منظورتون اینه که مربوط به لنزه؟ یعنی اگر لنز دیگری بود این اتفاق نمی افتاد؟ شاید جزو خطاهای لنزها باشد و شاید این خطا اسمی داشته باشد. من مشکوک به سنسور هم شدم!
فکر می کنید مشابه همون هاله ای است که دور خورشید در عکسها ایجاد می شود؟
سوالات و شکها زیادتر شد!
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
من فکر میکنم دلیل علمیتر اوون این باشه:
به دلیل چگالی زیاد نور* در قسمتهای نزدیک به منبع نوری باعث درخشندگیه مولکولهای هوا (یا حتی گرد و غبار و رطوبت اندک) در اوون قسمت میشه.........
اگر رطوبت هوا خیلی بیشتر باشه مثل زمانی که مه هست این هاله نوری تا فاصله ای دورتر از منبع نوری (که چگالی نور به دلیل قانون عکس مجذور کمتر هم میشه) به وجود میاد..............این پدیده رو (که فعلا نظریه خودم هست و جایی ندیدم و نخوندم) میتونید در پروژکتور های قوی هم مشاهده کنید....به دلیل نور قوی که از خود ساطع میکنند میتونید از پشت پروژکتور هم شاهد هاله نوری اطراف پروژکتور باشید..................
دلیلش فکر میکنم همون درخشش و انعکاس نور توسط مولکولهای هوا و رطوبت هست.....
همون اتفاقی که باعث روشن شدن زمین بوسیله نور خورشید و اتمسفر زمین میشه...و اینکه چرا در دیافراگم بسته تر خبری از اوون هاله نیست شاید به خاطر اینکه میزان قدرت نور این هاله کم هست و با 2-3 گام بستن دیاف به قول فرنگیها باعث کشتن
(جمله ای معروف از زک اریاس...... shutter speed kill the ambient light ) اوون هاله میشیم.....البته باید بررسی کرد که آیا با کاهش سرعت شاتر به همون نسبتی که دیاف رو بستیم باز هم هاله پدیدار میشه.....
عرائضی که در بالا اوومد تنها نظر شخصی بود و قابل مجادله هست..........البته همه فرمایشات دوستان هم میتونه مزید بر علت و حتی تنها علت این پدیده باشه.......
*(نسبت میزان نور به سطح یا حجم.....اصطلاحیه که خودم درست کردم!)
فکر میکنم هیچ کدوم از مشکلایی که فرمودید در آن روز وجود نداشته است. هوا بدون رطوبت و بهاری بوده است و از فیلتر یو وی هم استفاده نشده است. ولی با این وجود دوباره با سوژه ای مشابه تست خواهم کرد.
عکس زیر را الان پیدا کردم. با وجود دیافراگم یکسان با عکس قبل ولی با کم شدن نور دهی، هاله ها کمتر به چشم می آیند.
IMG_7077c.jpg
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
سلام
دوستان عکاسی سه بعدی از اشیا به چه صورت انجام میشه ؟ ( با عکاسی تور مجازی آشنا هستم )
نمونه : http://www.panipan.com/object%20(2).swf
ممنون میشم کسی اطلاع داره راهنمایی بکنه
سپاس
سلام
چه تفاوت هاي بين يك لنز معمولي و يك لنز ماكرو وجود دارد؟
ممنون از پاسخگوييتون.
مهمترین تفاوت، کم بودن حداقل فاصله فوکوس در لنزهای ماکرو است به نحوی که عکاس می تواند دوربین را تا اندازه ای به سوژه نزدیک کند که بزرگنمائی یک به یک یا بیشتر حاصل شود (بزرگنمائی یک به یک یعنی اندازه تصویر سوژه روی سنسور برابر اندازه واقعی سوژه باشد). ضمناً لنزهای ماکرو بایستی شارپنس بسیار بالائی داشته باشند.