سلام ، بزرگترین سایزی که میشه با مارک وان چاپ کرد چه اندازه ای هستش ، فوتوشاپ 45 در 30 سانت نشون میده با رزولوشن 240 ... اندازه 4368 در 2912 پیکسل !
سلام ، بزرگترین سایزی که میشه با مارک وان چاپ کرد چه اندازه ای هستش ، فوتوشاپ 45 در 30 سانت نشون میده با رزولوشن 240 ... اندازه 4368 در 2912 پیکسل !
ED-IF-D-G-AF-EDII-AFS-DX
این اصطلاحات روی لنز نیکون هست؟
ممنون میشم راهنماییم کنید چه مفهمومی دارن؟
الهی،به بهشت وحور چه نازم؛مرا دیده ای ده که از هر نظر بهشتی سازم
سلام .این لینک رو مطالعه بفرمایید.
What do the terms ED-IF, DX, AF-S, etc. in your lens names mean?
What do all of the abbreviations in Nikon lens names mean?
با پاسخ اقای فرید همزمان شد
سلام دوستان و اساتید گرامی
لطفا بهترین روشی که برای کوچک کردن ابعاد تصویر (resize) میشناسید رو معرفی کنید . یک روشی رو دکتر روشن فرمودن که تقریبا قدیمی شده
ممنون میشم اگر جدیدترین و بهترین روش ها رو بفرمائید
میثم کاظمی فرد
ما میرویم و عکس ما میماند ، کار دنیا همه بر عکس است ...
Nikon D5100 - 18-55mm , Sigma 10-20mm
من خودم از روش زیر استفاده میکنم. البته روش بنده است و احتمالا روشهای بهتری هم باشه.
بعد از اتمام ویرایش، از گزینه save for web استفاده میکنم و با استفاده از مود Jpg و کیفیت ۸۰٪ گزینه Progressive رو تیک میزنم و بلور رو روی ۰/۱ میگذارم. بعد از قسمت سایز، سایز مد نظر رو وارد میکنم و کالر اسپیس رو در حالت sRGB قرار میدم و خروجی میگیرم.
ویرایش توسط Alireza Farshid : Monday 20 January 2014 در ساعت 01:33 دلیل: اشتباه بین استفاده از گزینه مت و بلور
سلام جناب فرشید میشه در مورد این روش توضیح بیشتر بدین که چه برتریهای میتونه با حالتهای معمولی ریسایز کردن داشته باشه؟اگر ممکنه براتون یه عکس از صفحه دسکتاپ بعد از تنظیم این مراحل بگیرید که خیلی عالی میشه بطور مثال گزینه matt رو بنده متوجه نشدم و اینکه perest رو روی چه گزینه قرار میدید؟اگر عکسی بعد از تنظیم برامون قرار بدید ممنون میشم
عذرخواهی میکنم بابت اشتباه لپی :)
گزینه بلور صحیح هستش نه مت … بنده برای اشتراک گذاری تصاویر در وب از این گزینه استفاده میکنم تا از نظر رنگ استاندارد و همچنین اشکالاتی که یک سری از وبسایتها (مثل فیسبوک) برای شارپنس عکس ایجاد میکنند در امان باشم. و با این شیوه، نیازی به تغییر در سایز عکس اصلی و همچنین تغییر تراکم پیکسل آن از ۳۰۰ بر اینچ به ۷۲ یا ۹۶ پیکسل هم نیست. اما این روش برای خروجی گرفتن برای چاپ رو قاعدتا نمیشه توصیه کرد
این هم عکس.
MyPreset.jpg
میثم کاظمی فرد
ما میرویم و عکس ما میماند ، کار دنیا همه بر عکس است ...
Nikon D5100 - 18-55mm , Sigma 10-20mm
سلام
alireza_farshid عزیز، این عکسی که گذاشتی، مال چه نرم افزاری هست؟
Enjoy My Flutes Sounds
http://www.noteahang.com/M_T/Works