوانید این اطلاعات را که باید منظم کنید به اختیار دوربین قرار دهید با این کار دوربین شما به صورت اتومات
کلیه اعمال (1-نورسنجی 2- سرعت 3 -دیافراگم ) را کنترل کرده وسپس با چکاندن شاتر کلیه موارد تنظیمی را اعمال میگردد
ک ویا در هوای افتابی چه سرعت ویا چه دیافراگمی رالحاظ نمانید
ویرایش توسط Navid7h : Friday 11 November 2011 در ساعت 23:53
دوست عزیز
جناب صادق،
لطفا هنگام جواب دادن به تاریخ پست ها دقت کنید.
شما به سئوالی که حدود 2 سال پیش پرسیده شده است جواب داده اید.
با سلام
ميخواستم از دوستان بپرسم كسي كه نمايشگاه عكاسي بر پا ميكند چه شرايطي بايد داشته باشد؟
نياز به گرفتن مجوز از جاي خاصي است؟
آيا در همه نمايشگاه ها فروش عكس هم وجود دارد وكلاً در آمد اين كار از چه راهي است؟
محل نمايشگاه را چه جوري ميتوان پيدا كرد وقيمتها به چه صورت است؟
ممنون