سلام.دوست عزیز
با فرض اینکه این اعداد مربوط به دیافراگم و شاتر باشد .این دو فاکتور مهم در اکسپوز مناسب در عکاسی میباشد.اگر عکس خیلی روشن یا خیلی تاریک باشد.(یعنی نوردهی درست نیست) این اعداد چشمک می زنند که شما میتوانید با اعمال تنظیم درست عکس خوب و مناسبی بگیرید.
موفق باشی
سلام
با تشکر از راهنمایی های دوستان.
مسئله حل شد.
مشکل مقداری به علت تنظیمات نور دهی و مقداری به علت فوکوس بود. امروز تو راهپیمائی حسابی عکس گرفتم و کلی حال کردیم با 600d.
سلام خدمت عزیزان
نمیدونم اینجا جاش هست یا نه ولی میخواستم بدونم کسی از دوستان از شبیه ساز عکاسی سایت camerasim استفاده کرده و اگر جواب مثبت بود امکانش هست نحوه عضویت و استفاده از اونو توضیح دهد .ممنون از شما
درود
در مورد پردازنده های دوربین که نسل به نسل تغییر میکنه و به عنوان مثال digi 4 و digi 5 که در دوربین های canon اتفاق میفته آیا در یک نسل دوربین ( مثل 60D و 70D ) در خروجی RAW هم موثر است و یا فقط برای خروجی jpg است؟
البته در مورد دخیل بودن پردازنده در سرعت فوکوس و … منظورم نیست و فقط در خروجی عکس مد نظرم هستش.
سپاس
سلام دوستان
من می خوام یکی از دو دوربین اس 110 یا جی 15 کانن رو بگیرم لطفا کمی منو راهنمایی کنید:
اولا فکر می کنید تفاوت کیفیت اونها اونقدری هست که 300 تومن فرق قیمت داشته باشند؟
دوما آیا در این دو دوربین به خاطر اف 1.8 جی 15 و 2 اس 110 همیشه حتی در عکس های منظره هم قسمتی از عکس حالت محوی (بلور) پیدا می کنه؟ مثلا این در ماکرو و تصاویر پرتره خوبه ولی وقتی تویه منظره ای که میخوای از دوستی در حالت اتو عکسی بگیری یا از درختی که جلوتر از سایر درختانه و محیط منظره ای هست آیا اینجا هم پس زمینه محو میشه؟عمق میدان کم میشه؟
واقعا ممنون میشم بخصوص در مورد سوال دومی راهنمایی کنید
یا علی
با سلام
من دوربینم 700d هست و تقریبا" 3 ماهه خریدمش.
من هیچوقت لنز رو از دوربین باز نمی کنم و همیشه رو دوربین نصبه و داحل کیف هم همبشه با لنزه...
به لنز آسیبی وارد نمی شه؟ کیفم تامراکه.
مچکرم!