اگر منظور شما از دکمه فانکشن (FN ) است ؟ آن را می توانید در منوی F3 در قسمت تنظیمات شخصی ، برنامه ریزی کنید .
اگر منظور شما از دکمه فانکشن (FN ) است ؟ آن را می توانید در منوی F3 در قسمت تنظیمات شخصی ، برنامه ریزی کنید .
ببخشید کوروش خان با من هستید؟ درباره فانکشن نپرسیدم....
درباره لایو ویو پرسیدم و اینکه برخی تنظیمات رو دیگه نمیشه انجام داد...(یه نگاهی دوباره به پستم بندازید)...تشکر
سلام دوستان... عاغا یه سوالی دارم اگه کسی میدونه توروخدا سریعتر بگه...
عاغا من یه کیت فلاش چتری خریدم خب...
وقتی باهاشون عکس میگیرم... سرعت شاترم رو بیش از 1/200 ثانیه نمیتونم ببرم. یعنی به 1/200 که میرسونم یک طرف تصویر نوار سیاه رنگ می افته و سرعت که بالاتر میره این نوار هی به میکز کار نزدیک میشه و مثلا روی سرعت 1/250 ثانیه نصف تصویر سیاه میشه. در سرعت بالاتر همینجور بیشتر هم میشه
یعنی انگار مثلا فلاش ها یه مقدار دیر فلاش بزنن و نور از سرعت فلاش جا بمونه
حالا جالب اینه که سرعت تخلیه فلاش ها 1/1800 ثانیه ذکر شده.
عاغا دقیقا موشکل از چیه؟
راهنماییم کنید لطفا :(
با تشکر
احتمالا منظورتون اینه که چرا تصویر داخل ویزور وارونه نیست؟ اگر این طوره دلیلش آینه است.1. چطوري كل تصويري كه ما از داخل لنز ميبينيم در موقعي كه ديافراگم بسته است ميتونه از روزنه كوچك ديافراگم ير روي سنسور منعكس بشه؟
سرعت سیر باریکه نور! یک بار دیگه این عبارت را بخوانید. باز و بسته شدن پرده اول و دوم را یک لحظه فراموش کنید. فرض کنید یک شیار باریک از پایین تا بالای سنسور حرکت میکند و از روی سنسور رد میشود. در این حالت طبق تنظیم سرعت شاتر تمام سطح سنسور به صورت مجزا (و نه یکباره) به مدت تنظیم شده برای شاتر در مقابل نور باریکه نور قرار میگیرد. مثلاً همان 1/1500 که گفتید. در واقع باریکه نور روی سنسور سفر میکند و از روی آن رد می شود.2. در سرعت بالاتر از سينك دوربين كه هنوز دو پرده شاتر در حالت كاملا باز قرار نگرفته است چطوي كل تصوير بر روي سنسور منعكس ميشود( البته بدون فلاش)؟
1/8000 time duration فلاش شما است. ارتباطی به سرعت سینک ندارد. یعنی مدت زمانی که طول میکشد تا فلاش نورش رو تخلیه کنه 1/8000 ثانیه استحالا جالب اینه که سرعت تخلیه فلاش ها 1/1800 ثانیه ذکر شده.
سلام
تازگی یه دوربین کنن 1100 دی خریدم ولی از کیفیت عکساش اصلا راضی نیستم عکساش خیلی شبیه دوربینای کمپکته
البته عکسا رو با همون لنز کیت 18--55 میگیرم حتی رو سه پایه هم خیلی کیفیت قابل قبولی رو ارائه نمیده
حالا سوال اینه که از این دوربین باید همین انتظارو داشت یا من آماتور بلد نیستم چه جوری عکسای شارپی بگیرم؟
اگه اینجوریه چه نکاتی رو تو تنظیمات این دوربین برای داشتن یه عکس شارپ باید لحاظ کرد
ممنون میشم اساتید محترم راهنمایی کاملی بفرمایند
ویرایش توسط saman.ansare : Monday 6 May 2013 در ساعت 16:54