مرسی
یعنی کلا اینجوریه؟
مرسی
یعنی کلا اینجوریه؟
معمولا اساتید این روش خیلی پیشنهاد نمیدن و ترجیح میدن که خودشون با استفاده از نرم افزار به hdr برسن
البته اینم بگم که دوربین های زیادی این قابلیتو در داخل خودشون ندارن
d5100+18-105 nikon+sb800+190xprob+804rc2
با سلام
من در تنظیمات سایز عکس تو دوربین ی مقدار سردرگم شدم
دوربین من بالاترین کیفیت با 10 مگاپیکسل یعنی تقریبا ابعاد ( 3640*2730 ) میندازه که میانگین حجمش هر عکس هم 4.5 مگابایت هست
و با تنظیم بر روی 7 مگاپیکسل که ابعادش میشه ( 2592*1944 و میانگین حجم هر عکس 2.5 مگابایت ) عکاسی به مراتب بهتر و باکیفیت تری نسبت به سایز 10 مگاپیکسلی میندازه
یعنی با زوم عکس روی حالت 7 مگاپیکسلی که ابعادش کوچیک تر هست کیفیت مطلوب و حتی رو حالت نمایش 100 % ابعاد کیفیت رضایت بخش و کم نویز هست که این فرایند رو حالت 10 مگاپیکسلی مشاهده نمیشه
خواستم ببینم اساتید کارم اشتباه و غیر حرفه ای هست اگه من بعد رو حالت 7 مگاپیکسلی که ابعاد عکس کوچیک میشه عکس ببندازم یعنی رو 7 مگاپیکسلی از نهایت توان دوربین استفاده نمیشه ؟
البته کار های من بیشتر حالت تفریحی و نهایت چاپ عکس هم رو A4 هست و کارای چاپ بنری نمیکنم
خوب چند داستان مطرح است.
یکی اینکه دوربین شما ذاتاً چندمگاپیکسل است؟ در برندهای متفرقه بعضاً مگاپیسلهای بالا، نرمافزاری و صرفاً برای تأثیر بر فروش است و ... .
حالت دیگر بحث توانایی شما در ادیت مطرح است. یعنی فرض کنیم دوربین شما ذاتاً 10 مگاپیکسل باشد. درست است که این مقدار نویز بیشتری نسبت به حالت 7 مگاپیکسل دارد اما اگر مقداری به بحث ویرایش عکس مسلط باشید قاعدتاً میتوانید عکس بهتری را از اندازه بزرگتر خروجی بگیرید مگر آنکه این وسط اتفاق دیگری وجود داشته باشد که نتیجه را متأثر کند.
.
معمولا در دوربینها گزینه هایی با ریزولوشن کمتر از ریزولوشن سنسور پیدا میشود که احتمالا دلیلش حجم کمتر برای انتقال (وب و...) و امکان گرفتن عکسهای بیشتر است نه بالاتر بودن کیفیت و ....
وقتی در هر دوربینی شما ریزولوشن را به اندازه کمتری تنظیم کنید اول یک عکس با ریزولوشن بالا گرفته میشود و سپس نرم افزاری اندازه عکس کاهش پیدا میکند و ذخیره میشود. در این میان به دلیل کاهش سایز (متوسط گیری پیکسلها و ...) نویز هم کاهش پیدا میکند.
شما همین کار را با استفاده از فوتوشاپ خیلی بهتر میتوانید انجام بدهید بشرط اینکه اشنایی کافی در ویرایش داشته باشید.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
ببخشید دوستان
بنده یه عکس یادگاری گرفتم حالا میخوام یکی از افراد حاضر در عکس را حذف کنم!
راهنماییم میکنید چطوری اینکار را انجام بدم؟
فتوشاپ یا نرم افزار خاص یا ... اگه هست ممنون میشم
Nikon D90 l 18-105 l 105f2.8 l 50 f1.8D l SB700
می تونید با فیلتر Liguify تا حدودی كارهایی رو انجام بدید یا با ابزار Healing Brush ویا با Stamp .
یادمه برنامه خاصی برای این موردی كه گفتید وجود داشت (اما الان نمی تونم پیدا كنم )
اگه تمایل دارید عكس توسط دوستان ویرایش بشه اونو درتاپیك
ویرایش پیشنهادی شما
قرار بدید
Nikon D600
سلام دوستان
3 تا سوال داشتم
اول اینکه
حساسیت به نور، به عنوان مثال در ایزو 400 ، 4برابر حساسیت در ایزو 100 هست؟؟
دوم اینکه
وقتی روی یه لنز نوشته شده F2.8 با فرض اینکه لنز کراپدار باشه
مقدار نوری که در لحظه به سنسور می رسه با لنز F2.8 فول فریمی که روی یک بادی فول فریم بسته شده یکی هست؟؟
اگر آره
پس وقتی من اون لنز f2.8 فول فریم رو روی بادی کراپدار ببندم نور بیشتری به سنسور میرسه؟؟
سوم اینکه
بهترین نرم افزار برای نویز گیری فایل های خام چی هست؟
اگر لینک دانلود هم بهم بدید که دیگه خیلی ممنون میشم
Nikon D5100 + AF-S Nikkor 18-105mm 1:3.5-5.6 G ED + AF-S Nikkor 50mm 1:1.8 G + 8mm + Nissin Di622 M2 + Vanguard Alta 233 AP
سلام
این سوالی که میخوام بپرسم رو قبلا توی یکی از تاپیکها دیدم اما الان نتونستم پیداش کنم
پس همینجا میپرسم و ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنن.
عکسهایی که میگیرم ته رنگ صورتی دارن اما نمیدونم اشکال از فلاش ه یا دوربین یا چی ؟!
آیا تنظیمات خاصی باید روی دوربین یا فلشها انجام بشه؟
canon500D
EFS 18-55
Photoflex 300