استینگ عزیز
مقاومت داخلی باطریهای قابل شارژ بسیار کم است و از این رو قابلیت ارائه شدت جریان زیادی را دارند. (به همین علت زمان شارژ فلاش پایین میآید)
چک کنید که فلاش شما (در منوال آن، اگر هنوز در دسترس است) اجازه استفاده از این باطریها را داده است یا نه. (برخی فلاشها این اجازه را دادهاند و برخی منع کردهاند)
احتمالاً فلاش به همین خاطر (استفاده از باطری قابل شارژ) آسیب دیده است.
تعمیرگاه مرکزی دوربین شاید جای مناسبی برای تعمیر آن باشد.
اینم از عکسا فلاش درضمن 1 توضیح راجب فلاش اگر اشتباه نکنم فلاش قدیمی هستو در ضمن این فلاش همونطور که تو عکس میبنید فقط 1 دکمه on/off داره و1 دکمه سمت راست برای تست فلاش و طرف دیگه فلاش 1 سیم اتصال به دوربین وایم فلاشم دوستم برای دوربین فلیم خور canon استفاده میکرد منم قرض گرفتم ازش تا 1 چشمی بگیرم ببینم به عنوان فلاش اسلیو برای دوربین دیجیتالم جواب میدهد منم 1 فلاش ارزون بگیرم چون از سری w سونی استفاده میکنم
حالا این فلاش که مد منوال نداره و راستی اگر من باطری رو برعکس تو فلاش میزاشتم اصلا کار میکرد یعنی این طوری چند بار فلاش میزد بسوره با تا روشم میکردم میسوخت وبه فلاش نمیرسید
جالا که ابم طور شده کدام قطعه از اون سوخته لامپش میسوره یا قطعه دیگه
در ضمن 1 فلاش مثل این چتده اگر درست نشد بخرم براش چون از اون دوربینش استفاده میکنه و راستی فلاشی که چشمی داشته باشه و مد منوال چنده براش بگیرم ازون ترین و چه مارکی
سلام
خوب خيالتان راحت باشد اين فلاش ارزش تعمير ندارد و فلاشي با اين مشخصات در حالت نو بيش از 15-10 تومان نمي ارزد و دست دومش را در ناصر خسرو به قيمت كمتر هم مي توان پيدا كرد.
ممنونم.
پس لوازم همراه استاندارده.قبل از سفارش با فروشنده طی می کنم.
قیمت حافظه هم که عالیه.فکر نمی کردم قیمتش این قدر پایین باشه.پس میشه به ظرفیت بالاترش هم فکر کرد.دوربین از نظر پشتیبانی که محدودیت نداره؟قیمت ظرفیت های بالا چقدره؟تاپیکی برای اطلاعات بیشتر درباره این نوع حافظه هست؟
سپاسگزارم
راهنما رو گرفتم.ممنون.باید خیلی به درد بخوره.اگه همه چیزایی که اینجا نوشته باشه که خوبه و نوشته لنز کیت گارانتی داره.امیدوارم همین طور باشه.
توی این تاپیک چرا نمیشه پست ها رو ادیت کرد؟
پی نوشت : :)) جالبه من پست قبلی رو نمی تونم ادیت کنم و یوزرش هم آفلاین هست
اگه لطف کنین راجع به اعداد f توضیح بدین ممنون میشم.
کدوم کوچیکتره, کدوم بزرگتره ؟
درود!
بنده شنیدم که با دوربینهای فیلم برداری می شود عکس گرفت
فرض کنیم شما یک دوربین فیلم برداری که دارید که 25X زوم اپتیکال دارد، مثل سونی SR82،
Carl Zeiss Vario-Tessar lens; 25x optical/2000x digital zoomکد:http://www.amazon.com/Sony-DCR-SR82-Handycam-Camcorder-Included/dp/B000M3I7DC#moreAboutThisProduct
آیا در شب می توان با این دوربین از ماه عکس گرفت؟به طور کلی از آسمان شب می توان با این دوربین عکس گرفت؟ یا با این دوربین از آسمان شب یا کره ماه فیلم گرفت؟
در ضمن می دانم که سوالم در حد بسیار مبتدی است،ولی سوال عیب نیست!
ویرایش توسط farhad44 : Thursday 31 July 2008 در ساعت 00:40 دلیل: قرار دادن لينك در تگ كد