سلام
به نظر من تنظيم level و همچنين تنظيم اشباع رنگ ها همچنين افزايش شارپنس و حذف ته رنگ در فتوشاپ به عكس كمك مي كند. جسارتاً منظورم چيزي مانند اين است:
`1-1.jpg
سلام
از مد دستي فلاشتون استفاده ميكنيد يا مدهاي اتوماتيك ؟
اگر از مد دستي استفاده كرده ايد و level خروجي رو دست نزديد اين امر كاملا طبيعي است ، در شرايط يكسان افزايش زوم فلاش ، گايد نامبر رو بالا ميبرد و طبيعتا عكستون over ميشود لازم نيست ديافراگم و ايزو و ... رو تغيير بديد ، level خروجي فلاش رو كاهش بديد مثلا از 1/16 به 1/32 يا كمتر مثلا 1/64
FD master
سامان جان همونطور که اقای چگینی فرمودند سعی کن روی مودهای M/P/TV/AV عکاسی کنی و قالبت رو هم Raw انتخاب کن بهرحال کم کم باید ادیت این پسوند رو هم تجربه کنی.
مودهای خودکا اختیار رو از شما می گیره و نمیتونی چیزی رو که میخوای و میبینی لزوما همون رو ثبت کنی چون دوربین با الگریتم های خودش تنضمات رو توی تنظیمات خودکار انجام میده.
روی مودهای تقدیم دیافراگم و تقدم شاتر و پروگرام راحت تر و بهتر می تونی به نتیجه برسی.
این نکته که چه دیافراگمی رو انتخاب می کنی خیلی مهمه چون روی عمق میدان تاثیر می ذاره و همینطور وایت بالانس رو هم حتما مناسب انتخاب کن. و با کمی هم ادیت ( اگه لازم شد ) میتونی به نتیجه دلخواه برسی
بله ظاهرا مطلب من جواب اون پست نيست اما شايد جاي ديگه بهكار بياد.
FD master
سلام
میخواستم بدونم محل برگزاری آزمون ادواری فنی حرفه ای (کرج) کجاست؟ سایتشون رو نگاه کردم فقط آدرس خود سازمان و شماره اوونجا بود.........ببخشید " خارج از موضوع " (آف تاپیک سابق ) سوال میپرسم......تاپیک مرتبط رو پیدا نکردم.(تاپیکهای گرفتن مجوز و ....پیدا نکردم....طبق معمول جستجوی سایت کمکی نکرد)