صفحه color cheker را از کجا میشه تهیه کرد آیا کسی اطلاعی دارد؟
اگزیف رو فکر نمیکنم نگاه کنند
چون به محض اینکه عکس رو باز کنی و بدون تغیر هم ببندی در اگزیف ثبت میشه در ضمن یه بار یه مقاله خوندم در مورد اینکه چطوری میفهمن عکس دستکاری شده دقیقا یادم هست که از اگزیف نگاه نمی کردن .
سلام
در جواب به پست 316
جناب بردیا
این صفحه تست رنگ رو تو تهران میتونید از فروشگاه قصر نور تو پاساژ جوانمرد تهران تهیه کنید همون فروشگاهیکه معروفه به (( جلال............)) دوستان که فهمیدند کجا رو میگم.
میدونم تا ماه پیش داشت.
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
من دو هفته پیش از همون جلال پرسیدم درست نمی دونست چی میگم ! کلی براش شرح دادم گفت نه نداریم .
شاید من نتونستم بهش بفهمونم. اما اگر کسی پیدا کرد من هم لازم دارم.
باز هم سلام
مطمئنی خود جلال بود:confused:
ماه پیش که من اونجا بودم دو تا پشت ویترین داشت
حتی نشون به اون شون که کاتالوگش زیر میز خودش هم بود
نمیدونم حالا چرا چی شده که گفته نداریم و اصلا نفهمیده چی می خواین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
تا جایی که میدونم خودش بود.همون که میانساله یک پسر جوان هم بود که همون اول گفت نمیدونم و ایشون رو صدا زد. اتفاقا یک تبدیل فیلتر 58 به 55 هم ناچارا ازش خریدم 5000 تومان تو ویترینش البته چیزی نبود حالا من این هفته میرم باز سر میزنم اگر بود خبر میدم.
سلام
من چشمهایم نزدیک بین است یعنی برای مطالعه نیاز به عینک دارم آیا برای فوکوس دقیق در عکاسی باید عینک داشته باشم یا خیر اگر ممکن هست مرا راهنمایی بفرمایید ممنون
ویرایش توسط Amir Mohebi : Sunday 17 January 2010 در ساعت 22:53 دلیل: فونت غیر بولد، لطفاً فقط با فونت معمولی و سایز کوچک بنویسید
سلام
اگر از دوربين DSLR استفاده مي كنيد و دوربينتان مجهز به اصلاح ديوپتر ويزور است (تصاوير زير) اول بدون عينك و بعد از تنظيم آن براي چشمتان، يك سري عكس بگيريد (مثلا از يك خط كش) و در مانيتور به دقت بررسيشون كنيد و از اطرافيان هم نظر بگيريد از فوكوس بي عيب بود كه هيچ در غير اينصورت از عينك استفاده كنيد. البته همه ي اينها مربوط به حالتي است كه از AF دوربين نخواهيد استفاده كنيد.
فرهاد حسيني