مرسی آقایون کمیلی و کورش خان .
من باید رو این حساب یه وقتی که پیدا کردم برای تمرین این کار و افزایش مهارتهام بذارم .
ممون از نکات خوبی که بهش اشاره کردید آقای کورش. (فوت کوزه گری)
:) درمورد ۸ بین و ۳۲ بیت !
شاد باشید و سلامت
مرسی آقایون کمیلی و کورش خان .
من باید رو این حساب یه وقتی که پیدا کردم برای تمرین این کار و افزایش مهارتهام بذارم .
ممون از نکات خوبی که بهش اشاره کردید آقای کورش. (فوت کوزه گری)
:) درمورد ۸ بین و ۳۲ بیت !
شاد باشید و سلامت
میم مطهروقتی میشود دنیایی را در نگاهی گنجاند . . .
کسی میدونه تو ایران وسایلی هست برای ایجاد صحنه هایی مثل زیر؟ اگه هست اسمش چیه؟!!
خودم جز سیم ظرفشویی و ذغال چیز دیگه به ذهنم نرسید که متاسفانه رنگ بندی نمیشه براش درست کرد.
3405412861_3d6de35fac.jpg6859121021_4346269df8.jpgBoathouseSteelWool73011-12-M.jpg
برای این مدل عکسها هم اگه میتونین راهنمایی کنین که چطور ایجاد میشه:
4172850067_dc26ccde16.jpg
سپاس
یا حق
وسیله خاصی نیست یک تکنیکه به نام light painting orb. چراغ قوه یا led رو می بندند به طناب و حول یک محور می چرخونن مثل وقتی که ذغال رو در آتیشدان می چرخونن! البته با ترکیب شاتها و یک سری ویرایشهای دیگه.
سلام
ویدیو این کار من دیدم همونه که خودت گفتی
رنگش هم با فیلتر رنگی یا که فتوشاپ
ویدیوشو خواستی ،موجوده
ضمن تشکر از جناب نیشابوری و جناب پیام حمزه ای. جواب پیدا شد. همون سیم ظرفشویی و ذغال خودمون بود! در مورد رنگ هم درست گفتین نرم افزاریه:
http://www.diyphotography.net/how-to...ainting-vortex
سپاس فراوان
یا حق
پ ن: یک بار پست دادم و بعد سریع متوجه شدم حق با شما دو عزیز بزرگواره واسه همین دوباره ادیت کردم.
شرمنده جناب پیام حمزه ای و نیشابوری عزیز یا دوستان دیگه ای که اطلاعات دارین، در مورد این عکس هم میتونین راهنمایی کنین؟ نور خیلی نرمی ایجاد شده. بعید میدونم با چراغ قوه یا led همچین نور نرمی بشه ایجاد کرد. سپاس
4172850067_dc26ccde16.jpg
بله هست! سیم ظرفشویی و چراغ های سبک ال ای دی
!!!