F-Number هیچ ارتباطی به بزرگنمائی ندارد. اپرچر (F-Number) که به اشتباه دیافراگم هم گفته می شود نسبت قطر روزنه لنز به فاصله کانونی است و F-number ی که روی بدنه دوربین نوشته می شود نشان دهنده بازترین مقدار اپرچر است. مثلاً f/2.8 یعنی فاصله کانونی لنز 2.8 برابر قطر روزنه لنز است.
بزرگنمائی نسبت اندازه تصویر روی سنسور به اندازه واقعی جسم است که در لنز های ماکرو این اندازه 1:1 است یعنی اندازه تصویر جسم که روی سنسور تشکیل می شود درست به اندازه واقعی جسم است . بزرگنمنائی به فاصله کانونی و حداقل فاصله فوکوس لنز بستگی دارد و هیچ ربطی هم به f-nubmer ندارد.
دوستان سه پایه و هد میتونن از دو برند متفاوت باشن؟مچ میشن باهم؟مثلا میشه یه سه پایه از بنرو رو با یه هد از ونگارد بست روی هم؟
سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
من بتازگی یک 650 دی خریدم و در حالت manual mode ایزو رو روی 400 و apreture رو روی 4.5 قرار دادم و شاتر اسپید رو روی 125 . صحنه شدیدا تاریکه و با بالا بردن ایزو یا پایین آوردن apreture درست نمیشه تنها راهش پایین آوردن سرعت شاتره مثلا 5 . ولی من نمیخوام سرعت شاترو پایین تر ببرم . آیا را هی هست .. بنظرم باید نور اتاقو بیشتر کنم الان تو اتاق 2 تا مهتابی بیشتر نیست ..... بنظر شما باید چیکار کرد ؟
ضمنن میخواستم بدونم چطور میتونم عکسای راو رو که تو مموری فرمتشون cr2 هست رو تو فوتوشاپ باز کنم .... ممنون
ویرایش توسط specter : Saturday 10 August 2013 در ساعت 20:56
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
ممنون ... پس بنظر شما مشکل از نور کمه محیطه ؟؟؟
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
با تشکر از شما دوست عزیز ... مجبور شدم ایزو رو زیاد کنم و مشکل تقریبا حل شد ..
بله من از لنز کیت استفاده میکنم ... فقط یک سوال دیگه
من هنوز برای دوربین کیف نگرفتم و هروقت کارم با دوربین تموم میشه لنز رو جدا میکنم و با بستن درپوش درون جعبه میگذارم .... آیا جداکردن همیشه لنز درسته میترسم گرد و خاک وارد دوربین شه ؟
سلام
دوستان کسی از برنامه magic lantern رو دوربین استفاده کرده یا شنیده؟
میخواستم ببینم اگه رو دوربینم ازش استفاده کنم بعدا میتونم پاک کنمش؟