مقاله اموزش ACDSee رو میخوام . اگه کسی جایی سراغ داره ممنون میشم ادرس بده.منظورماموزش کار با برنامه
مقاله اموزش ACDSee رو میخوام . اگه کسی جایی سراغ داره ممنون میشم ادرس بده.منظورماموزش کار با برنامه
متاسفانه مرجع کامل و فارسی آنطور که مد نظر شماست برای آموزش این برنامه پیدا نکردم.اما با جستجوی عبارت acdsee tutorials در گوگل آموزشهای بسیار متنوع و جامعی به زبان انگلیسی پیدا خواهید کرد.
قطعا برای کار با منو ها و فضای کلی برنامه مشکلی ندارید.اگر هم مورد خاصی رو برخوردید دوستان همین فروم پاسخگوی سوالات احتمالی شما خواهند بود.
آزمون و خطا که چیز بدی نیست. بسیاری از مواقع تاثیرش در یادگیری بسیار بیشتر از اجرایی روش های از پیش تعیین شده است
موفق باشید.
سلام
براي اينگونه كارها كه پاي آبرو در ميان است () بايد كمي خرج كنيد. ثبت يك دامنه و خريد اندكي فضا (در حد 100 مگابايت) از 25000 تومان به بالا هزينه دارد ( بسته به نوع دامنه و شركت ميزبان و ...) كه مي شود حدود ماهي 2000 تومان و فكر مي كنم ارزشش رو داشته باشه.
اگر هاست مجاني مي خواهيد من persiangig را توصيه مي كنم.
فرهاد حسيني
ببخشید سوال یه کم تکراری میپرسم؟ ولی شماره چشم روی برداشت ما از فوکوس تاثیر داره؟یعنی ممکنه بین دو تا تصویر که یکیشون فوکوس نیست, اونیو که فوکوس نشده واضح دید؟
فکر کنم در حالت تصویری که از وضوح بیشتری برخوردار باشه, برای همه واضحتر به نظر برسه با هر شماره چشمی. گرچه ممکنه همشونو مات ببینه. چون در حقیقت یه مقایسه بین وضوح دو تا تصویره.فکر میکنم تنظیم دیوپتر بیشتر روی راحتی کار تاثیر داشته باشه نه روی نتیجهاش.
(برای ما آستیگماتها که در حال بی اثره. )