فیلتر UV دارم
کاملا هم تمیزه
قبلا هم با همین فیلتر کار میکردم مشکلی نداشت
فیلتر UV دارم
کاملا هم تمیزه
قبلا هم با همین فیلتر کار میکردم مشکلی نداشت
دوستان برای عکاسی دسته جمعی و کلی مثل مراسم مدارس و جشن ها فلاش اکسترنال لازمه ؟ روی کیفیت کار چقدر تاثیر میذاره ؟
شما میتونید نسبت به فاصله مورد نظر از کابل HDMI برای ورودی TV و PC استفاده کنید (البته اگه مانیتور کامپیوترتون ورودی HDMI داشته باشه) و بعد از ثبت هرعکس همون لحظه عکس شما درمانیتور TV یا PC دیده می شود .
البته از کابل USB هم میتونید برای این کار استفاده کنید ولی دراین روش فقط عکس گرفته شده با اندکی تاخیر به نسبت کابل HDMI نمایش داده میشه .
Nikon D600
سلام من تازه عضو شدم نمیدونم اینجا جای سوال پرسیدن هستن یا نه . دوربین من موقع تنظیم برای گرفتن عکس با سرعت شاترهای مختلف فقط با سه سرعت عکس میگیره هر قدر دامنه اکسپژور رو زیاد و کم کنم حتی 10 عکس پی در پی هم رو با 3 سرعت مختلف میگیره . عکسام 3تا3تا تکراری میشه . چیکار کنم که تعداد سرعتهای بیشتری بگیره . دوربین 550D Canon
دوستان کسی عکسی از Startrail در نیمکره جنوبی کره زمین داره؟ چون همون طور که میدونید که تو نیمکره شمالی ستاره قطبی هست که ثابته مکانش ولی در نیمکره جنوبی همچین ستاره ای نیست (چند تا ستاره با همن) حالا میخاستم بدونم این تاثیری داره رو خروجی نهایی در عکس ؟
Nikon D3200
~احسان عالی مهر